Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
oni to maju rozdelen podla dni . ale ked tam bude napr. Culbova v praci a chces aby ti robila vklad nie je problem oni sa prisosobia
@magica78 no ano to ti verim,ja som tiez taka lutostiva,vsetko beriem vazne a ked mi nieco nevyjde,tak placem,,,mne robila vklad dr,Culbova,ale prislo mi to prilis uponahlane,kedze mi to robili v sobotu a cakali uz len za mnou,jednym slovom ma rychlo vybavili a nestihla som sa ani nic opytat,napr,som nevedela,ze sa mam umyvat detskym mydlom.Embryologicka mi vravela rano pred vkladom,ze utrogestan mam uzit az po vklade,len dufam,ze som tym nic nepokazila,kedze dr.mi nic nepovedala
@bambola82 nie nic sa nedeje ze si si rano dala utros 🙂 ja som ho napriklad v den vkladu rano prehtla a zapila.
no tam ide ze to vlozia a musis lezat a ja sa vypytujem vela , ja som na vsetko zvedava . ja aj ked som isla trerz do skoly a mam spoluziacku mnisku tak bola ako na vysluchu preco to alebo ono ... 😀
idem si uz lahnut...zajtra mam prvu skusenost s odberom tak mi drzte palce..potom vam napisem ako som dopadla
@magica78 hehe.no aj moj manzel od zaciatku pripravy to berie vsetko vazne,,,,volam ho uz dr.sova,kedze sa o mna tak stara,pri pichani injekcii,mi kazdy den pichal s humorom,len aby ma trochu odreagoval,,,,aj tie bolesti v podbrusku su ok.po vklade,mna uz boli brucho 3 den,co som aj 3 den po vklade.
ahojky babenky...tak včerajší vklad prebiehal OK....robil mi ho dr.Krajkovič...tak teraz oddychujem a pekne verím, že sa to podarí...🙂

v heliose v martine ked robia odber vajicok, tak to robi ten lekar zakrok kto ma sluzbu v ten den ci kto ta prijal na zaciatku?