Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@seliselka Tak nevešaj hlávku väčšinou na druhý pokus to býva úspešné len si počkaj daj si pauzu a netlač na to a ver tomu, že sa to podarí. 😉 prajem ti to si na tom presne tak ako ja a druhý pokus bude úspešní a stačí jedno embryo ani nám nič neostalo ani pri prvom ani pri druhom len jedno čo mi vložili a už má 29 tt som začala dnes . 🙂
ahojte Prosim vas mozem si dat paralen drink ked zatial uzivam len proveru buduci piatok 1x pichnem decapeptil zda sa mi ze na mna nieco lezie Moze si dat aj manzel nieco od nachladnutia ci to pokazi spg
Ahojte ako je to so schvaľovaním žiadosti keď menite zdrav.poisťovňu? Máte niekto s tým skúsenosť?
@seliselka myslím si, že ani nie, ale možno nebol u Vás ten správny čas...asi Ti je súdené otehotnieť v iný čas...pred tým sme začali riešiť IVF v septembri a boli sme neúspešní...teraz sme to začali riešiť vo februári a pozrime sa...bábo je už na ceste...takže možno je to aj časom...
ahojte baby 🙂 o bábätko sa s manželom snažíme už rok a pol no stále sa nám nedarí ☹ preto sme rozhodujeme či nenavštívime tiež nejaké centrum. Na centrum helios v Martine som počula dosť chváli tak uvažujem že sa tam tiež objednáme. Aj ked je to pre nás veľká diaľka tak by sme to radi absolvovali. Preto sa vám chcem spýtať objednávali ste sa tam aj samé alebo ste na to potrebovali papier od vášho gynekológa ? a aká dlhá bola čakacia doba kým vás objednali ? ako to tam prebieha a koľko sa platí na začiatku a tie prvé vyšetrenia ? Objednali ste sa telefonicky alebo tým kontaktným formulárom čo je uverejnený na ich stránke ? viem že mám veľa otázok, ale aj tak vás prosím poradte mi 🙂
@sanny228 Ahoj,na objednanie sa do centra nepotrebujes odporucenie od svojho lekara, staci ak zavolas na niektore cislo na recepciu. Povedia ti, ktore dni a hodiny maju volne a ty si vyberies. Na prvu konzultaciu ma objednali o dva tyzdne od telefonatu na poobedie. Za konzultacie a vysetrenia sa neplati. prines si vsetku dokumentaciu od svojho gynekologa, pretoze lekar sa Ta bude pytat na vsetko mozne. Nemaj strach, je tam mily a usmievavy personal. 🙂
@seliselka Hlavu hore a treba ist dalej! Som zivým prikladom. 😀 Pri 2. pokuse som nemala ani vklad, lebo na 5. den nebolo co vlozit, ziadne embryo do stadia blastocysty nedoslo. Vtedy som to chcela uz vsetko zabalit, lebo som mala pocit, ze nedokazem vyprodukovat kvalitne vajicka. Depka ma drzala dobreho pol roka. Potom som sa akosi nastartovala a teraz pri 3. pokuse som mala 47 vajicok, 24 oplodnenych a na 5. den 9 peknych blastocyst. Sice KET nevyslo, ale idem si po dalsich 8, pekne postupne. 🙂 Telo vzdy reaguje inak a to, preco to nevyslo a preco prave ja mam smolu, proste nefunguje. Treba vydrzať a bojovat, ved je predsa za co! 🙂 🙂

@kathrin17 no ved.... aj ja o tom
musime sa dohodnut na buduce