icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

seliselka
16. sep 2013

len nech vsetko dobre dopadne a potvrdi sa mi ze som v tom....to by bolo uuuuzasne...teraz len vegetim a manzel mi pomaha so vsetkym...je pravda ze uz som taka vylezana ale vydrzim...pockam este jeden az dva dni a pojdem sa aj prejst vonku 🙂

angie2601
16. sep 2013

@seliselka presne tak...sama budeš vedieť najlepšie, či ísť do roboty, alebo zostať doma...to budeš cítiť už vovnútri svojho srdiečka...

angie2601
16. sep 2013

@seliselka a možno sa o 2 týždne stretneme v Heliose...ja mám v 30.tt ísť na USG...a dosť uvažujem, že či nepôjdem do Heliosu, lebo tu v mojom okolí mi neurobili dobré USG v 12.tt

olivia31
16. sep 2013

@angie2601 Ja tiež pôjdem znova v 30tt do MT len nie do Heliosu, ale k to uMUDr. Grochal

angie2601
16. sep 2013

@olivia31 no ku Dr. Grochálovi pôjde naša @seliselka na morfologcký ultrazvuk, keď príde ten správny čas...ja už to nechám tak...aj keď je pravda, že trošku začínam uvažovať nad Grochálom, či ho nenavštívim ja...🙂

seliselka
16. sep 2013

@angie2601 za 2 tyzdne idem na krv do heliosu, tak sa mozno uvidime 🙂 sranda keby sme vedla seba stali nepoznali sa a pritom si piseme..xixi...aky je dr.grochal?
@olivia31 preco pises ze nie do heliosu? zle skusenosti? poznas dr.grochala, aky je?

seliselka
16. sep 2013

je tu z vas taka co je po ET a nemala ziadne priznaky ako bolenie v podbrusku ci spinenie a ostala tehotna?

olivia31
16. sep 2013

@seliselka MUDr. Grochal je odborník čo sa týka sona a má aj super sono tam chodia ženy na sono pokiaľ si chcú byť isté, že bábo bude ok ja som odmietla odber plodovej vody a išla k nemu na sono on to malé popozerá dôkladne aby si bol istý, že je všetko ok tam pôjdeš keď budeš v 12 tt, ale ty si z Košíc a tam je tiež jeden dobrý odborník sú traja na slovensku jeden je v Košiciach jeden v Martine a jeden v BA . A Helios je v pohode nič nemám proti Heliosu v ďaka ním mám bábo v brušku.🙂

seliselka
16. sep 2013

@olivia31 ako sa vola ten v KE? Dankovcik?

marverka
16. sep 2013

@linn32 ahoj, ja sa toho tiez velmi bojim,ale nam je to doporucene, mame zlu dna spg a vcera som zacala s proverou.... k mojej 3IVF. Dako sa bojim, nenasla som tu pozitivnu spravu ze pgd dakomu pomohlo......

linn32
16. sep 2013

@marverka pokial je to takto,tak by som PGD povazivala ako cestu k vasmu vytuzenemu babatku. Ono pokial ti nepomoze,neublizi ti. Ani embryckam. Preco sa toho obavas? Mas konkretny dovod?

marverka
16. sep 2013

ze s anarusi obal? a ze nebudeme mat ani 1 embriko na ET??ze moje sny sa zrutia opet? Neviem ale povedali nam to uz 3 lekari asi nebude inej cesty, vy kedy?

icer
17. sep 2013

čaute môžem sa pridať? čakám na cyklus vyvolávajú mi ho duphastonom, a začíname clostylom 🙂 v martine... Helios

olivia31
17. sep 2013

@seliselka Neviem musím sa opýtať doktora keď pôjdem teraz v piatok . 🙂

seliselka
17. sep 2013

@olivia31 urcite mi napis to meno prosim ok? dakujem 🙂

angie2601
17. sep 2013

@seliselka ja Dr. Grochála nepoznám osobne, iba po telefóne, ale príde mi strašne príjemný človek...no za to @olivia31 Ti o ňom povie viac... 😉 😉 😉 Kedy presne máš ísť do Heliosu? Ono sa tomu dá pomôcť, že keď už budeme v tom Heliose, tak môžeme aj hodiť reč, že to neostane len pri písaní...však @olivia31 😀 😀 😀 😀

olivia31
17. sep 2013

@angie2601 jasné ako mi dve aj my sme sa tak zoznámili 🙂 .
@seliselka

angie2601
17. sep 2013

@seliselka Ak si dobre pamätám, tak na východe máte Mudr. Dosedla Erika...ten je tiež dobrý odborník, ako Mudr. Grochál v Martine...Teda aspoň dúfam, že sa tak volá...ale teraz som si dala vyhľadať v googli, tak mi ho našlo...

angie2601
17. sep 2013

@olivia31 presne tak... 😉 😉 😀 😀

seliselka
17. sep 2013

@olivia31
@angie2601 baby ste zlate 🙂 no jasne zeby sme mohli prehodit rec 🙂 ja pojdem 30 septembra do heliosu a vy?

olivia31
17. sep 2013

@seliselka ja už nie ja iba ak o dva tri roky po ďalšie bábo na ivf inak sa tam nechystám.

angie2601
17. sep 2013

hm...30.9. som mala v pláne navštíviť jedného lekára tu u nás, ale tak dá sa ísť k nemu aj o týždeň neskôr...to by som možno vedela zariadiť...😀 jasnejšie budem vedieť po 26.9.

angie2601
17. sep 2013

@olivia31 ja možno pôjdem hneď po pol roku od pôrodu...na KET...ale to je ešte veľmi ďaleko...najskôr musím zvládnuť prvý pôrod...

angie2601
17. sep 2013

@seliselka hm...30.9. som mala v pláne navštíviť jedného lekára tu u nás, ale tak dá sa ísť k nemu aj o týždeň neskôr...to by som možno vedela zariadiť...😀 jasnejšie budem vedieť po 26.9.

seliselka
17. sep 2013

@olivia31 mas mrazacikov ci budes musiet odznovu vsetko ak budes chciet?

seliselka
17. sep 2013

@angie2601 jasne ved si este napiseme...ja by som to chcela mozno zmenit na 27 tak uvidime ako bude a co ma este caka 🙂

angie2601
17. sep 2013

@seliselka na krvný test môžeš ísť najskôr 14. deň po ET...no ja sa koncom tohto týždňa budem objednávať v heliose, tak ak tak by bolo dobré, keby si mi presný dátum napísala do vtedy...aby som sa tak objednala, keď tam budeš aj ty...a predpokladám, že pôjdeš ráno na sono...

seliselka
17. sep 2013

@angie2601 ahaaa..a ja som sa chcela objednat skor 🙂))) tak to bude asi toho 30 a budem tam rano o 7...inac ked robia krvny test kedy mi povedia vysledky, este v ten den?

seliselka
17. sep 2013

@angie2601 inac velmi sa budem tesit ak ta uvidim 🙂

angie2601
17. sep 2013

@seliselka áno...ešte v ten deň po 15.00...vtedy mi asi šli hodiny najpomalšie... 😀 😀 😀 nevedela som sa dočkať, kedy mi povedia výsledky...ale niektorým vraj už povedali aj na sone, že sú tehotné..mne sa to nestalo, povedali mi však iba toľko, že sú spokojní, že to vyzerá sľubne...to bolo všetko
tiež sa poteším keď Ťa spoznám... 🙂