icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
10. sep 2013

@kathrin17 no pokial viem tak sa moze uzivat iba pocas 1 trimestra , je to aj na letaku napisane

kalista32
11. sep 2013

@magica78 no náhoda je blbec možno že sa fakt zídeme hlavne nech sa máme š čím pochváliť 🙂 😉

magica78
11. sep 2013

@kalista32 len pockaj bude chodit pysne ako pavice 😀 az nam nasenzi do nosa 😝

bambola82
11. sep 2013

ahojte,chcela som sa opytat,ci ste tiez boli na PN,ked ste podstupili IVF,alebo ste chodili do prace?ja som teraz na PN,citim sa uz lepsie,ale ta nuda doma ma uz zoziera,,,

domcek1111
11. sep 2013

@kathrin17 ...joj super, že ti tá mykoza prešla.... 🙂 ..a tie kliešte...ty kokso...dufam, že už všetko OK....ja oddychujem, pijem...už mi z toho hrabe....ale stále neležím...chodím po malú do školky...prechádzka...bo mi ma z toho raflo,... 😀

domcek1111
11. sep 2013

@bambola82 ..ja som bola na PN....tak máš trocha kľudu...len sa niečim zamestnaj....rob niečo ľahké,...lebo človek ked nič nerobí...tak potom myslí na samé debiliny.... 😀

seliselka
11. sep 2013

@magica78 odber mi robila dr.culbova...uz to mam za sebou...fuuuf..teraz uz len cakat ako sa budu spravat 🙂
@vanushka dakujem ti velmi pekne...uvidime ako sa budu delit 🙂

magica78
11. sep 2013

@bambola82 ja som bola PN lebo som po odbere mala ja tei injekcie solumedrol a o par dni vklad 🙂

magica78
11. sep 2013

@seliselka super ona aj mne robila odber ona je velmi zlata 🙂 nech sa pekne spravaju a pekne delia 🙂

seliselka
11. sep 2013

@magica78 dakujem 🙂 je prijemne ak sa stale usmieva...hned to cloveka naladi..teraz uz len cakat

kyvetka
11. sep 2013

@bambola82 ja som bola pn od zaciatku stimulky a marodim doteraz ale uz s diagnozou tehotna 🙂

seliselka
11. sep 2013

@kyvetka ja som tiez na PN od zaciatku..nechceme riskovat...v ktorom tyzdni si uz? tiez si bola v martine?

seliselka
11. sep 2013

@kyvetka chcela si byt na PN uz ked si vedela ze si tehotna alebo ti to odporucili? teraz som tiez na PN ale neviem ako to bude dalej...mam narocnejsiu pracu a nerada by som riskovala, len neviem ci si o PN mozem poziadat?

seliselka
11. sep 2013

baby aj vy ste špinili, alebo mierne krvácali na druhý deň po odbere vajíčok? je to ok?

kalista32
11. sep 2013

@magica78 no s tou pávicou to nieje zlé to si ani neviem poriadne predstaviť 😒 lebo ja to musím v robote tajiť bo môj šéf nám nám "zakázal" otehotnieť 😒 ale ja mu ukážem 😠 tak aby si bola v obraze tak pre mňa je IVF moja tajná misia a snáť sa budem pýšiť 😎 😎 😎

magica78
11. sep 2013

@kalista32 no sefovia nemaju radi taketo stavy 😝

kalista32
11. sep 2013

@magica78 no ale čo keď sa podarí ta naša tajná a zakázaná misia tak potom ukážeme našim šéfkom ,že "zákazy" sú na to aby sa porušovali 😎 😎 😀

magica78
11. sep 2013

@kalista32 to je heslo pre vsetky baby ktore idu na IUI aj IVF 🙂

kalista32
11. sep 2013

@magica78 no to je veľká výzva pre každú z nás keď ty naši šéfovia nevedia že nám vyhlásili vojnu 😝 inač okrem našej vojny ,ktorú vedieme ti prajem aby si mala poslušné vajka a nech sa ti pošťastí tvoja túžba 🙂 😉

magica78
11. sep 2013

@kalista32 ja uz to necham len na tie moje nanuciky co mam 🙂 a ńa vianoce velmi vela usetrim penazi lebo jediny darcek bude test s 2/ 😀 ale bude aj najkrajsi

kalista32
11. sep 2013

@magica78 no o tom snívam aj ja 😔 😔 ale snívanie nestačí musím sa veľa rozprávať s ježiškom a sekať dobrotu tiež si plánujem IVF na december 🙂

magica78
11. sep 2013

@kalista32 no to hej 🙂 ale ja si to zazichrujem hadam ak pojdem do toho jeruzalema 😀

kalista32
11. sep 2013

@magica78 a tiež poviem ježiškovy aby nám poslal zmrzlinky 🙂

magica78
11. sep 2013

@kalista32 ja napisem aj ziadost do mura narekov , istota je istota 😲

kalista32
11. sep 2013

@magica78 no tam by som sa chcela tiež zatúlať len čo na to ježiško ? 😒 aby som ho nenahnevala a aby mi nezačal vyčítať , že som nenásytná 😖

magica78
11. sep 2013

@kalista32 urcite nic on nerobi rozdiely 🙂

kalista32
11. sep 2013

@magica78 dobre ty sa zameraj na ten múr a ja ho skúsim prehovoriť 😉

kalista32
11. sep 2013

@magica78 no to si ma upokojila len čo mi povie moja MUDr. lebo ja si tiež musím naškrabať prašule na zmrzlinky a bývanie pre nich ne 🙂 aby im nič nechýbalo.

magica78
11. sep 2013

@kalista32 jasne o deti sa treba postarat uz od zaciatku 😀

kalista32
11. sep 2013

@magica78 ahoj moja maj papa 🙂 😀