Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
sak to... 🙂 co uz...my zeny sme silne stvorenie....a zvladneme vsetko a basta!
@linn32 teraz mi volali HCG...je 1061.....takze zatial sa to pekne vyvija....neboj nie som uz tak naivna ako v o februari, ze to hned vyjde....je to uz KET, tak mam zadne vratka stale otvorene a viem,ze to nemusi este dopadnut, je to velmi cerstve....ale s niekym sa o to podelit potrebujem, inak by ma asi slahlo.....a radsej tu, kde ma nikto nepozna, ako to vytrepat vsetkym znamym a nieco sa stane......takze asi tak 🙂 ale dakujem za spravu
@linn32 ano bola 😀 myslim,ze dnes nas tam bolo z konika docela dost.....ale celkovo bol strasny natresk.....mala som sa tam stretnut s jednou kamoskou a nejak sme sa nevideli cez ten dav.....sila....ale inak Krajkovic mi vravel, ze dnes maju extremne plodny den ....ze same tehule 🙂
@kathrin17 stala🙂 ale ze by kocka,neviiim..no tie červené vlasy tam asi nijaká nemala🙂 a ty mas špinavý blond,resp.bledunko hnede..neviem,ci si sa tiez neusmievala mojim smerom,zachytila som raz tvoj pohlad..to si mi dufam hadzala tehu stafetu🙂 ale ty si bola/ak si to bola ty/uplne klu na,uvolněna,spokojna..

@linn32 aha...tak zdlhavejsie...hmm...joooj ten cas...nuz co nam ostava...len cakat...