icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

seliselka
9. sep 2013

v heliose v martine ked robia odber vajicok, tak to robi ten lekar zakrok kto ma sluzbu v ten den ci kto ta prijal na zaciatku?

seliselka
9. sep 2013

baby aj ste nieco davali tomu kto robi ten zakrok?

bambola82
9. sep 2013

@seliselka no mne to robil dr.Krajkovic a nic som jemu ani nikomu nedavala,ved aj tak to stoji kopu penazi,,,

seliselka
9. sep 2013

hm..ved prave...a vtedy robil dr.krajkovic alebo on ta aj prijmal na zaciatku?

bambola82
9. sep 2013

@seliselka no dr.Krajkovic ma prijimal na zaciatku liecby,pri kazdej navsteve som natrafila na nho aj v den odberu vajicok mal sluzbu on,,,podla mna,on je ten hlavny doktor v heliose...

seliselka
9. sep 2013

@bambola82 aha..mna prijmala doktorka ale neviem jej meno...kto vie ci to maju podelene tak ze ten kto prijmal tak ten aj robi zakrok? no ved uvidim ako bude zajtra

bambola82
9. sep 2013

@seliselka podla mna ta bude robit dr.Krajkovic,zalezi aj kolko bab Vas tam bude na ten odber,my sme boli dve v den odberu na zakrok...

magica78
9. sep 2013

oni to maju rozdelen podla dni . ale ked tam bude napr. Culbova v praci a chces aby ti robila vklad nie je problem oni sa prisosobia

seliselka
9. sep 2013

teraz som si pozrela fotky kto je kto 🙂 inac ta culbova je aka zlata...

bambola82
9. sep 2013

@magica78 ahoj,citam od teba viacero prispevkov az som sa docitala,ze ty nemas take stastie v IVF,,,je mi luto,ze ti to zatial nevyslo,ale budem drzat palce,ze ten 4 vklad ti konecne vyjde,na kolkych IVF si bola,resp.mala si aj nieco zmrazene?

magica78
9. sep 2013

@seliselka je velmi velmi dobra taka prijemna zena usmievava 🙂 poradi s kludom odpovie

magica78
9. sep 2013

@bambola82 jedna priprava za mnou. no zivot ide dalej sem tam mi to pride luto hlavne v noci ale to potrebuje clovek pretrpiet
tie pripravy su nic v porovnani s 2t po KET alebo ET . to je ine psycho

bambola82
9. sep 2013

@magica78 no ano to ti verim,ja som tiez taka lutostiva,vsetko beriem vazne a ked mi nieco nevyjde,tak placem,,,mne robila vklad dr,Culbova,ale prislo mi to prilis uponahlane,kedze mi to robili v sobotu a cakali uz len za mnou,jednym slovom ma rychlo vybavili a nestihla som sa ani nic opytat,napr,som nevedela,ze sa mam umyvat detskym mydlom.Embryologicka mi vravela rano pred vkladom,ze utrogestan mam uzit az po vklade,len dufam,ze som tym nic nepokazila,kedze dr.mi nic nepovedala

seliselka
9. sep 2013

zrejme zalezi na koho natrafime a kto ma aky den..hm

seliselka
9. sep 2013

@bambola82 co ti prislo uponahlane?

magica78
9. sep 2013

@bambola82 nie nic sa nedeje ze si si rano dala utros 🙂 ja som ho napriklad v den vkladu rano prehtla a zapila.
no tam ide ze to vlozia a musis lezat a ja sa vypytujem vela , ja som na vsetko zvedava . ja aj ked som isla trerz do skoly a mam spoluziacku mnisku tak bola ako na vysluchu preco to alebo ono ... 😀

bambola82
9. sep 2013

@seliselka no ten pristup,kedze cakali uz len za mnou,ale dr.Culbova sa usmievala a nedala mi pocitit,ze meskam,aj ked sme mali mensi problem s autom a urcite uz chceli odist domov...

bambola82
9. sep 2013

@magica78 no po vklade som tam lezala iba 10 minut,kedze sa uz ponahlali domov,dufam,ze postacila taka kratka doba na lezanie...mne nevadi,ze sa pytas,aj mne niektore info pomozu 🙂

bambola82
9. sep 2013

@bambola82 len dufam,ze som to embryiko neporusala tym,ze som si asi 2 hod,po vklade vlozila utrogestan...

magica78
9. sep 2013

@bambola82 aj ja som tak lezala 10 min a na druhy den moj havkac citil ze som tehu 😝 chodil okolo mna ako na spickach

magica78
9. sep 2013

@bambola82 nie neboj to si bezne vkladaju . ono je omnoho vyssie ako ty si das prst

seliselka
9. sep 2013

@bambola82 rozumiem...to sa moze stat kazdemu tak co teraz....to je pravda mozu sa smiat a nemusia dat najavo co si myslia...pocuj a to robia v jeden den aj viacero pacientky a len rano? ci to robia aj doobedu?

seliselka
9. sep 2013

idem si uz lahnut...zajtra mam prvu skusenost s odberom tak mi drzte palce..potom vam napisem ako som dopadla

bambola82
9. sep 2013

@magica78 hehe.no aj moj manzel od zaciatku pripravy to berie vsetko vazne,,,,volam ho uz dr.sova,kedze sa o mna tak stara,pri pichani injekcii,mi kazdy den pichal s humorom,len aby ma trochu odreagoval,,,,aj tie bolesti v podbrusku su ok.po vklade,mna uz boli brucho 3 den,co som aj 3 den po vklade.

bambola82
9. sep 2013

@seliselka no v den odberu maju asi aj viac pacientok,zalezi ako to komu vychadza,,,,tak ti drzim palce zajtra,aby si ich mala co najviac,,,

magica78
9. sep 2013

@bambola82 ze dr sova 😀 ano mozes mat pobolievanie , netreba nic tazke robit iba sa rozmaznavat a chodit po navstevach aby si na to nemyslela. jasne ziadna vana iba sprcha . a ked zacnes spinit ziadne stresy 😉 moze to byt uhniezdenie .

bambola82
9. sep 2013

@magica78 naozaj dakujem za odpovede,dobre mi padne akakolvek rada 🙂

magica78
9. sep 2013

@seliselka drzim palce 🙂 denny program cca 7-8 krv sona potom odbery a vklady a ten co nerobi odbery a vklady ma konzultacie . denne maju aj viac vkladov ako to vychadza babam /aj vikend / odberov byva tiez viac ako to babam vychadza.

magica78
9. sep 2013

@bambola82 pokial mozem pomozem 🙂 bab tu kuka vela na stranku aj tie co uz maju babatka / vsetky pozdravujem / len neprispievaju

domcek1111
10. sep 2013

ahojky babenky...tak včerajší vklad prebiehal OK....robil mi ho dr.Krajkovič...tak teraz oddychujem a pekne verím, že sa to podarí...🙂