icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
1. sep 2013

@kathrin17 no mne sa rozmrazili vzdy OK . len teraz som mala MMT :( no ja teraz rozmyslam ci si nedam 2 vlozit ale uvidim co na to DR povedia

kathrin17
1. sep 2013

@magica78 boze mimomaternicove?To je moja nocna mora.....to je sila inak, ze moze byt mmt aj ked ide clovek na umele oplodnenie, by som si myslela, ze sa to nemoze stat a predsa sa to stava ☹ Ako ti na to prisli?Mala si bolesti?

magica78
1. sep 2013

@kathrin17 no stava sa to :( podla hcg neslo hore tak ako by malo a potom som mala bolesti tak som isla do nemocky .
ono ked to vlozia tak to este cestuje

vanushka
1. sep 2013

@magica78 je to smutne, ale mas mraziaciky, to je super !
7 zamrazenych ! lepsie ani nemohlo byt,,,, ved to je krasny vysledok!!!! 7 blastozyst 🙂

u mna po druhom icsi ani jedno neni zamrazene ☹

kolko si mala celkovo vajiciek ze 7 sa zamrazilo ?

magica78
1. sep 2013

@vanushka pisala som vyssie ze 17.
ani este nemam chut ist do vkladu . je lepsie si poplakat par dni ze hcg je O ako mat MA alebo MMT ale pokial to clovek neprezije nepochopi

vanushka
1. sep 2013

@magica78 ok
ja som to prezila. hcg bolo nula ☹ ☹ ☹

vanushka
1. sep 2013

@magica78 bude vsetko dobre, zotavis sa aj telesne aj psychicky a pojde vsetko ako po masle

magica78
1. sep 2013

@vanushka co si prezila MA alebo MMT ?

vanushka
1. sep 2013

@magica78 prepac, zle som ta pochopila...hcg nula som prezila... nemala som MA ani MMT.... je to ine, skutocne...
ale na druhej strane mas mrarziacikov a oni cakaju na teba 😉

magica78
1. sep 2013

@vanushka hej aj im je zima a mozno aj pol roka- rok pockaju , uvidim co povedia dr.
no ine sa tesia zo stupajuceho hcg a ja som sa modlila 2t aby konecne kleslo a nebolo to mmt. a 2t neistoty co bude a stale byt na mrtvom bode.
ale je pravda kazda zla sprva je na prd 😢

vanushka
1. sep 2013

@magica78 joooj, je to neprijemne 2 tyzdne tak v neistote..... ☹
museli ta operovat v nemocnici ? myslim kvoli MMT

magica78
1. sep 2013

@vanushka ano kazde 3 dni chodis na krv a sono a cakas na telefonat ci hcg ide dole a je to potrat alebo MMT. a MMT sa operuje bud laparkou ak to vedia kde je /napr ,vajcovod a ten potom zoberu/ lebo prasknutie vajcovodu moze dopadnut aj tragicky ze ta zaleje z vnutra krv. alebo ked to nenajdu tak ta musia klasicky otvorit.

vanushka
1. sep 2013

@magica78 dufam ze tebe nic nezobrali !

magica78
1. sep 2013

@vanushka hej zobrali vajcovod a mimco .a predstav si nechceli mi dat druhe 🙂 ale ja si tam pon pojdem ale neskor mna sa nezbavia

vanushka
1. sep 2013

@magica78

bude vsetko dobre 🙂 urcite !

ty si uz svoje vytrpela,teraz uz len pozitivne spravy pojdu 🙂

kolko mrazacikov este mate ?

seliselka
1. sep 2013

@bambola82 tak uz mas pichanicu za sebou...no super...a kolko dni pichania ti vyslo? ja idem zajtra na kontrolu tak uvidim co a ako....

silesias
2. sep 2013

ahojte ako to chodi pri IVF a na zaciatok kolko financii ( v Heliku nam povedali ze cca 1000 e)len neviem ci to je cela liecba alebo ako??....zajtra idem na IUI ale velku sancu nam nedavaju, hned potom mame s doktorom konzultaciu ohladom IVF.

magica78
2. sep 2013

@silesias drzim palce , cennik mas na helios stranke . ale mna to stalo cca 1650 €. poistovna hradi odber vajicok a priplaca na lieky . ostatne si paltis sama , pripaltok za lieky najdes na stranke http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/lieky.html
tam si najdes kolko sa doplaca a su tam aj pribalove letaky s ucinkami lieku. ,potom ak vam bude treba ICSI metodu , predlzenu kultivaciu ,mrazenie. vsetko sa odvíja od poctu vajicok ktore ti odoberu. ziadost sa schvaluje cca 30 dni podla toho ci nemaju nahodov v poistovni dofcu alebo nie su sviatky .

magica78
2. sep 2013

@vanushka no mam este a nech uz je december 🙂

vanushka
2. sep 2013

@magica78 jojjj tesim sa spolu z tebou !!! Prajem tebe aby si mala najkrajsi vianocny darcek v tvojom zivote 🙂 🙂 🙂

magica78
2. sep 2013

@vanushka no ten december som myslela nech uz konecne a skonci tento rok lebo uz je toho moc :/ dnes so misla z kontroly od gyndosky a drbol do mna jeden blb a nacechral mi zadok a v piatok prepustena z nemocky a dnes ma tam viezla sanitka . tak sa mi dari tento rok , ale uz sa hadam vsetko vykydalo na mna 😝

vanushka
2. sep 2013

@magica78 jezis, tak to skutocne smola,drz sa moja, uz sa ta smola za chvilu skonc lepit na päty....iu som ti pisala vyssie ze si uz dost natrapila a uz je koniec...
tento rok je skutocne aj pre mna poriadne blby....furt dajaky cirkusy ☹
a si teraz v nemocnici ci uz doma ?

magica78
2. sep 2013

@vanushka uz som doma zajtra zas po dr :/ no uz sa nam to musi podarit

vanushka
2. sep 2013

@magica78 uz teraz hej ! MMT uz nemozes mat takze teraz uz len pekne v maternici ostane emryjko 🙂

linn32
3. sep 2013

Ahojte babulky, pripajam sa do komunikacie..od zajtra zacinam s proverou..cize hlavku hore a ide sa znova do toho🙂 Kto je na tom rovnako? Kto zacina v heliose stimulku? Ja mam dlhy protokol,cize caka ma krasny a dufam,ze uspesny mesiac!!!

kathrin17
3. sep 2013

@linn32 ahojcek....aj ja som zacinala s proverou, ale este v decembri....teraz ideme len na KET, verim,ze to vyjde 🙂 v nedelu mam kontrolu pred vkladom....velmi ti drzim palceky a co najmenej modriniek 😀

linn32
3. sep 2013

@kathrin17 dakujem..modriniek sa nebojím,neni to take strasne..hlavne pokoj v dusi udrzat a vsetko bude dobre..aj u teba kathrin..nech ti to vyjde!

linn32
3. sep 2013

@magica78 magi,je mi luto,ze to nevyslo..a potom ta nehoda..fuuu...si OK? Ale lepsie ze sa ti to stalo teraz ako s babom v brusku..uz mas za nehodou a uz bude len lepsie! 🙂

magica78
3. sep 2013

@linn32 dakujem jasne uz bude ved uz toho roku toho bolo dost :( super ides do ivfka drzim palce a nech mas kopec vajicok ale kvalitnych ako kvocka

bambola82
4. sep 2013

@seliselka ahoj,tak 10 dni som si pichala diphereline a potom sa pridal menopur dalsich 12 dni,tak dokopy to je 22 dni,posledny den pichania som si pichla este pregnyl,to je inj.pred odberom vajicok,v pondelok som bola na odber vajicok,mala som ich 18 zaplatenych a z toho vyslo zatial dobrych 13.,v sobotu bude asi vklad 🙂 citam,ze ides na IUI,tak nech ti to dobre dopadne,nam neodporucali IUI,kedze sme tam mali iba 12% sancu na otehotnenie,tak sme sli rovno do IVF.Co sa tyka cennika,tak doteraz sme do toho dali 1350 ecka+cestovne 300ecka,takze dokopy 1650 a to este nie je koniec,kedze si chceme dat aj nieco zmrazit.