icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

domcek1111
10. sep 2013

@bambola82 ..ty si včera bola na vklade? lebo aj ja...🙂

magica78
10. sep 2013

@domcek1111 ahoj no super len pekne oddychuj a doma nech ta obskakuju 🙂

domcek1111
10. sep 2013

@magica78 ..som v pohode...aj keby sa to náhodou nepodarilo...(čo sa PODARÍ... 😵 )..tak máme ešte zmrazené embryjka...chcem sa spýtať.,...dá sa absolvovať KET...každý mesiac...? to som sa chcela opýtať...ale akosi z toho stresu som zabudla:::..... 😲

magica78
10. sep 2013

@domcek1111 jasne podari sa 🙂 a na mrazici ja osobne sa nespolieham nerozrazia sa a je to v ...
za kazdym nepodarenym pokusom je mesiac pauza a potom zas 🙂 mozno ina ma ine skusenosti ale ja co viem tak vlastne 2 cyklus.

domcek1111
10. sep 2013

@magica78 ..o škoda..ja som myslela, že to môžem každý mesiac 😒 ...no nič idem oddychovať...na posteľ.... 🙂 ..flaška vody pri sebe..a relaxovať, kým nepríde malá so školky... 🙂 ..tak zatiaľ ahojky

kathrin17
10. sep 2013

@domcek1111 jeeeeej tak to sa tesim,ze to dobre dopadlo 🙂 pekne oddychuj nech to vsetko ide ako ma a dockate sa drobceka 🙂

vanushka
10. sep 2013

@domcek1111 dopadne to dobre, neboj 🙂 uvidis !

kathrin17
10. sep 2013

babulky moje prosim o radu....neviete cim to moze byt, ze akonahle si zacnem vkladat utrogestan, tak do dvoch dni dostanem mykozu?Slak ma ide trafit...v piatok mame vklad KET....presne toto iste sa mi stalo aj pri ET.....myslite, ze si mozem dat canesten tabletu?Minule mi krasne zabral.....ale dala som si ho len po porade s lekarnikom.....porazi ma....je mi normalne do placu....uz som z toho zufala.....vzdy mam ciste ruky to podotykam.....

magica78
10. sep 2013

@kathrin17 ahoj a nejedla si nahodou viac ovocia ? sladkeho ? vela avivaze na pradle,zly toaletak ? skus ak to vydrzis jeden-2 dni zmenit jedalnicek alebo ak nie tak radsej zavolaj DR do heliku ze sa ti stala taka ,,vec,,a ci mozes si to dat oni maju urcite s tym skusenosti.

kathrin17
10. sep 2013

@magica78 juuuuj jedla som strasne moc sladkeho ☹ na mna pridu vzdy strasne chute, takze vravis, ze mam skusit prestat do seba pchat sladke a mohlo by sa to upravit? Lekarnik mi povedal, ze ma s tym skusenosti, ze ked je to pred vkladom, tak sa moze, ze je to lepsie, ako dat embryo do mykotickeho prostredia......takze som si tabletu dala.....ale skusit teda nezjest ani nic sladke, mozno to teda pomoze....ale este som rozmyslala, vzdy mam intimku a az teraz som zistila,ze je parfumovana, moze to byt aj tym?Som z toho nestastna a bojim sa toho,ze sa to nespravi.Ach jaj

magica78
10. sep 2013

@kathrin17 moze aj ta intimka robit sarapaty. mne aj toaletaky niektore,vlozky vadia, ale u teba asi to bude to sladke . to potom aj v tehotenstve treba obmedzovat lebo robi to sarapatu dost. no ja lekarnikom moc neverim ty by predali aj staru mater 😀

kathrin17
10. sep 2013

@magica78 ale nieco v tom bude, ze radsej mat preliecenu mykozu, ako davat embryo do prepuknutej mykozy.....este som si kupila take intimky bez parfumu a snad sa to spravi....to sladke si nedam teda skusim to vydrzat 🙂 ja som velmi nachylna na mykozy ☹

magica78
10. sep 2013

@kathrin17 jasne treba to preliecit a zistit co tomu napomaha. ja uz nekupujem niektore toaletaky co viem ze mi zle robili ale priklad moja segra s nimi nema problem . ale ak chces na to nieco z lekarne radsej zavolat do heliku aby povedali ktory pripravok je lepsi na to

domcek1111
10. sep 2013

@kathrin17 ..mykoza vzniká taktiež aj oslabenou imunitou...stres....teraz pred všetkým....hlavne kľud...(ja viem to sa mi povie...)..ale jednoznačne zavolaj...oni ti určite poradia... 🙂

bambola82
10. sep 2013

@domcek1111 ahoj,nie ja som nebola vcera,ale v sobotu na vklad...budem ti drzat palce 🙂

158
10. sep 2013

ahojte.Tak dnes som si bola polieky,vlastne inj.provera,diphereline,menoput,U nas to vyslo lacnejsie ako v martine len z injekciamy som mala problem nechcela my dat,bez receptu,tak som nasla inde.Mys.som ze si zacnem pichat az 3.10 ale uz dnes som zacal spinit tak to pojdeme asi skor na zakrok,dufam ze tieto inj.tiez zvladnem a stvrty pokus sa podary.Akurat vcera sme maly pohovor,vraj ak chceme zistit ci sa nam ujme uchiti drobec,robia take embrio vysetenie ale to stoji 1500 eur,myslym tolko az nedame,spolahneme sa na to ze sa to ujme.Vravela ze zalezi na genetike tej spermii vo vajicku ci sa uchiti a oni to pri vklade nevidia,az na 14 den.proste povedala ze aj tu je nieco vysie ako oni,ale potesia sa ak sa podari.Manzel ma lepsie vysledky ako v maji tak sa tesime na spunta uz som mu kupila kosielku a pupucky.Inac tie lieky 120 inj.mam ma vysly len na 300 eur co je lepsie ako mynule. 🙂

seliselka
10. sep 2013

ahojte..odber mam uz za sebou dnes..vsetko ok len sa neviem dospat

magica78
10. sep 2013

@158 super 🙂 ja som mala gonal a dopalcala som za lieky nieco vyse 300 ale mala som vyssie davky a jedno perom som nacala iba par jednotiek tak som ho potom darovala .drzim palce 🙂

magica78
10. sep 2013

@seliselka super a kto ti robil odber ? tak si len oddychni 🙂

kathrin17
10. sep 2013

@domcek1111 je pravda, ze mam aj trosku stresy....ale skor si myslim,ze to bolo tou parfumovanou intmkou...skoro ma slak trafil, ked som kukla,ze je deo fresh....wuaaaaaa.....dala som si canesten a inu intimku a uz mi je celkom fajn 🙂

vanushka
10. sep 2013

@seliselka no super !!! drzim palce aby sa vajka pekne delili 🙂

kathrin17
10. sep 2013

a teraz mam baby moje dalsi problem.....dnes som si nasla dvoch kliestov na nohach...boli uplne malinki a hned sme ich vytiahli, ale som totaaaaalne nesvoja, kedze mame v piatok vklad.... ☹

magica78
10. sep 2013

@kathrin17 pocuj ty si ako ja musis mat vsetko 😀 ale nie teraz vazne no ja by som asi vahala s vkladom :/ co ak mas boreliozu? treba na to ATB

kathrin17
10. sep 2013

@magica78 ak mi to do stvrtku vecera nescervena, tak na vklad pojdeme...ak by to scervenalo...tak to radsej odlozime...aby sa nahodou nieco nestalo....

magica78
10. sep 2013

@kathrin17 je to na tebe ako sa rozhodnes. ja by som nesla ale skocila by som k obvodacke aby mi zobrala krv

kathrin17
10. sep 2013

@magica78 my pojdeme, ak nebudu kozne zmeny....a inak som sa divila, ale boreliozu clovek moze dostat aj z mlieka....nic skratka sa s tym nebudem stresovat, verim,ze mi nic nebude a vsetko bude tak ako ma byt....

magica78
10. sep 2013

@kathrin17 jasne je to na tebe ako som pisala vyssie 🙂 a uz ti je lepsie ? ustupilo to ?

kathrin17
10. sep 2013

@magica78 myslis tu mykozu?Aaaaaaano uz je to super.....zmenila som intimky, dala tabletu tu ktora posobi tri dni a vsetko je ok.....velmi sa z toho tesim.....verim tomu,ze to tak vydrzi....ale inak fakt som clovek co musi mat v zivote vsetko 😀 kazda sprostost sa na mna nalepi 😀

magica78
10. sep 2013

@kathrin17 no super ja preto nerada menim vyrobky aby som nemala take problemy 🙂

kathrin17
10. sep 2013

@magica78 ja intimky vobec nepouzivam, ale pri utrosi som bohuzial k tomu donutena, ked nechcem behat s bielymi flakmi od neho na nohaviciach....je to des....a ak sa podari tehotenstvo, tak ma tusim toho utrosu caka more....ci nie?Ani neviem ako to vlastne je....