icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

angie2601
15. aug 2013

@magica78 ideš budúci týždeň na krv? Ja idem budúci týždeň do heliosu na 4D sono

magica78
15. aug 2013

@angie2601 ten cas leti ze 4D sono , no dam vediet aj ak bude fotka dam foto 🙂 len mam strach aby to bolo kde ma

olivia31
15. aug 2013

@magica78 Neboj sa bude to tam ja a angie2601 ti to prajeme sme sa tam už stretli presne keď som išla ako ty na potvrdenie tehotenstva držkaj sa určite sa mu u teba zapáčilo a budeš mamina posielam tehu vírus tuj tuj tuj verím tomu, že si tehuľka . 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

magica78
15. aug 2013

@olivia31 no hadam ano 🙂 ved konecne treba tu dat pozitivnu spravu 😝

olivia31
15. aug 2013

@magica78 Jasné, že áno len si nerob žiadny test lebo budeš iba zbytočne v strese počkaj si na krv ja som mala dva krát ivf ani pri jednom som si test neurobila ......a ako sa cítiš?

magica78
15. aug 2013

@olivia31 ale Ok nic zvlastne a ked aj ano tak to ma na svedomí utros 😀

olivia31
15. aug 2013

@magica78 No tak to je fajn určite to bude dobré hlavne si dávaj veľký pozor nič nerob a nedvíhaj ťažké veci. Veľa odpočívaj nech sa tam pekne zahryzne. Ja som po druhom ivf išla dom tak, že som v aute ležala a potom ešte aj doma skoro 5 dní a už som vedela, že je to iné ako pri prvom ivf a tak aj bolo a už som v 21 tt a pekne sa maličké bábo prehadzuje v brušku . Len si dávaj pozor a modli sa každí večer ja nie som veriaca no robila som to a ešte aj teraz občas večer . Hlavu hore určite to bude dobré . 😉 😉 😉 😉 😉 😉

magica78
15. aug 2013

@olivia31 no ja aj porobim aj oddychujem ina kby ma drblo 😀 a ked si bola na sono a krv uz videli drobatko ci az podla hcg? a srdiecko kedy sa potvrdzuje ?

olivia31
15. aug 2013

@magica78 No najskôr ti povie že sliznica je ok a povie ti že to vyzerá na tehotenstvo len si počkáme na krv a poobede ti zavolá hcg a to bude pekne vysoké/ ja som mala 864/ a o dva týždne pôjdeš znova na potvrdenie srdiečka .Inak mne aj foto dal tak ho určite dajú aj tebe . Už podľa sliznice ti to potvrdí niekedy aj už vidia malú bodku bábo mrňavé. U každej je to iné.

magica78
15. aug 2013

@olivia31 no to som presne nevedela ze ci ho uz vidia 🙂 viem poobede mi volali asi 10 x ale vzdy na prd spravy ☹

olivia31
15. aug 2013

@magica78 Idem si už ľahnúť čokoľvek budeš chcieť vedieť tak pokojne napíš ....len si dávaj na seba pozor držím moc palce i keď už viem že je to tam a páči sa mu tam. 😀 😀 😀 😀

olivia31
15. aug 2013

@magica78 Teraz už iba dobrá správa bude ver mi ak bude dobrá sliznica tak je to v suchu . Nebojkaj sa . 😉

magica78
15. aug 2013

@olivia31 dakujem 🙂 dobru noc

olivia31
15. aug 2013

@magica78 dobrú noc a pekné sny . Pekne pohladkaj bruško . 😉

lenka2602
15. aug 2013

@olivia31 mozem sa ta spytat aj ja nieco???? v prvom rade ti gratulujem a velmi.
my bud. mesiac podsstupujeme tento proces ale (v Brne), kolko vajicok ti vkladali???? teda ak ti to nevadi ze sa pytam.
dakujem za radu a info

angie2601
16. aug 2013

@magica78 tiež verím a želám Ti to z celého srdca, aby si sa z tehu tešila tak, ako ja a
@olivia31 ..pre istotu posielam aj ja vírus tehu... a taktiež doporučujem nerobiť si test...tiež som si ho nerobila, aj keď som nad ním rozmýšľala...a po transfere som nenechávala na náhodu ani ja nič...z heliosu som odchádzala v aute ležiac na zadných sedačkách a najbližšie 2-3 dni som takmer celé preležala...nerobila som nič, len tie najdôležitejšie veci...len si nenapísala, že kedy to ideš do Heliosu na krv...ale teraz ma napadlo, že aj tak by som sa tam s Tebou nestretla, lebo na krv sa chodí ráno a ja som objednaná na 4D sono na 13.00

mtb22
16. aug 2013

prosim o radu resp. skusenost?
uz som vam pisala ze vsetky testy po ket mam silno pozitivne. 12 den krv negativna. 15 den hcg len 4,10. mocovy silno pozitivny. dr. videla gestacny vacok - ale dalej sa vyjadrit nevedela, zatial nie je vidno ci je prazdny, ci nie a nerozumie ani tym testom.... stretla s tym niektora z vas, alebo ste tu na konikovi nieco podobne citali? velmi by ste mi pomohli. som uz zufala...

vanushka
16. aug 2013

@mtb22 skus iny tehotensky test, inu znacku myslim

ja som sa z takym problemom nestretla, ale vsetko je mozne.... Ked lekarka videla gestacny vacok myslm ze je to na dobrej ceste.neskusala si volat do Heliosu ?

cuculik1
16. aug 2013

@mtb22 mne sa stali, ze viac moc. Testov silne poz. A krv uplna nula. Nechcela som tomu verit....o par dni som sla na kontrolny odber krvi a hcg bolo vysoke natolko, ze mi pivedali, ze sa jednoducho prvy krat pri odbere a speacovani krvi stala chyba. Ak si vsak krv mala odobratu viac krat, podla mna sa nemylia. V labaku kde chodim ja su tiez vzdy na zaciatku nizke hodnoty, ale ako som sa dozvedela, je potrebne si to vynadobit krat 1000. To by mohol byt aj tvoj pripad, teda z 4,10 moze byt kludne 4100.

mtb22
16. aug 2013

@vanushka skusili sme kazdy den inu znacku, vcetky pozitivne. do martina idem v pondelok.

mtb22
16. aug 2013

@cuculik1 hm, brali mi krv opat po dvoch dnoch a z nuly bolo tych 4,1. ale ak by to bolo treba niecim nasobit-to by asi vedela lekarka, ta mi nic take nepovedala. tak neviem. inak ja fakt neviem co si mam o tom mysliet uz.... ☹ 😢

vanushka
16. aug 2013

@mtb22 takti drzim palce aby si bola tehu 🙂 uz vydrz do pondelka
V Martine budu vediet urcite co a ako

cuculik1
16. aug 2013

@mtb22 ani mne lekar nepivedal nic o tom, ze v ich labaku sa nasobi....mne sa len tie nizke hodnoty nezdali a pritom vobec nizke neboli....nic ine sa robit neda, len cakat

olivia31
16. aug 2013

@lenka2602 Ahoj môžeš kľudne rada poradím len jedno pretože po odbere ich bolo 17 a s toho sa oplodnilo 14 a po predĺženej kultivácii nám ostalo iba jedno jediné na vklad a to už má krásnych 21 tt .....držím palce a kľudne sa pýtaj 😉 😀 Takže mi sme ani pri prvom ivf ani pri druhom nemali čo mraziť ☹ nevadí možno pri druhom to pôjde aj prirodzene uvidíme ak nie tak skúsime znova IVF. 🙂

olivia31
16. aug 2013

@mtb22 Ahoj hlavne buď v pohode určite to bude dobré už si nerob žiadny test budeš iba viac nespokojná počkaj do pondelka a verím, že to bude dobré ono to je ešte skoro každým dňom je to číslo raz tak vyššie neboj bude to dobré. 😉 😉 😉

zelenagw
16. aug 2013

@magica78 jasne ze bude verime v to ... uz sa tesim na pozitívnu spravu.... 🙂

zelenagw
19. aug 2013

@magica78 HALOOO tak ako chceme foto kedy bude pozitívna správa všetky tu čakame 🙂

zelenagw
19. aug 2013

@mtb22 tak co ti dnes povedali ???

vanushka
19. aug 2013

@mtb22 no ako to vyzera ? co povedali v Heliose ? Cakame na pozitivne spravy 🙂

magica78
19. aug 2013

@zelenagw ahoj este nie je foto . ale ked bude dam 🙂

mtb22 nechodi do heliosu ale do iscaru 🙂