Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@magica78 No tak to je fajn určite to bude dobré hlavne si dávaj veľký pozor nič nerob a nedvíhaj ťažké veci. Veľa odpočívaj nech sa tam pekne zahryzne. Ja som po druhom ivf išla dom tak, že som v aute ležala a potom ešte aj doma skoro 5 dní a už som vedela, že je to iné ako pri prvom ivf a tak aj bolo a už som v 21 tt a pekne sa maličké bábo prehadzuje v brušku . Len si dávaj pozor a modli sa každí večer ja nie som veriaca no robila som to a ešte aj teraz občas večer . Hlavu hore určite to bude dobré . 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@magica78 No najskôr ti povie že sliznica je ok a povie ti že to vyzerá na tehotenstvo len si počkáme na krv a poobede ti zavolá hcg a to bude pekne vysoké/ ja som mala 864/ a o dva týždne pôjdeš znova na potvrdenie srdiečka .Inak mne aj foto dal tak ho určite dajú aj tebe . Už podľa sliznice ti to potvrdí niekedy aj už vidia malú bodku bábo mrňavé. U každej je to iné.
@magica78 tiež verím a želám Ti to z celého srdca, aby si sa z tehu tešila tak, ako ja a
@olivia31 ..pre istotu posielam aj ja vírus tehu... a taktiež doporučujem nerobiť si test...tiež som si ho nerobila, aj keď som nad ním rozmýšľala...a po transfere som nenechávala na náhodu ani ja nič...z heliosu som odchádzala v aute ležiac na zadných sedačkách a najbližšie 2-3 dni som takmer celé preležala...nerobila som nič, len tie najdôležitejšie veci...len si nenapísala, že kedy to ideš do Heliosu na krv...ale teraz ma napadlo, že aj tak by som sa tam s Tebou nestretla, lebo na krv sa chodí ráno a ja som objednaná na 4D sono na 13.00
prosim o radu resp. skusenost?
uz som vam pisala ze vsetky testy po ket mam silno pozitivne. 12 den krv negativna. 15 den hcg len 4,10. mocovy silno pozitivny. dr. videla gestacny vacok - ale dalej sa vyjadrit nevedela, zatial nie je vidno ci je prazdny, ci nie a nerozumie ani tym testom.... stretla s tym niektora z vas, alebo ste tu na konikovi nieco podobne citali? velmi by ste mi pomohli. som uz zufala...
@mtb22 mne sa stali, ze viac moc. Testov silne poz. A krv uplna nula. Nechcela som tomu verit....o par dni som sla na kontrolny odber krvi a hcg bolo vysoke natolko, ze mi pivedali, ze sa jednoducho prvy krat pri odbere a speacovani krvi stala chyba. Ak si vsak krv mala odobratu viac krat, podla mna sa nemylia. V labaku kde chodim ja su tiez vzdy na zaciatku nizke hodnoty, ale ako som sa dozvedela, je potrebne si to vynadobit krat 1000. To by mohol byt aj tvoj pripad, teda z 4,10 moze byt kludne 4100.
@lenka2602 Ahoj môžeš kľudne rada poradím len jedno pretože po odbere ich bolo 17 a s toho sa oplodnilo 14 a po predĺženej kultivácii nám ostalo iba jedno jediné na vklad a to už má krásnych 21 tt .....držím palce a kľudne sa pýtaj 😉 😀 Takže mi sme ani pri prvom ivf ani pri druhom nemali čo mraziť ☹ nevadí možno pri druhom to pôjde aj prirodzene uvidíme ak nie tak skúsime znova IVF. 🙂

@magica78 ideš budúci týždeň na krv? Ja idem budúci týždeň do heliosu na 4D sono