Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@angie2601 ahoooj,prave si citam,co si pisete 🙂 a pozeram,ze vysledky su az o 15.00 hod?preco az tak neskoro?Ja mam ist v pondelok na kontrolu a myslela som,ze to mi hned povedia,,,ach jaj to budu naozaj dlhe hodiny,pokial sa dozviem,ci sa nam podarilo,,,To su vysledky z krvi alebo z coho,ze sa tak dlho caka?
@bambola82 tak neskoro preto,aby sme si riadne uzili to cakanie🙂 foriky,foriky..je to veru o drzku cakat do tretej a nejako sa zabavit..ja pri prvom IVF som dostala menzes,cize by som to vyhodnotila tak,ze je vsetko stratene,ale clovek dufa do konca..hlavne ked doktor povedal,ze mam dost vysoku sliznicu,ze cakame este na krv. Ale sestricka,ktora mi volala negativnu správu to zvladla na 100%. Vdaka za tych uzasnych ludi v heliose! Ale ty sa nemboj,verim,ze tvoj telefonát bude pozitivny! Velmi ti to prajem.
@olivia31 oli,je to urcite blbe,ze ides do toho znovu..ani mne neostalo ani jedno embryo a musim ist do toho znovu. Ale co keby žijeme v dobe par desatroci dozadu,ze by sme tuto moznost nemali? Len by sme v kute plakali,ze sa nam to nedari a nemali by sme moznost to nejako ovplynit. Drž sa zlatinko. Nabuduce to uz určite ovplyvnis tym pozitivnym sposobom!
juuuj baby ci sa to dobre cita ak vam to vyslo.....uuuzasne....tesim sa s vami!!! ja vam dam tiez vediet co a ako 🙂
@linn32 je mi luto,ze ti nevyslo prve IVF a urcite aj to,ze nevyslo ani jedno embryiko,,,,nam vyslo z 18 vajicok jedno embryiko na vklad a jedno na zmrazenie,co som bola dost sklamana,ze z tolkych iba dve,ale nakoniec som rada,ze aspon tolko,,,ak by som musela podstupit dalsie IVF,tak by som sla znovu do toho,aj ked to nebolo lahke,,,
@bambola82 ,....nedepkuj !!!!! ty si tehu...a HOTOVO !!!!!...ved v pondelok to ťaháme spolu... 😵 😵 😵 😵 😵
@domcek1111 ahoj moja zlata....ako sa citis?Skusala si robit testik?Ja by som to urcite nevydrzala a uz by som mala testnute.....ja som dnes este len 5ty den po KET....
@kathrin17 -..ahojky moja....no ja som 10 deň po KET...ale testovať chcem v piatok...ešte ten jeden deň dnes vydržím....joj ale to sú nervy......... 😠 ..
a ty ako cítiš...? ešte pre teba je skoro si robiť testík, nie?
držkaj sa .....

@angie2601 waw to muselo byt uuuzasne taka spraaava