Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@chorucka teraz ja som ze teba lejeň ako som hovorila ked som bola mala 😀 napisem ti ako to bolo u mna
zobrali mi vajicka tie ocistili a kukli ktore su OK a tie oplodnili metodou ICSI. mala som predlzenu kultivaciu takze pocas tych 6 dni sa ukazalo ktore su ,,silne jedince,, zostalo mi jedno na ET a ostatne do mraziacika . zostala mi v podstate 1/3 z povodnych OK vajicok pred oplodnenim.
@seliselka
@kyvetka
@bambola82 Ahojte tehuľkám gratulujem 😉 aj ja som bola už na pn pred odberom a som dobre urobila som už v 26 tt nám sa to podarilo až pri druhom ivf ....môžeš požiadať doktora o pn máš na to nárok ...ja ostávam na pn až do pôrodu mám rizikové tehotenstvo ...držím palce všetkým snažilkám. 🙂
@seliselka najprv som si myslela,ze pojdem aspon na chvilu do prace,bo som sa nudila a pracujem v administrative,ale den pred potvrdenim tehotnosticv heliku som tkm.potratila,tak som musela lezat v nemocnici tyzden na udrziavani a potom mi aj lekar povedal,ze ma vobec nepusti do prace,ze som vysoko rizikova a duplom ked som po ivf. A sama som si uvedomila,ze som do toho vlozila primoc na to,aby som riskovala.ale uz som si zvykla domka 🙂
@kyvetka ja som na PN od zaciatku pichania injekcii,teraz som po ET,citim sa uz chvalabohu lepsie a preto tie blbe myslienky o robote,aj ked si nechcem radsej nicim ublizit,kedze sme do toho dali kopu penazi,tak radsej budem doma,,,to som rada,ze mas taku peknu diagnozu,blahozelam k uspesnemu IVF 🙂
Ahojte,môžem sa k vám pridať?
Som po KET (PK) v Heliose - 10.deň a tehotenský test mi vyšiel negatívny (ani duch). Zatiaľ nekrvácam, ani nešpiním, po ET minulý mesiac som dostala menzes riadne v termíne. Tentokrát som mala dostať včera, väčšinou 2-3 dni očakávaným menzesom začnem špiniť, tentokrát nič, tak prečo ten neg.tt? Máte niekto podobnú skúsenosť?
Ďakujem za všetko
@magdus999 ahoj 🙂 je potrebne kupit 10citlivost test teraz mali tusim aj v dmke 1+1 zadarmo. ja som si to tiez zistovala a ohladom testov a niektore baby ktore boli prirodzene tehu tam pisali ze aj ked uz mali srdiecko ze im test ukal iba slabu ciarku . takze ziadne stresy len odpocivaj . a test jednoznacne treba robit rano ked je koncetrovany moc. lebo vela bab rano uvidi ,,ducha,, a sup ho zas do lekarne ,drogosky a podme ho zas robit testy. /zybtocen vyhodene prachy/ a kuk ziadna ciarka ani duch. pekne oddychuj a snaz sa zamestnat chod ku kamoske ,citaj si ,... aby si na to nemyslela . drzim palce 🙂
@marverka pokial neni vysoky vek rodicov a ziadne ochorenia tak potom ze vraj nemusi sa robit PGD. Samozrejme ak budes chciet a zaplatis oni ti spravia, ale sa tam neda vysetrit absolutne vsetko. Citala som tu na modrom koniku ze niektorym sa aj napriek PGD sa embryo neuchytilo...jasne, sanca na uchytenie je o kusok väcsia ale zaruku ti nikdo neda...najlepsie ak sa porozpravas z doktormi.ja som chcela robit PGD, ale neostali mi vajicka..
@bambola82 dakujem, som stastna ako blcha,ze sa nam to podarilo takto na prvykrat aj ked bolo vela faktorov,co ukazovali,ze vsetko je v haji... Pfuj pfuj, nech to aj vam vyjde a mozes si potom uzivqt tehotenske nastrahy, ja momentalne uz vyse mesiaca umieram na tehotenske nevolnosti 🙂 mudr. Krajkovic sa na mne smial,ze vsak ste si za to zaplatili,tak si to uzite v plnej parade 🙂

ahojte,
mozem sa Vás niektorej spýtať všetkého čo sa tyka PGD ? Mala ho niektora z Vás??a ako ste dopoadli,pomohlo?