Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
je tu z vas taka co je po ET a nemala ziadne priznaky ako bolenie v podbrusku ci spinenie a ostala tehotna?
@seliselka MUDr. Grochal je odborník čo sa týka sona a má aj super sono tam chodia ženy na sono pokiaľ si chcú byť isté, že bábo bude ok ja som odmietla odber plodovej vody a išla k nemu na sono on to malé popozerá dôkladne aby si bol istý, že je všetko ok tam pôjdeš keď budeš v 12 tt, ale ty si z Košíc a tam je tiež jeden dobrý odborník sú traja na slovensku jeden je v Košiciach jeden v Martine a jeden v BA . A Helios je v pohode nič nemám proti Heliosu v ďaka ním mám bábo v brušku.🙂
ze s anarusi obal? a ze nebudeme mat ani 1 embriko na ET??ze moje sny sa zrutia opet? Neviem ale povedali nam to uz 3 lekari asi nebude inej cesty, vy kedy?
čaute môžem sa pridať? čakám na cyklus vyvolávajú mi ho duphastonom, a začíname clostylom 🙂 v martine... Helios
@seliselka ja Dr. Grochála nepoznám osobne, iba po telefóne, ale príde mi strašne príjemný človek...no za to @olivia31 Ti o ňom povie viac... 😉 😉 😉 Kedy presne máš ísť do Heliosu? Ono sa tomu dá pomôcť, že keď už budeme v tom Heliose, tak môžeme aj hodiť reč, že to neostane len pri písaní...však @olivia31 😀 😀 😀 😀
hm...30.9. som mala v pláne navštíviť jedného lekára tu u nás, ale tak dá sa ísť k nemu aj o týždeň neskôr...to by som možno vedela zariadiť...😀 jasnejšie budem vedieť po 26.9.
@seliselka áno...ešte v ten deň po 15.00...vtedy mi asi šli hodiny najpomalšie... 😀 😀 😀 nevedela som sa dočkať, kedy mi povedia výsledky...ale niektorým vraj už povedali aj na sone, že sú tehotné..mne sa to nestalo, povedali mi však iba toľko, že sú spokojní, že to vyzerá sľubne...to bolo všetko
tiež sa poteším keď Ťa spoznám... 🙂

len nech vsetko dobre dopadne a potvrdi sa mi ze som v tom....to by bolo uuuuzasne...teraz len vegetim a manzel mi pomaha so vsetkym...je pravda ze uz som taka vylezana ale vydrzim...pockam este jeden az dva dni a pojdem sa aj prejst vonku 🙂