icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

seliselka
26. sep 2013

@linn32 aha...tak zdlhavejsie...hmm...joooj ten cas...nuz co nam ostava...len cakat...

linn32
26. sep 2013

@seliselka aspom mame takuto moznost. Co by sme robili 50rokov dozadu?! Aj ked si myslím,ze vtedy tohto nebolo az tak vela ako teraz.

seliselka
26. sep 2013

sak to... 🙂 co uz...my zeny sme silne stvorenie....a zvladneme vsetko a basta!

vanushka
26. sep 2013

@seliselka nevesaj hlavu, vsetko bude ok !

ja viem co prezivas, mam to za sebou 2 krat, toto strasne sklamanie ☹ ☹ ☹ teraz som v 3 icsi.
ale vlastne pokial nemas vysledky krvi este neni nic stratene,kedy ides na krv ?

olivia31
27. sep 2013

@seliselka Ahoj nebuď smutná i keď viem čo prežívaš hlavku hore bude aj dobre ...mrzí ma to cítim s tebou 😒 . Držkaj sa.

olivia31
27. sep 2013

@kathrin17 Gratulujem a teším sa .🙂

kathrin17
27. sep 2013

@olivia31 dakujem 😀 uz mam aj fotecku 😀 plodovy vak ma 1,5mm 🙂

magica78
27. sep 2013

@kathrin17 gratulujem 🙂

olivia31
27. sep 2013

@kathrin17 Super tak to sa teším len si dávaj pozor na seba. 😉 🙂

seliselka
27. sep 2013

@vanushka
@olivia31
dakujem babenky ste velmi zlate....dnes cakam vysledkyale lekar sa uz aj tak vyjadril kedze mam menstruaciu a normalnu...uz mi je jedno aj ten telefonat..uz som si porevala dost a uz nevladzem..som cela opuchnuta :(

linn32
27. sep 2013

@kathrin17 babula,ty si do toho dobre udrela..ked si sem dala foto testiku po 6tich dnoch od KET,tak som sa len pousmiala..a dufala,aby si nebola sklamana..super,drzim ti paste..nech ti to vyjde..

kathrin17
27. sep 2013

@seliselka moje zlato hrozne ma to mrzi ☹ ale hlavku hore....smutok nic nepomoze, treba sa obrnit a bojovat dalej....na kazdu z nas si niekde to mimino pocka 🙂 hlavku hore moja zlata

linn32
27. sep 2013

@seliselka ty si bola dnes v heliose? Ja tiez!

kathrin17
27. sep 2013

@linn32 teraz mi volali HCG...je 1061.....takze zatial sa to pekne vyvija....neboj nie som uz tak naivna ako v o februari, ze to hned vyjde....je to uz KET, tak mam zadne vratka stale otvorene a viem,ze to nemusi este dopadnut, je to velmi cerstve....ale s niekym sa o to podelit potrebujem, inak by ma asi slahlo.....a radsej tu, kde ma nikto nepozna, ako to vytrepat vsetkym znamym a nieco sa stane......takze asi tak 🙂 ale dakujem za spravu

linn32
27. sep 2013

@kathrin17 to je krásně HCG..aj ty si bola v heliose v Martine dnes?

kathrin17
27. sep 2013

@linn32 ano bola 😀 myslim,ze dnes nas tam bolo z konika docela dost.....ale celkovo bol strasny natresk.....mala som sa tam stretnut s jednou kamoskou a nejak sme sa nevideli cez ten dav.....sila....ale inak Krajkovic mi vravel, ze dnes maju extremne plodny den ....ze same tehule 🙂

linn32
27. sep 2013

@kathrin17 jeeej,ktovie ktora si ty bola..veru,dnes tam bol taky natresk akoby nieco zadarmo davali🙂

kathrin17
27. sep 2013

@linn32 hnede dlhe vlasy, leginy a sede tricko som mala na sebe....neviem ako sa inak priblizit 🙂 taka seda myska 🙂

linn32
27. sep 2013

@kathrin17 rozmyyyslam,ale nejako sa mi nevybavujes..ja som mala modre elasticke nohavice,sedy svetrik pod zadok a pod nim som mala zlte tričko s dlhymi rukavmi..červené polodlhe vlasy 🙂

kathrin17
27. sep 2013

@linn32 nestala si okolo osmej pri recepcnom pultiku?Lebo si nebolo kde sadnut?Nebola si to ty?Vsimla som si taku cervenovlasu kočku....a my sme s mm sedeli pod oknom...pri tom radiu 🙂

linn32
27. sep 2013

@kathrin17 stala🙂 ale ze by kocka,neviiim..no tie červené vlasy tam asi nijaká nemala🙂 a ty mas špinavý blond,neviem,ci si sa tiez neusmievala,zachytila som raz tvoj pohlad..

kathrin17
27. sep 2013

@linn32 asi ano....no mam take bledsie hnede vlasy....a konce vytahane od slnka 🙂 nemam vobec farbene vlasy.....tak teda viem ktory si ty 🙂 ja som sa tam smiala stale....akosi som mala taku naladu....rypala som so somarinkami do mm a on frflal, tak som sa smiala 🙂

linn32
27. sep 2013

@kathrin17 stala🙂 ale ze by kocka,neviiim..no tie červené vlasy tam asi nijaká nemala🙂 a ty mas špinavý blond,resp.bledunko hnede..neviem,ci si sa tiez neusmievala mojim smerom,zachytila som raz tvoj pohlad..to si mi dufam hadzala tehu stafetu🙂 ale ty si bola/ak si to bola ty/uplne klu na,uvolněna,spokojna..

linn32
27. sep 2013

@kathrin17 jaaa,tento moj tablet to najskor neodosle a potom odosle aj dva krat..🙂

linn32
27. sep 2013

@kathrin17 určitě si to bola ty..super..ideme na oslavu..letim,chlop uz stoji na do mnou🙂 tebe krásný večer,uzivaj si blazeny pocit🙂

kathrin17
27. sep 2013

@linn32 aj tebe krasnu oslavu prajem 😀 tak sme sa spoznali 😀 caveeeec

seliselka
27. sep 2013

@kathrin17 dakujem velmi pekne...pockam si na to moje babo..raz ho budem mat....lekar povedal ze ak by to nevyslo ani 2x mozem rozmyslat aj nad darcom vajicok...to ma desi lebo viem ze to dieta nebude moje a nebude mat moje geny aj ked by som ho vynosila...co vy nato baby?

seliselka
27. sep 2013

@linn32 kedy si bola v cakarni? ci si bola na krv aj sono? o ktorej? ja som bola tiez dnes...

vanushka
27. sep 2013

@seliselka
@kathrin17
@linn32 tak vy ste to teda dnes mali tam pekne 🙂 Skoda ze som tam dnes nebola..
Kto ide v pondelok do Helosu ????

kathrin17
27. sep 2013

@vanushka hotova stretavka z konika 😀 len skoda,ze sme si predtym nedohodli stretko...mohli sme si ist dat kavicku....resp cajik niekde do kaviarne 😀