Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bambola82, magica78 dakujem krasne...uz stresujem od rana lebo som citala ze to stipe...takto ste ma povzbudili..fuuf odlahlo mi 🙂
este nieco baby...po odbere cize po narkoze co je potrebne a uzitocne zobrat so sebou? ja viem vraveli ponozky a papucky, ale mate skusenosti aj s niecim inym co by sa zislo? napriklad deka? nebolo vam zima? zakrok trval kratko ale este si ma tam nechaju lezat? potom to boli velmi?
@seliselka moja vobec sa neboj....deku nebudes potrebovat maju tam paploniky a dobre si pospinkas a polezis...oni sa o teba pekne postaraju...nic okrem tych ponoziek, papuciek a jednej menstruacnej vlozky potrebovat nebudes 🙂 vsetko bude ok.....ale viem,ze strach je velky....nech ti to dobre dopadne a hlavne vela krasnych vajok prajem 🙂
magica78 a cim si bola prikrita? dufam ze nie len tenkou plachtou lebo mne je stale zima 🙂 a pocujte baby, to budem naha pri odbere a bude na mne len plachta ci?
juj baby v piatok ma caka 1.KET...aj sa tesim, aj sa bojim...dnes sliznica 9mm....vravela mi dr,ze nadherna vystelka pre nasho maleho milacika....
ahojky kathrin...my ideme na KET zajtra...tak som zvedavá...ako to dopadne,....
@domcek1111
@kathrin17 drzim Vam palce nech to dobre dopadne 🙂 a konecne ma to nastartuje do dalsieho KETka
@seliselka tu mas aj foto izieb http://www.sanatoriumhelios.sk/fotogalerie/foto...
@domcek1111 jeeeeej no tak to som strasne zvedava.....dufam,ze das vediet....budem cakat len a len na dobre spravicky 🙂
@kathrin17 ..ja som tu vlastne už "stará"..len akosi som tu nechodila...3 krát IUI neuspešne...1 IVF na prvý krát uspešne...no a teraz kedže máme 4 ročné dievčatko...a máme mrazáčikov...tak sme sa rozhodli pre KET.....tak verím, že to bude OK...
@domcek1111 jeeeeej tak vy uz mate malu lasku doma?My sme mali IVF vo februari, ale bohuzial sme o mimi prisli v piatom tyzdni a teraz ideme na prvy KET, tak nech sa vam to vydari.Kolko mate mrazacikov?My mame 4roch
@kathrin17 ...lmáme 5 mrazáčikov...takže uvidíme...baby idem oddychovať na zajtra...aby som bola fit...zajtra večer vám napíšem...ako som dopadla...
@domcek1111 budeme cakat....mne vravela, ze ak mi v piatok rano nebudu volat, tak sa drobcek dobre rozmrazil a mame sa ponahlat pren na jedenastu.....tak ti drzim palceky a pekne pooddychuj....
@kathrin17 ..no sradna...a mne nič nepovedala...a ja si idem na hotovú vec..?!!..takže teoreticky mi môžu ešte zavolať, že nikde nejdem?!!!..och....jeje.... ☹
@domcek1111 no tak mi dnes povedala doktorka....tak neviem, ale na take daco vobec nemysli, ze by sa neprebrali drobci k zivotu....ps ty si vedela, ze v den vkladu s anesmie pouzit vonavka ani mydlo?
@kathrin17 ..áno hovorila mi to dr., že vraj to tie "mrazáčiky" nemusia... 😕 ..a hovorila mi, že deň vkladu si nemusím dávať utrogestan...takže zajtra ráno si ho nedám...

@bambola82 nebojte baby nic ked si unavena hore labky odpocivat zavolat kamoske alebo ist na navstevu. aby ste co najmenej na to mysleli.