icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

linn32
12. sep 2013

@bambola82 budem ti drzat paste..kedy ides na kontrolu?

vanushka
12. sep 2013

linn32 na 3 den zhruba

kathrin17
12. sep 2013

ahojte baby prosim vas pekne davali ste si rano pred vkladom utrogestan?Alebo az ked ste sa vratili z vkladu?Prosim poradte....dakujem

magdus999
12. sep 2013

@kathrin17 ja som si dala hneď po vklade na toalete a v aute nohy vyložené 🙂

magica78
12. sep 2013

@kathrin17 az po vklade si treba davat 🙂

marverka
12. sep 2013

@linn32 aha, to znamena ze mi ich moze ostat velmi malo, vsak?

marverka
12. sep 2013

@vanushka ked dako nic som nenasla, co by ma v tom posunulo dalej

marverka
12. sep 2013

@vanushka a to ste ani nemali et? ked moj m ma velmi zly spg, a dr. uz dvaja aj na genetike a aj v car nam to doporucil tak neviem mala som 6x vklad a 2ivf a nic...1x mmt, tak neviem, v rodine nemame nic zle co sa tyka genetiky

marverka
12. sep 2013

@vanushka este ma napadlo ochorenia sice nemame ale mne bude onedlho 39 amm 38r, a chystame sa na dalsie ivf, este cez poistovnu...v 10/2013 tak nevieme

kathrin17
12. sep 2013

@magdus999
@magica78 dakujem baby....minule sa mi zdalo, ze sa Krajko divi ked mi robil vklad, ze tam mam akosi moc bielo 😀 len mne nikto nepovedal, ze si nemam rano davat, tak som supla dve tabletky 😀

magdus999
12. sep 2013

@kathrin17 ani mne nikto nic nepovedal, len som si predstavila,ze si rano dam utros a po ceste z BB do Mt by to pekne vytieklo a bolo by mi to neprijemne, tak som to poriesila tak ako som ti pisala 🙂

kathrin17
12. sep 2013

@magdus999 no mne to teda vtedy vobec nemyslelo., ale aspon teraz budem mudrejsia 🙂...juuuuj o 15 hodin uz bude drobcek u mna v brusku 🙂

bambola82
12. sep 2013

@kyvetka jeeej dakujem,si mila,verim,ze sa to konecne podari aj nam,,,hehe,no doktorkovi sa to povie,ked on taketo nevolnosti nema 😀 ,,,dufam,ze tie nevolnosti Ti nebudu trvat dlho,,, 🙂

bambola82
12. sep 2013

@linn32 dakujem velmi pekne,,,,na kontrolu idem 23.9.ked si predstavim,ze este tak dlho mam cakat,to cakanie je este horsie,ako tie injekcie,ale hadam to rychlo ubehne 🙂

bambola82
12. sep 2013

@kathrin17 ahoj,aj ja som mala taky problem,ci si ho vlozit alebo nie,ale ked som v to rano volala embryologicke,tak mi vravela,aby som si ho rano nedavala,ze az po vklade 🙂

vlasatica
12. sep 2013

ahojte dievcata nezostalo vam nahodou cele balenie dipherelin.merional.alebo menopur?dakujem

magdus999
12. sep 2013

@kathrin17 no u mňa je už 10-ty deň 🙂 a v pondelok na krv

olivia31
13. sep 2013

@kyvetka Ahoj ja som si to to zažila tiež a vo 8 tt som tiež krvácala mala som hroziaci potrat. Takže pomyslenie na prácu tam vôbec nemohlo byť . A presne ako píšeš ja som si tiež uvedomovala čo všetko sme do toho dali a ako dlho sme sa snažili takže som doma a tiež sa nenudím stále sa niečim zamestnávam ....pre mňa boli najhoršie prvé tt to znamená do toho 15 tt som iba skoro väčšinu dňa preležala čo mi bolo stále zle . Ale inak sa to dá zvládnuť som čítala knihy a časopisy.
@seliselka

olivia31
13. sep 2013

@magdus999
@bambola82 Ahojte dievčatá držím palce aby ste boli potešené vysokým HCG v deň kontroly. 🙂 😲 ....hlavne nestresujte a nerobte si žiadne testy pokiaľ sa nič nedeje tak to bude dobré a potom si dávajte pozor teším sa na dobré správičky tuj tuj tuj posielam tehu vírus. 😀....A keď budete tehuľky tak budete o takomto čase strašiť po dome ako ja pretože to malé si v brušku bude robiť párty kedy sa mu zachce tešte sa je to krásny pocit a dúfam, že ho čoskoro pocítite aj vy. 🙂

domcek1111
13. sep 2013

@bambola82 ...ty ideš na kontrolu do Heliosu 23.9 v pondelok...tak to sa určite stretneme...lebo aj ja idem...už ma ide rafnúť, že ešte tak dlho.... 😠

bambola82
13. sep 2013

@olivia31 🙂 dakujem,,,no testik si radsej nerobim,aj ked to cakanie bude cela vecnost,ale radsej pockam,,,no myslim,ze kazda by chcela takyto virus,tak snaaaad to vyjde a budeme sa konecne tesit,,,, 😉

bambola82
13. sep 2013

@domcek1111 ano kontrolu mam v pondelok o 8.00,,,a to ides na kontrolu po ET?Kedy si mala ET?Ja som mala v sobotu 7.9. 😉

domcek1111
13. sep 2013

@bambola82 ....ja som mala KET...a mala som ho v pondelok...9.9.,,....takže budeme čakať a VERÍM, že aj tešiť sa spolu.... 😉

magdus999
13. sep 2013

@olivia31 ooo ďakujeme a srdečne prijímam ten tehu vírus 🙂 bolo by to krásne 🙂 ty si po ET, či KET?

kyvetka
13. sep 2013

@olivia31 pozeram ze aj ty buntosis zavcas rana, ja som dnes mala budicek o 3:30 🙂 ked spominas knihy, s tymi sa ani ja nenudim za tie 3 mesiace co som doma som si icvh kupila asi zo 10 a vsetky uz precitane 🙂 za chvilu mi bude treba kupit novu kniznicu co ich nebudem mat kde davat

olivia31
13. sep 2013

@kyvetka no buntoším tak dva až tri krát do týždňa 😀 no čo už ....inak na začiatku tie prvé tri mesiace som vôbec nemohla spávať a potom som to dospávala cez deň.🙂 No ja som už tiež kukala, že si idem objednať knihy rovno dve naraz.🙂

olivia31
13. sep 2013

@magdus999 Ahoj som po ET my sme nemali to šťastie niečo zamraziť ...takže som ostala tehotná až po druhom ivf. 😉 🙂

seliselka
13. sep 2013

@olivia31 hlavne ze sa podarilo teraz....mna ET estelen caka, ale uz som po odbere vajicok tak som zvedava

bambola82
13. sep 2013

@domcek1111 no dufam,ze sa budem aj ja tesit,,,,aj ked dnes sa necitim dobre,mam bolesti ako pred menzes a spozorovala som aj taky cerveny vytok,dufam,ze to nie je predzvest pred menzes,lebo v nedelu by som mala dostat,,,taaaak sa bojim ☹

domcek1111
13. sep 2013

@bambola82 .....neboj moja..píšu, že ak je aj výtok...nič nieje stratené..takže hlavu hore 😉 ...ja mám dostať menzes až v stredu...to budú stresy.... 😖