Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bambola 82 my tiez mame ivf..v nedelu idem na kontrolu...tebe sa to uz blizi tak drzim palce...22dni pichania hrozneee..ja som si pichla dnes 9 a uz mam dost no buduci tyzden mi budu robyt vyber vajicok lebo pekne rastu ako maju tak uvidime...a pregnyl je jedno v aky cas pichnes?
@francesca111 neboj je to dobra anesteza si po nej taka happy 🙂 dr jeden lebo naco viac a jeden dr anesteziolog+ personal .
pre zakrokom prides oni ta ulozia do izby lahnes si pokecaju s tebou meraju tlak no take bezne ukony potom ides na ,,operacku,, lahnes na kozu supnu ti nieco a si mimo 😀 a potom sa preberies v postely a kontroluju ci si ok ,tlak,... neboj nic hrozne
Dakujem za info no len ja budem asi daku liecbu potrebovat kedze sa mi nedari vyse roka otehotniet a to sa asi bude platit
@janaj733 uvidis kde je problem oni potom na ,,poslednej ,,konzultacii ti daju moznosti podla vysledkov teba a partnera. ci Vam budu stacit iba lieky , alebo inseminacia alebo IVF./a ked si kukla na ich cennik tak si videla ze IUI a IVF sa plati aj ked na IVF nieco priplaca poistovne/.
@magica78 dakujem hadam ma nechyti panika a nevyskoci tlak 😒 aby sa nezlakli 😕
@francesca111 neboj oni vedia ake su tolerancie a ci to je z laknutia alebo z nieco ineho
@francesca111 tak prebieha ako magica78 napisala, najprv si na izbe, myslim dostanes tam tabletku na ukludnenie, je dobra tabletka, si kludna a vsetko v pohode. V zakrokovej miestnosti je mila pani doktorka anesteziologicka, potom lekar / lekarka co robi odber a sestricky, vsetko prebieha v pokoji,ziadny stres vsetci su mili a sa usmievaju 🙂
Neboj, budes to mat hravo za sebou, ja uz za chvilu idem po treti krat 😒
@vanushka fuuu parada takze davaju aj tabletku super dakujem uz mi je lahsie 🙂 a to mam este len za 2 tyzdne zacat pichat injekcie a uz stresujem,diky baby
@seliselka ahoj,posledny den pichania diphereline a menopuru,som si mala vecer o 21.00 pichnut aj pregnyl,t.j.36 hod.pred odberom vajicok,potom som uz nic nepichala,az do odberu vajicok,Budem ti drzat palce,kedze viem,co to obnasalo a som rada,ze ti to tam dobre rastie,,,pri odbere vajicok som ich mala 18,vsetky som si dala zaplatit,co som teraz rada,lebo z tych 18 mi vysli iba 2 embryika,ostatne boli zial slabe,mam za sebou aj vklad,tak sa budem modlit,aby nam to vyslo 🙂
Koceny prosim vas ako dlho ste cakali na papier z poistovne? Neviem sa uz dockat 🙂
@francesca111 Ja este ani nepicham a uz mam strach z uspatia a z odberu 😒 Dala som si pera ale aj to neviem ako si to sama pichnem 😠 Mas to vsetko v jednom cykle?
@chorucka ano do heliku tu chodia baby z heliku do diskusie 🙂 no 18.8 a bol tam este statny sviatok to pocitaj najskor tento tyzden , neboj ved uz si vydrzala tolko tak tyzden hore dole 😉 tak nech ti to partner picha oni sa radi vysantia , neboj tie injekcie su tak tenucke ze to ani necitis. mne pichala segra lebo mm nemal na to gule ale posledny den kazali mi este doobeda a ona bola robote tak musel aj on pekne pichnut 😀 a o par tyzdnou si zlomil nohu a sam si pichal fraxiparin ako profik. ja som bola teraz v nemocke a pichali mi faxik a mam na bruchu modrinu ako tyrana zena 😀 to mi ani segra take nerobila
@chorucka to neviem ale mm do brucha a co viem baby kvoli tehu pichali tiez do brucha .
ano injekcie sa pichaju v rovnaku hodinu , niekomu vyhovuje rano a niekomu vecer . mne pichala vzdy o 22 hod . predtym som si injekciu vytiahla z chaldnicky cca 15-20 minut menej ma stipkala . a vtedy vzdy bola segra doma aj ekby sa zdrzala v praci . ked vam zavolaju z heliku tak si napis aj na papier naco si zvedava a pri pohovore s koordinatorkou aby si nezabudla sa opytat. inak skus kuknut youtube a daj do vyhaldavaca gonal tam najdes postup ako si pichat . lebo na pohovore budes mat hlavu ako melon z tolkych infosiek 😀
@bambola82 ja si mam dnes vecer pichnut pregnyl...povedali mi ze si mozem pichnut pregnyl aj do brucha...nevies kde je to viac bolestive ci do brucha alebo do zadku? asi ho vyberiem z chladnicky aspon pol hodku pred pichnutim..akosi sa bojim pichnut tu poslednu..neviete baby ci ten pregnyl stipe? tak to si dobra, ze mas az tolko...ja som si vsimla ze mne napocitala cca 4 na jednej a 3 az 4 na druhej strane..mam ich podstatne menej..tak sa len modlim aby vsetko dobre dopadlo...

baby ako prebieha vsetko pred anesteziou,ako ju podavaju atd,...kolko je tam doktorov pri vas.ja mam z toho panicky strach a v oktobri ideme bojim