icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vanushka
27. sep 2013

@kathrin17 no ved.... aj ja o tom

musime sa dohodnut na buduce

bambola82
27. sep 2013

@linn32 hehe,taky natresk,tam bol aj v pondelok,,,ved zienky,co stali na krv,tak stali az pri recepcii,nekonecneee dlhyyy rad bol 🙂 ,,,od coho zavisi to HCG?ci je silne to embryiko,ci?ja som mala pozit.krv a 4016 HCG,,,

olivia31
27. sep 2013

@seliselka Zlatko poplač si to pomôže ja som si tým prešla ....nebojkaj bude aj dobre raz určite len to musí prebolieť a to chce čas. Držkaj sa .🙂

olivia31
27. sep 2013

@bambola82 Záleží od toho kedy sa uhniezdilo čím dlhšie tým vyššie číslo.🙂

seliselka
27. sep 2013

@olivia31 uz nevladzem ani plakat...dnes som mala ozaj tazky den..idem sa pokusit zaspat ak to vobec pojde...

olivia31
28. sep 2013

@seliselka ☹ ☹ ☹ Ono to príde keď budeš najmenej čakať ver mi chce to čas i keď je to ťažké....ale určite budeš mamina. 🙂 Hlavku hore bude dobre.🙂

linn32
28. sep 2013

@seliselka ja som bola aj na krv aj na sono..boli sme tam ne jako po pol osmej na krvi a po osmej na sone.. nerozmyslaj nad darcovstvom este..druhy pokus vyjde..

linn32
28. sep 2013

@vanushka ja idem aj pondelok..tak sa mozem pripravit na rady..ono asi před a po víkende to bývá najsilnejsie..

olivia31
28. sep 2013

@seliselka Bola si len na prvý pokus? Teda prvé ivf? Neboj to druhé bude dobré o pol roka skúste znova tak ako my a určite budete mať šťastie. 🙂

angie2601
28. sep 2013

@seliselka ty si mala krátky protokol, či dlhý? Možno, že na druhý pokus Ti dajú ten druhý protokol...je mi to naozaj ľúto....ale neboj, určite sa budeš tešiť aj ty s bábätka...veľmi Ti to prajem...

seliselka
29. sep 2013

@olivia31 uz aby to prislo...ano toto bolo moje prve ivf...urcite pojdeme zas..budem skusat kym sa nepodari

seliselka
29. sep 2013

@angie2601 mala som kratky protokol...aj ja v to pevne verim ze to vyjde..musi to vyst...nevzdam sa len tak!

olivia31
29. sep 2013

@seliselka Tak nevešaj hlávku väčšinou na druhý pokus to býva úspešné len si počkaj daj si pauzu a netlač na to a ver tomu, že sa to podarí. 😉 prajem ti to si na tom presne tak ako ja a druhý pokus bude úspešní a stačí jedno embryo ani nám nič neostalo ani pri prvom ani pri druhom len jedno čo mi vložili a už má 29 tt som začala dnes . 🙂

angie2601
29. sep 2013

@seliselka
@olivia31 my sme boli tiež úspešní na druhý pokus... len to prvé IVF sme neabsolvovali v Heliose ale v GIN-FIV... 🙂

chorucka
29. sep 2013

ahojte Prosim vas mozem si dat paralen drink ked zatial uzivam len proveru buduci piatok 1x pichnem decapeptil zda sa mi ze na mna nieco lezie Moze si dat aj manzel nieco od nachladnutia ci to pokazi spg

olivia31
29. sep 2013

@chorucka Paralen môžu aj tehotné takže si myslím, že áno skús si dať len tabletku a veľa čaju teplého a citrón plus ovocie a pod paplón . Inak to je jediné čo by som odporúčala . Nedávajte si inak nič. 🙂

seliselka
29. sep 2013

@olivia31 juuj ako sa to pekne cita,....dakujem si zlata....pri druhom ivf si mala iba jedno vajicko ci viac a len jedno sa oplodnilo?

seliselka
29. sep 2013

@angie2601 takze aj ty na 2x...hmmm...co je natom? zeby si dali viac zalezat? 🙂 nuz uvidime ako to bude s nami na 2x...

olivia31
29. sep 2013

@seliselka Mala som 17 vajíčok a s toho ostalo 14 oplodnených embry a v deň vkladu ostalo iba jedno a to mi vložili . 😀 Takže sme nemali čo mraziť .🙂

seliselka
30. sep 2013

@olivia31 no teda....waw....17 vajicok 🙂 ani my nemame nic na mrazenie...snad 2x to vyjde...

vanushka
30. sep 2013

@seliselka ani nam neostalo nic na mrazenie, urcite to vyjde nabuduce !

barlita
30. sep 2013

Ahojte ako je to so schvaľovaním žiadosti keď menite zdrav.poisťovňu? Máte niekto s tým skúsenosť?

angie2601
30. sep 2013

@seliselka myslím si, že ani nie, ale možno nebol u Vás ten správny čas...asi Ti je súdené otehotnieť v iný čas...pred tým sme začali riešiť IVF v septembri a boli sme neúspešní...teraz sme to začali riešiť vo februári a pozrime sa...bábo je už na ceste...takže možno je to aj časom...

sanny228
30. sep 2013

ahojte baby 🙂 o bábätko sa s manželom snažíme už rok a pol no stále sa nám nedarí ☹ preto sme rozhodujeme či nenavštívime tiež nejaké centrum. Na centrum helios v Martine som počula dosť chváli tak uvažujem že sa tam tiež objednáme. Aj ked je to pre nás veľká diaľka tak by sme to radi absolvovali. Preto sa vám chcem spýtať objednávali ste sa tam aj samé alebo ste na to potrebovali papier od vášho gynekológa ? a aká dlhá bola čakacia doba kým vás objednali ? ako to tam prebieha a koľko sa platí na začiatku a tie prvé vyšetrenia ? Objednali ste sa telefonicky alebo tým kontaktným formulárom čo je uverejnený na ich stránke ? viem že mám veľa otázok, ale aj tak vás prosím poradte mi 🙂

ame
30. sep 2013

@sanny228 Ahoj,na objednanie sa do centra nepotrebujes odporucenie od svojho lekara, staci ak zavolas na niektore cislo na recepciu. Povedia ti, ktore dni a hodiny maju volne a ty si vyberies. Na prvu konzultaciu ma objednali o dva tyzdne od telefonatu na poobedie. Za konzultacie a vysetrenia sa neplati. prines si vsetku dokumentaciu od svojho gynekologa, pretoze lekar sa Ta bude pytat na vsetko mozne. Nemaj strach, je tam mily a usmievavy personal. 🙂

sanny228
30. sep 2013

@ame dakujem za info 🙂 naozaj nad tým uvažujeme 🙂 som z toho trocha nervozna 🙂 ale ak nám to pomôže tak by to bolo len super 🙂

linn32
30. sep 2013

@sanny228 nemáš sa coho bát a byt nervozna..treba konat,najskor budu hladat pricinu a ty sa posunies určitě o krok k dietatku..

linn32
30. sep 2013

@seliselka aj nám z 9tich ostalo len jedno na vklad pri prvom IVF..a nepodarilo sa..ide sa dalej..oddychni si a znova do toho!🙂

linn32
30. sep 2013

@barlita vobec netusim..co ti na to povedali v heliose? Oni s tym určitě maju skusenost..potom daj vediet..celkom ma to zaujímá..

ame
30. sep 2013

@seliselka Hlavu hore a treba ist dalej! Som zivým prikladom. 😀 Pri 2. pokuse som nemala ani vklad, lebo na 5. den nebolo co vlozit, ziadne embryo do stadia blastocysty nedoslo. Vtedy som to chcela uz vsetko zabalit, lebo som mala pocit, ze nedokazem vyprodukovat kvalitne vajicka. Depka ma drzala dobreho pol roka. Potom som sa akosi nastartovala a teraz pri 3. pokuse som mala 47 vajicok, 24 oplodnenych a na 5. den 9 peknych blastocyst. Sice KET nevyslo, ale idem si po dalsich 8, pekne postupne. 🙂 Telo vzdy reaguje inak a to, preco to nevyslo a preco prave ja mam smolu, proste nefunguje. Treba vydrzať a bojovat, ved je predsa za co! 🙂 🙂