Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte baby...zacali sme s ivf a picham si uz 2 den sama do brucha ale akosi to stipe...aj vy ste to tak pocitovali? vpich je v pohode ale ak vstrekujem ten liek to stipe..v prvy den to tak nestipalo ale na druhy krat uz aj brucho je citlivejsie..neviem si predstavit ake bude moje brucho citlive na konci ☹ nuz ale co neurobime pre babo...je tu z vas nejaka co si prave uz picha? pocula som ze niektorym babam pichali aj do zadku...od coho to zavisi ci brucho ci zadok?
@seliselka skus tu injekcii vybrat aspon o 20 min skor a potom pichnut 🙂 mne to robilo ked som si ju davala studenu . tie as pichaju do brucha ale pregnyl niekde pichaju do brucha a niekde do zadku. mne ho pichala segra a v heliku mi dali injekciu a ihlu a povedali ze si to mam pichnut do brucha a kukla som na youtube a segru som instruovala 😝 ako to ma pichnut
ja to nemam v chladnicke..povedali mi ze pri izbovej teplote...aj tak je to neprijemne...mozno by sa zislo viac sadla na bruchu..xixi
@seliselka ja som mala take ze boli v chladnicke. tak potom mozno styl pichania. ja som si pichala ze som chytila ,,spek,, a potom som si pichla injekciu ale stale drzala ten ,,spek,, az ked som vystriekla celu injekciu a vybrala az potom som pustila spek 🙂 ale mozno baby ti este napisu co im pomohlo
magica78 a vstrekla si to rychlo? takze ta pocas celeho pichania nic nebolelo?
@seliselka nie ak som si zacala vyberat tie injekcie z chladnicky a az potom sa pichala a decapeptyl rychlo a gonal ako sa ma pichnut stalacit potom napocitat do 5 a vytaiahnut. modrinky som nemala aleteraz co mi pichli fraxik v nemocke tak tam mam modrinu ako svina 😝 ale to o par dni zmizne
@bambola82 Ďakujem ....áno platili sme si znova ďalšie teda druhé IVf prvé nás stálo 1400 eur a druhé 1300 eur bohužiaľ je to tak pokiaľ nemáš šťastie, že si zamrazíte embryo tak ďalší pokus teda IVF stojí znova ďalšie peniaze je to strašne veľa , ale nič sa nedá robiť .....ale stojí to zato neskutočne si to užívame to naše maličké v brušku. Želám každej snažilke aby sa čoskoro dočkala. 😉 😉 🙂
@seliselka ahoj,ja som si tiez vyse dvoch tyzdnov pichala,teda nie ja,ale manzel mi pichal,tiez ma to stipalo,po tyzdni som si mala zacat pichat dalsiu,takze dve do dna,no ale vcera som si pichla posledne,tak som rada,ze to pichanie mam uz za sebou,,,zajtra mam stimulaciu vajecnikov,tak som rada,ze som uz v tejto faze,len dufam,ze vsetko dobre dopadne 🙂
ahojte,chcela by som sa opytat,ci aj niektorej z Vas praskli folikuli,este pred stimulaciou?Bola som na vcera na kontrole a lekarka mi povedala,ze mam tekutinu v bruchu,ze mi tam praskol folikul.Mam teraz bolesti v bruchu,vcera som si pichla posledne davky+pregnyl,tak sa bojim,aby mi tam zase nieco nepopraskalo,kedze tie bolesti su uz dost silne.
ahojte baby.....taaaakze sme sa po dlhej dobe rozhodli, ze je cas znovu nieco spravit na nasej ceste za miminkom.....vo februari sme boli na IVF a o tyzden v nedelu ideme na kontrolu pred KETkom...nechystate sa niekto tiez na KET?
@magica78 chcem len jedno vkladat, nech mame viacej sanci...mrazaciky mame styri.Ja sa len hlavne bojim, aby sa rozmrazili vobec, lebo vraj zopar bab dopadlo aj tak, ze sa nerozmrazilo ani jedno. Ja uz to nejak teraz nechcem silit.Teraz mam take akesi kludne obdobie, sa tesim,ze na to ideme, ale vobec to nesilim. V podstate mam obdobie take, ze mi je to akosi jedno a mozno prave toto bude dobry pristup 😀. Mrzi ma, ze vam to nevyslo, ale ja verim,ze pre kazdu z nas je tam hore urceny anjelik, len je otazne, kedy k nam zleti dolu 🙂

@avlv rano od 7-8 beru krv a robia sono potom robia konzultacie a vklady,IUI a cca do 15 hod pracuju DR. ale oni sa prisposobia a niekedy aj dlhsie robia ak je dovod napr. konzultacia. a tiez aj cez vikend 7-8 hod sono ,krv a potom zakroky a tusim aj konzultacky ale to skor výnimka. cca do 11-12 podla objednanych.