icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
8. sep 2013

@bambola82 nebojte baby nic ked si unavena hore labky odpocivat zavolat kamoske alebo ist na navstevu. aby ste co najmenej na to mysleli.

vanushka
8. sep 2013

@chorucka ahoj
cez zilu, je to v pohode...ja tiez nemam bohvie aky vysoky tlak....

na izbe zienky su podla toho, kolko je ich na odber naplanovanych na ten den... sme boli 3 🙂 a sme srandovali, aj sestricky tiez 🙂

seliselka
8. sep 2013

@bambola82, magica78 dakujem krasne...uz stresujem od rana lebo som citala ze to stipe...takto ste ma povzbudili..fuuf odlahlo mi 🙂
este nieco baby...po odbere cize po narkoze co je potrebne a uzitocne zobrat so sebou? ja viem vraveli ponozky a papucky, ale mate skusenosti aj s niecim inym co by sa zislo? napriklad deka? nebolo vam zima? zakrok trval kratko ale este si ma tam nechaju lezat? potom to boli velmi?

magica78
8. sep 2013

@seliselka neboj vsetko bude OK.nic ti neptreba tam pekne budes v postielke lezat a oddychovat ,sleduju ta stale . len ak mas proble s narkozou ze ti bolo zle niekedy treba to povedat. ja som pootm jedla do vecera iba caj a piskoty .nic ine som do seba nedala

seliselka
8. sep 2013

@bambola82, ame bolo vam zle uz od zaciatku ked vas pustuili domov? je to nieco ako ked pride mrcha?

kathrin17
8. sep 2013

@seliselka moja vobec sa neboj....deku nebudes potrebovat maju tam paploniky a dobre si pospinkas a polezis...oni sa o teba pekne postaraju...nic okrem tych ponoziek, papuciek a jednej menstruacnej vlozky potrebovat nebudes 🙂 vsetko bude ok.....ale viem,ze strach je velky....nech ti to dobre dopadne a hlavne vela krasnych vajok prajem 🙂

magica78
8. sep 2013

@seliselka jaj a vtedy som si daa ibac potom doma 🙂 po vklade uz sa musis tabletkam vyhybat ako vies 🙂

seliselka
8. sep 2013

magica78 a cim si bola prikrita? dufam ze nie len tenkou plachtou lebo mne je stale zima 🙂 a pocujte baby, to budem naha pri odbere a bude na mne len plachta ci?

kathrin17
8. sep 2013

juj baby v piatok ma caka 1.KET...aj sa tesim, aj sa bojim...dnes sliznica 9mm....vravela mi dr,ze nadherna vystelka pre nasho maleho milacika....

kathrin17
8. sep 2013

@seliselka tam dostanes jednorazovy plast....taky kvazi papierovy 😀 je tam paplon..bude ti teplo neboj

domcek1111
8. sep 2013

ahojky kathrin...my ideme na KET zajtra...tak som zvedavá...ako to dopadne,....

domcek1111
8. sep 2013

ako ti hovorila dr. máš si dať utrogestan ráno pred vkladom?

seliselka
8. sep 2013

@kathrin17 dakujem pekne...hned som opat pokojnejsia..baby ste zlate ze nam takto radite...je to super! vajicka mam malo ale snad bude aspon jedno..pocujte a kde vas cakali vase polovicky?v cakarni?

magica78
8. sep 2013

@seliselka nie paplon klasika 🙂 to ti daju taku ciapku a taku zasteru 🙂 neboj takych ako sme mi dve tam maju kazdy den niekolko a sme sa smaily ze moju susku uz vydel kazdy gyndos v okrese MT 🙂

magica78
8. sep 2013

@seliselka on ide darovat spermosky a medzi tym bud v cakarni alebo moze dobehnut ako ma cas kedy ma dat spermosky

magica78
8. sep 2013

@domcek1111
@kathrin17 drzim Vam palce nech to dobre dopadne 🙂 a konecne ma to nastartuje do dalsieho KETka

kathrin17
8. sep 2013

@seliselka moj ma cakal tam pri wc na tej sedacke....skoro tam dieru vysedel 😀 prisli sme tam o 7:30 a ja som odchadzala ako posledna o 14:30 chudatko moje....mala som problemy po narkoze, tak mi to trosku dlhsie trvalo 😀

kathrin17
8. sep 2013

@domcek1111 jeeeeej no tak to som strasne zvedava.....dufam,ze das vediet....budem cakat len a len na dobre spravicky 🙂

seliselka
8. sep 2013

@kathrin17 waw...muselo mu byt pekne dlho 🙂

seliselka
8. sep 2013

@magica78 dakujem idem kuk 🙂

domcek1111
8. sep 2013

@kathrin17 ..ja som tu vlastne už "stará"..len akosi som tu nechodila...3 krát IUI neuspešne...1 IVF na prvý krát uspešne...no a teraz kedže máme 4 ročné dievčatko...a máme mrazáčikov...tak sme sa rozhodli pre KET.....tak verím, že to bude OK...

kathrin17
8. sep 2013

@seliselka to teda bolo.....ale bol rad, ze som v poriadku 😀 nech ti to vyborne dopadne moja....budeme sa tesim na dalsie spravicky

kathrin17
8. sep 2013

@domcek1111 jeeeeej tak vy uz mate malu lasku doma?My sme mali IVF vo februari, ale bohuzial sme o mimi prisli v piatom tyzdni a teraz ideme na prvy KET, tak nech sa vam to vydari.Kolko mate mrazacikov?My mame 4roch

domcek1111
8. sep 2013

@kathrin17 ...lmáme 5 mrazáčikov...takže uvidíme...baby idem oddychovať na zajtra...aby som bola fit...zajtra večer vám napíšem...ako som dopadla...

seliselka
8. sep 2013

aj ja idem oddychovat..prajem dobru noc a drzim vsetkym palce velmi velmi!

kathrin17
8. sep 2013

@domcek1111 budeme cakat....mne vravela, ze ak mi v piatok rano nebudu volat, tak sa drobcek dobre rozmrazil a mame sa ponahlat pren na jedenastu.....tak ti drzim palceky a pekne pooddychuj....

domcek1111
8. sep 2013

@kathrin17 ..no sradna...a mne nič nepovedala...a ja si idem na hotovú vec..?!!..takže teoreticky mi môžu ešte zavolať, že nikde nejdem?!!!..och....jeje.... ☹

kathrin17
8. sep 2013

@domcek1111 no tak mi dnes povedala doktorka....tak neviem, ale na take daco vobec nemysli, ze by sa neprebrali drobci k zivotu....ps ty si vedela, ze v den vkladu s anesmie pouzit vonavka ani mydlo?

domcek1111
8. sep 2013

@kathrin17 ..áno hovorila mi to dr., že vraj to tie "mrazáčiky" nemusia... 😕 ..a hovorila mi, že deň vkladu si nemusím dávať utrogestan...takže zajtra ráno si ho nedám...