icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vanushka
1. okt 2013

@davidkoamirka ano v Heliose su super lekari ! Obrovska vdaka im !

Smiem sa teba spytat preco mas len jediny pokus ? Kedy mas priblizne odber ?

vanushka
1. okt 2013

îde niekto zajtra na kontrlu do heliosu `? Ma niekto vo stvrtok odber vajiciek ?

linn32
1. okt 2013

@vanushka ja ma vo stvrtok..ale ty pojdes v piatok na odber,nie? Vo stvrtok asi este nepojdes..to by si si dnes musela pichat pregnyl ako ja 🙂

vanushka
1. okt 2013

@linn32 nie nie, ja este musim pockat, pregnyl sa bude pichat zajtra vecer a v piatok odber. Zajtra rano este utekam na kontrolu do Heliosu
tebe prajem vsetko najlepsie, pekne kvalitne vajicka a hlavne vela 🙂

davidkoamirka
2. okt 2013

@vanushka no u nás je to zložitejšie, ešte donedávna sme mali spermijky ale len tak na 75%, odporučili vasektomiu no a po nej nieje ani jedna! tak ich hľadali v semeníkoch - našli ale maličko a z mojich 31 vajičiek oplodnili 20 a tých sa oplodnili 3 a iba jedno prežilo - to mám teraz v brušku. No a opakovanie nám moc nedoporučuju takže....... dúfam, že naš drobček sa riadne uhniezdil.......

davidkoamirka
2. okt 2013

kočky držim vám palce, nech tých krásnych zrelých vajíčok je čo najviac a hlavne si to užite, je to paráda ako v hoteli, prídeš ubytuješ sa, zadriemkáš a keď otvoríš oči všade sama ochota - všetko jak sen a ty musíš domov....

davidkoamirka
2. okt 2013

inak výborne pichaju inekcie, ani ten pregnil neštípe, dávaju ho vyššie ku pasu. Mne ho sestrička od gyn. pichla do líca a nemohla som ani sedieť - musim sa však priznať že som sa zľakla keď ma napichla

davidkoamirka
2. okt 2013

kočky a je tu niekto kto má tak 4 - 5 alebo do 10 dni po transfere? ako vám bolo, citili ste sa inak? a pichali ste fraxiparine? ak ano ako dlho ďakujem

izzie27
2. okt 2013

@linn32 budem na teba vo stvrtok mysliet, prajem kvalitne vajicka 🙂

magica78
2. okt 2013

@davidkoamirka ahoj drzim palce 🙂fraxik pokial viem ta ksi baby pichali az do 6nedelia pocas celeho tehotenstva.
@davidkoamirka ja som si pregnyl pichala doma a kazali mi do brucha a bolo to v pohode 🙂

vanushka
2. okt 2013

ja si budem dnes o 21:30 pichat pregnyl, tiez do brucha. V piatok 04.10 rano mam odber vajiciek
linn32 ma vo stvrtok a ja v piatok 😀

vanushka
2. okt 2013

@davidkoamirka a co mala vasektomia sposobit ze ju vam odporucili ?

angie2601
2. okt 2013

@linn32
@sanny228 ja osobne by som doporučovala, keby sa všetky vyšetrenia, aj USG, či odber krvi robili v Heliose...súdim tak preto, lebo keď sme chodili do Blavy, tak tam sme šli len na tie hlavné úkony, ostatné nám robili v mojom okolí...a neboli sme úspešní...teraz, keď sme navštevovali Helios, tak sa nám každá informácia zdala byť nová....a pochopila som, že prečo asi sme boli tento krát úspešní a v BA nie...napr. ak si v strese, tak to je určite o pár % menšia úspešnosť...
Pred tým, než nám schválili žiadosť, sme boli 2 krát na konzultácii...potom, keď som si už začala pichať injekcie, tak sme chodili 2 krát do týždňa na USG a odber krvi...ja som mala dlhý protokol, trval tuším 2 týždne...to už neviem presne...

angie2601
2. okt 2013

@linn32 ak sa smiem opýtať, do akého centra v Blave si chodila?

linn32
2. okt 2013

@angie2601 chodila som do Iscare..nebola som s nimi vobec spokojna..hadam nenajdem nic,co by som tam chvalila..kamoska chodi do gynfiv a je to podobne..ja som v blave nesla do IVF,cítila som,ze to neni ono..lutujem len,ze som hned nesla do Martina..treba si velmi dosledne vyberat lekarov! Clovek sa vyhne zbytocnym stresom,nervom a sklamaniam-okrem ineho,vaznejsieho..

linn32
2. okt 2013

@izzie27 dakujeeem..ozvem sa ti potom,ked si do syta pospim 🙂

davidkoamirka
2. okt 2013

@magica78 nebolelo ťa bruško, ja ho mám citlive ako veľku modrinu, robia sa mi podliatiny po každom vpichu, už mám traumu keď mám pichať. zozačiatku som skoro nič necítila, no teraz.....

davidkoamirka
2. okt 2013

@vanushka pardon asi som napisala hluposť mala to byť varikokela - vraj to je prvy zákrok ktorý robia pri zníženom počte sper. no akosi to nevyšlo

magica78
2. okt 2013

@davidkoamirka to sa nemozes cudovat ved si si pichala denne tolko injekcii 🙂 ja som fraxik nemala ale treza mi pichli v nemocke a mala som riadnu modrinu segra sa smiala ze ich pojde ucit pichat injekcie 😀 lebo ked mi pichala kvoli ivf tak ani jedna modrinka .
mas to podliate krvou tak to mas citlive a boli ta to :(

davidkoamirka
2. okt 2013

@magica78 po vpichu najprv nieje ani pamiatka, ale na druhý deň sa to podleje krvou, vyzerám ako lienka

magica78
2. okt 2013

@davidkoamirka no ja som si fraxik nepichala ale verim ze to mas hrozne :( ale co neurobis pre svoje babo

vanushka
2. okt 2013

@davidkoamirka teraz je jasne.
Velmi drzim palce aby vam to vyslo. ktory den si po vklade ?

seliselka
2. okt 2013

@ame fiiha ...tak pekny rozdiel ze? to snad nik nevysvetli preco je to tak...naozaj telo si robi svoje caaaari maaaaari 🙂 no jasne ze skusim opat...uvidime ako to bude, len neviem ci je dobre mat velku prestavku ci kratku..hm?

linn32
3. okt 2013

@seliselka ide hlavne od teba ako sa budeš cítit..nic ne sil,ked este nebudeš připravena..ja som mala kratku přestávku,hned som šla do dalsieho kola ako sa dalo..ale ak by som cítila,ze este nemam ist,nesilila by som to..hlavne teraz klud,relax..

sevka83
3. okt 2013

kocky zaciname tento mesiac IVF. ake ste mali priznaky z hormonov? nechut, priberanie, zla plet a pod.? nech viem co ma mozno caka 🙂

bambola82
3. okt 2013

@sevka83 waaaau,tak vela stastia,hlavne bez stresov,,,no kazdy organizmus je iny,,,ja som mala iba zvacsene brucho a sem-tam bolesti,ale dalo sa to zniest 🙂

magica78
3. okt 2013

@sevka83 ahoj drzim palce ja som nic nemala negativne dokonca som zhodila vtedy lebo som vela pila 3-4l a jazdila na stac.bike kazdy den 20km skoro az do odberu vajicok

zelenagw
3. okt 2013

Baby kto zacina ja dnes zacinam s PROVEROU najde sa tu niekto??? a inac kedy ste sa dali vypisat na PN az po mrche???

magica78
3. okt 2013

@zelenagw kludne sa mozes dat aj teraz ak mas zlu pracu nemusis cakat alebo az po mrche ked budes lietat stale nakrv a sono 🙂 drzim palce

zelenagw
3. okt 2013

@magica78 ale teraz mozem dvihat este tazke az od mrchy nie ci ako kedy to nema byt uz namaha??