Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@kalista32 ja som vela vajicok nemala ani na zaciatku..mam menej ako ine zeny no hadam aj z mala nieco vyberu 🙂 a s tou vodou aj u mna je to tak...v kuse beham na wc do 10min bezim ak dopijem pohar...asi mam maly moc.mechur..haha zajtra rano na mna myslite..som zvedava kolko budem mat schopne vajicka..od polnoci nemam nic jest to budem pekne hladna...ja som velky hlados tak bude sranda 🙂
@seliselka no jasom pri prvom IVF mala 30 poriadne vajíčka 😎 ale teraz po ročnej pauze sa mi nejak pominuli 😒 a zajtra sa drž a skús dohovoriť svojim jajkam ,aby sa cez noc dali do kopy aby si ich mala dostatok ja to urobím keď budem stimulovať neviem či to zaberie ale no 😉 🙂 veľa šťastia 🙂
@chorucka ja som si dal vsetky ktore boli OK. zoberu ti vajka a oplodnia a ak mas predlzenu kultivaciu 6 dni urcite vsetky nepreziju do 6 dna. a jedno alebo 2 das vlozit ostane sup do dusika. kolko ich mas teraz cca ?
ja si myslim radsej menej a kvalitne ako vela a nakoniec ti nic neprezije a nemas co vlozit :(
@magica78 ved práve s mojou polovičkou chceme s MUDr. prekonzultovať po prenesenej žiadosti aj o tých gen. testoch neviem či sa zato platí mimo . možno teraz keď prejdem do SPLNU že to bude dôkladnejšie . možno že o tie gen. testy musíme požiadať sami som zvedavá čo na to MUDr. povie možno ,že to navrhne sama .
@kalista32 no ved to radsej pockat nejaky mesiac dva a dat urobit este nieco ako vyhodit peniaze hore kominom lebo sa stane to iste .ved kazda vieme co to stoji :( treba sa pýtať a pytať a nech ta poslu , niekedy mi to pride vo vseobecnosti ze dr nepovies tak ta nikde neposle aj keby si mal hlavu v igelitke
@magica78 no moja ono ten dôvod postúpiť IVF bolo pre trošku slabších plavcov ale teraz nám MUDr. povedala ,že išla do IVF s horšími plavcami . takže plavci mojej polovičky sú že-vraj OK 🙂 ale skôr moje vajka mi vypovedajúslužbu 😒 tak ja už neviem budeme múdrejší keď pôjdeme na konzultáciu .
@kalista32 dostanes menzes zavolas do caru a objednas sa na 14 dc na sono. na sone ti podla foliku povedia kedy ides na vklad a od kedy si zacinas vkladat utrogestan. potom ides na vklad ako ked ides na ET . nenavonana a beries si papucky ak nechces ich a ponozky si bravam biele . stale treba pit vela vody .potom vklad presne ako ET s tym rozdielom ze embryo rozmrazia a cakaju ako sa vyvija a ak dobre tak sa vlozi ak zle rozmrazuje sa dalsie .

jaj a ten tros je lepsi v den vkladu az po vklade tak mi povedali DR. a je to aj cistejsie pri vklade ked ti davaju embryo dnu a hlavne ziadne vonavky a dezodoranty ako som pisala vyssie. potom si to vsimnete aj na dverach ked pojdete na vklad ze je to tam napisane 🙂 mne pred rokom doporucili umyvat sa klasickym detskym mydlom. tak som bola po vklade na PNke tak som sa iba tym umyvala a nepouzivala dezodorant ked som boal spotena osprsila som sa aj 2-3 x denne . drzim palce vsetkym nech tu konecne nieco pozitivne je 🙂