Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte,chcela som sa opytat,ci ste tiez boli na PN,ked ste podstupili IVF,alebo ste chodili do prace?ja som teraz na PN,citim sa uz lepsie,ale ta nuda doma ma uz zoziera,,,
@kathrin17 ...joj super, že ti tá mykoza prešla.... 🙂 ..a tie kliešte...ty kokso...dufam, že už všetko OK....ja oddychujem, pijem...už mi z toho hrabe....ale stále neležím...chodím po malú do školky...prechádzka...bo mi ma z toho raflo,... 😀
@bambola82 ..ja som bola na PN....tak máš trocha kľudu...len sa niečim zamestnaj....rob niečo ľahké,...lebo človek ked nič nerobí...tak potom myslí na samé debiliny.... 😀
baby aj vy ste špinili, alebo mierne krvácali na druhý deň po odbere vajíčok? je to ok?

@kathrin17 no pokial viem tak sa moze uzivat iba pocas 1 trimestra , je to aj na letaku napisane