icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

olivia31
19. aug 2013

@magica78 Ahoj bola si dnes v Heliose ? No podľa toho úsmevu si myslím, že ťa potešili a poobede to len potvrdia. Držím palce 😉

mtb22
19. aug 2013

@zelenagw
@vanushka ahojte, HCG 14260 🙂 , kontrola este o 10 dní

vanushka
19. aug 2013

@mtb22 GRATULUJEM ************* 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ved co som ti hovorila, ze si tehotna ! SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inak nemohlo byt !!!!!!!!!!!!!!!! Tesim sa spolu z tebou a davaj na seba pozor

angie2601
19. aug 2013

@mtb22 blahoželám....krásne číslo...možno budú dvojičky... 😀 😀 😀

mtb22
19. aug 2013

@vanushka si zlata dakujem

mtb22
19. aug 2013

@angie2601 no videl jeden plodovy vak, tak dufam ze jedno🙂 aspon jedno nech je urcite:D

angie2601
19. aug 2013

@mtb22 ak tomu dobre chápem, tak ty si už vlastne aj na sone vedela, že si tehotná? Lebo mne teda povedal len toľko, že sliznica je zväčšená, že všetko je ako má byť, že sú spokojní...ale vačok ešte vidieť nebolo...tak ja verím, že už sa v Tebe pevne udrží 9 mesiacov....želám Ti to...

mtb22
19. aug 2013

@angie2601 no ukazoval mi tam 1 cm velky plodovy vak a dal mi aj fotecu, je toka cierna machula, a aj ja dufam ze vydrzi🙂 som 19 den po KET mysliz ze to cislo je vela na jedno babo?

angie2601
19. aug 2013

@mtb22 ale píšeš teda o tom sone, ktoré bolo urobené v deň, keď Ti brali aj krv, že?
No jedna tu písala hodnodu 10000 aj niečo a potom písala, že čaká dvojičky...tak preto ma to napadlo...

mtb22
19. aug 2013

aj vtedy ho videla moja gynekologicka len tvrdila ze pri hcg 4,10 bude prazdny. dnes v martine pozeral lekar a tvrdil, ze to este nie je mozne vobec urcit ci bude vak prazdny alebo nie. tak ma trochu upokojil aj s hcg-ckom aj s plodovym vakom. a vraj o tyzden mam prist radsej opat do martina aby moja gynekologicka nieco nepokazila

angie2601
19. aug 2013

@mtb22 do Martina som chodila aj ja, kým mi vlastne nedal správu, že som v 8.tt, že srdiečko bije a termín pôrodu je 18.12. Potom mi povedal, že na ďalšiu kontrolu môžem ísť k svojej doktorke, prípadne k nim...ja som už chodila k svojej...len ma naposlala na screeningové USG, tak som potom šla na morfologické...tiež do Heliosu...no a teraz 22.8. idem na 4D sono...sa teším, že po mesiaci znovu uvidím našu ratolesť... 😅 😅

linn32
19. aug 2013

Juuuj babulky,ale sa nám to tu stehotnieva🙂 super spravicky,človeka to povzbudi a nastartuje do dalsieho boja! Vsetkym tehu to zo srdca prajem..nech sa im to pekne vyvija a vydrží v brusku 9mesiacikov!

vanushka
19. aug 2013

@linn32 my sme dalsi v poradi 😉

zelenagw
20. aug 2013

@mtb22 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 GRATULUJEM 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a ta tvoja gynekologycka nás všetky dobre zmiatla no hlavne ze nemala pravdu a mozme sa tu vsetky tesit 🙂 🙂 🙂 🙂 nech ste zdravučký 🙂

olivia31
20. aug 2013

@mtb22 Gratulujem super tak len teraz si dávaj na seba pozor. super super super 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

linn32
20. aug 2013

@mtb22 Ale uz koniec!!!! Prikazujem ti to, kasli na mienku bab a nastav sa na tehotenstvo a kooooonecne sa z toho tes! Na toto si cele roky cakala, tak uz si to zacni uzivat! A vies o com je internet? Mne vysvetloval to jeden chlap a aj ked s chlapmi obycajne nesuhlasim 🙂,no tento mal pravdu..internet je ako velka velka hadica, ktora ked praskne, tak si cela mokra..a je tam vselico..aj voda a aj odpad! Tazko to zo seba zmyt a preto netreba ten internet brat tak vazne..a niekedy aj nazory inych treba brat s rezervou..nechcem ich dehonestovat,to boze nie! Ale oni mali inu zivotnu situaciu,ked si to myslia a ty si ty, ty zijes svoj zivot..a uz koncim,len ta chcem nastartovat na tesenie sa z toho ze si tehotna!!!!

linn32
20. aug 2013

@mtb22 a predoslou mojou spravou som ti reagovala na spravu z 14.8,som myslela,ze znova je nieco otazne u teba..ale teraz citam,a citam a vidim,ze uz si spokojna 🙂 tak si to uzivaj a o 9dni nech to je tam vsetko viditelne 🙂

mtb22
20. aug 2013

@linn32 jaaaj dakujem, dufam ze to uz konecne bude iba dobre - a ty sa ponahlaj za mnou, len nejakou jednoduhsou cestou prosim ta 😉

mtb22
20. aug 2013

@zelenagw si zlata dakujem

mtb22
20. aug 2013

@olivia31 dakujem pekne dufam ze to bude uz ok 😉

olivia31
20. aug 2013

Jasné , že bude všetko ok len si dávaj do toho 13 14 tt pozor aby si nič nedvíhala ťažké lebo ja som vo 8 tt skončila v nemocnici a to som doma nič nerobila iba ležala a začala som z ničoho nič krvácať teraz je dôležité aby si bola v pohode a hlavne kľud a nič nečítaj . Držkaj sa a ešte raz gratuluje a nebudú dve podľa toho čísla?

chorucka
20. aug 2013

ahojte prosim vas ako dlho je zienka uspata ked jej vyberaju vajka Potrebujem nato aj predoperacne a pohovor z anesteziologom?

angie2601
20. aug 2013

@chorucka ahoj...predoperačné vyšetrenia budeš potrebovať, to Ťa pošlú...anesteziológa nie...ak si dobre pamätám, tak uspatá budeš cca pol hodinku, možno aj viac...ja som šla niečo po 9.00 a tuším okolo 10.30 som už bola riadne pri vedomí...

olivia31
21. aug 2013

@chorucka Ahoj ako píše angie 2601len predoperačné a budeš uspata cca pol hodinku .

chorucka
21. aug 2013

@angie2601
@olivia31 ahojte dakujem To je nejak dlho pre par vajicok 😨

angie2601
21. aug 2013

@chorucka tak Ti to ujde, že ani nebudeš vedieť, že si tak dlho bola "trošku mimo"...🙂

olivia31
21. aug 2013

@chorucka Záleží aj koľko ich je viac tým dlhšie ja som mala aj cystu tak mi aj tú odsávali a cca som bola pol hod.

magica78
21. aug 2013

@chorucka nas bolo v ten den viac a cca 15-20 minut a uz si bola prebrana a kontrolovali ta 🙂 a dost tomu nechapem ze ,,to nejak dlho pre par vajicok,, lebo keby mi zobrali aj iba jedno a bolo by uspesne tak ma cenu miliona 🙂

monka112
24. aug 2013

ahojte, chcela by som navstivit helios v Martine, baby co tam chodite ste tam spokojne? chystame sa uz na tretie ivf a chcem zmenit car, diky za odpisanie

magica78
24. aug 2013

ahojte baby , tak dopadlo to na h... :(