Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@sanny228 neviem, odkiaľ presne si, ale doporučujem aj ja Helios...pred tým sme chodili do BA a nevyšlo nám to...a báť sa, či byť nervózna nemáš byť prečo...myslím, že problém s otehotnením už začína byť bežný problém mladých párov...a ľudia v tomto centre sú naozaj veľmi ústretoví....od tých na recepcii po samotných lekárov...
je to na Tebe, ale nemusíš si robiť žiadne vyšetrenia u svojho gynekológa...oni si urobia všetky potrebné vyšetrenia...aj keď v mojom prípade mi urobila moja doktorka cytológiu a kultivačné vyšetrenia...
@sanny228 fuuuu..a na ktory smer ste? Takto,oni si robia testy sami,ale ak to mate tak daleko,da sa dohodnut,ze ti napisu presne co potrebuju otestovat,ktory den testovat a mozes sa dohodnut s gynekologom svojim..to by bol ten hormalny profil..cize šla by si tam na vstupný pohovor a potom s vysledkami..tvojmu chlapovi by spravili oni rovno pri prvom pohovore spermiogram..a potom by si tam len šla s vysledkami a dohodli by ste sa na dalsom postupe..kde je vola,tam je cesta-teraz to myslím skor zo strany lekarov ako tvojej🙂
@linn32 nedaleko michaloviec bývame 🙂 takze dosť daleko....no ja idem buduci týžden za svojou doktorkou sa s nou dohodnut ze ci by mi neurobila už nejake zakladne vyšetrenia, tak cakam aj na to kým začne nový cyklus a mam ist k nej na hormonalny profil...tak myslis ze ked mi ona ho urobi už teraz a ja ak sa objednam potom do cestra a pridem tam uz s vysledkami čo mi vyjde na tom profile tak to budu brat ? alebo budu chcieť aj tak ešte jeden ?
Bože dievčatá, ja vás tak obdivujem, keď to čítam, je to môj prvý príspevok tu, som jedna z vás. Len my sme mali veľké sťastie a dali sme to systémom ,,štart- cieľ ,, hneď na prvý pokus a v mojom prípade bola najhoršia vec- vstávanie o 4.30 hod., aby sme boli o 7.00 v MT. Držte sa a veľa-veľa optimizmu. 😉
@sanny228 ahooj,,,aj my chodievame do Martina,do heliosu a tiez to mame daleko,190km,,,kedze mam problem s cestovanim,byva mi v aute zle,tak ta cesta do heliosu bola pre mna utrpenim,hlavne ked sme tam chodievali kazdy 3 den,ked som si pichala injekcie,,,,,,,ale zvladli sme to a buduci tyzden by sme tam mali ist uz posledny krat,kedze sa nam 1 IVF podarilo a konecne cakame vytuzene babo po dlhych rokoch,,,,pri prvej navsteve sme mali konzultaciu+manzelovi robili spermiogram za 17 eur a mne krv za 5 eur,cize to nie tak vela,,,kartu od mojho gynek,som nemala aj ked mi moj gynek.robil preventivu,lebo oni si robia svoje vysetrenia,,,tak vela stastia 🙂
@bambola82 teším sa s tebou a želám ti také tehotentsvo ako som mala ja 🙂 ( teda až na tie kyseliny od 5 týždňa ) Ešte si spomínam, že celú cestu na vklad a ešte aj kúsok nazad som odšoférovala. Ako sme šli tam, tou rozheganou dierovou cestou pred Martinom nám tesne pred nami ponad auto preletel bocian a ja som v tej chvíli vedela, že to bude dobré.
ahojte maminky, ja chodím tiež do Martina - je tam úžasne...ten prístup, človek je znovu človekom. Niektorí doktori pozerajú na Vás ako na plnú peňaženku, nie ako na človeka. Ako napríklad potrebovali sme obidvaja interné vyšetrenie a aký rozdiel jeden lekár si zapýtal 57 e, a druhý ani cent. Teraz som po transfere, mám žalúdočnú neurózu, lebo je to náš jediný pokus, iný už nebude. Hladkám bruško a šepkám mu ako ho budeme rozmaznávať. Škoda, že sme sa touto správnou cestou nedali už dávno, bolo by všetko iné a jednoduchšie. Ani tie injekcie nebolia, keď si predstavím, to malé krásne stvorenie.
@davidkoamirka veľmi rada, nám už šťastie priniesol 🙂 aj ja držím palce. Ak by som ti smela poradiť, ja som chodila celý čas do roboty, tam som sa nestíhala stresovať kvoli tomu , či sa to podarilo, alebo nie a pozerala som večer filmy, komédie, seriály a tiež som vtedy mala iné myšlienky.
@davidkoamirka aj my si prosime bociana ale ja uz myslym na to zeuz som tehotna toto co beriem su len doplnky.Drzte sa vsetky 🙂 🙂 budeme mat krasne Vianoce v trojici 🙂 akurat kupujeme nabytok no tak aj noveho clena do rodiny treba ci nie? 🙂 🙂 Diki za podporu od vsetkych
@davidkoamirka ano to mas uplnu pravdu,,,je tam perfektny pristup a je vidiet,ze Ti chcu pomoct,ze im nejde len o peniaze,,,tak tfuj tfuj tfuj,aby si bola aj Ty tehu 🙂 Aj ja som si hladkala brusko a prihovarala sa,aby to nevzdaval,,,Ved to,ze zena si vela vytrpi,znesie aj tu bolest,,,ale nakoniec vysledok stoji za to,ked to vyjde 😉
@leyah moc strašne moc Ti ďakujem za toho bociana, dúfam,že trafí. Staviame domček a tak mám plnú hlavu obkladov.......ale i tak v myšlienkach zablúdim do Raja. Hlavne si užívajte to obrovské šťastie, krásny deň
@bambola82 verím, že ťa počuje, a keď nie tak to cíti a bojuje zo všetkých síl, veď takú silnú a úžasnú maminku by chcel každý!
ahojte,my sa chystame 13-teho na sk ,tiez to mame 1000 km 🙂 v nedelu zacinam pichat dipherelin,chcela som sa vas opytat ako casto sa chodi na kontroly,ked zacnete pichat?
@francesca111 ak mas dlhy protokol tak od menzesu kazde cca 2-3 dni na krv a sono ako rastu vajicka do odberu
drzim palce

ahojte,Uz tuto sobotu.5.10 zacinam si pichat Dipherelina kazde rano,plus provena.V praci som sa rozlucila ze uz sa nevratim,co kazdy porźeral ze perco?No ja ze uz budem tehotna,takze uz teraz si hovorim ze som tehotna,budem na 4 pokus ked 3 zlyhal.Pekny den 🙂 🙂 🙂 🙂