Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
a kedy to sportujete kedy ste a po com zacali priberat pred IVF
ja som z toho neako mimo
ja som pri dipherine nepribrla a nič nové sa nedialo, akurát som mala väčšie bruško - taka trošku nafuknutá trošku viac ako pred menzesom. Viem, že neodporúčali ťažšie nákupy a podobne pretože vraj môžu popukať vajíčka, tak posledné dni pred odberom som s šetrila a vyhýbala ťažšej práci a noseniu ťažších vecí. Chute som nemala zmenené, len pred pár dni pred odberom som mala strašnú chuť na kuracinu - sporciovala som aj 1/2 kurčaťa naraz. Kočky kedy ste si prvýkrát robili test? koľko dni po odbere? Necítili ste nejaké zmeny? Nenaverali vám prsníky? Ďakujem
@davidkoamirka na prsia nespoliehaj tym sibe z toho utrosu 😀 a po ET je dobre robit az tak 8-10 den kvoli pregnylu lebo ten by ti mohol ukazat ducha. a po KET 8 den cca.
ja som po 1KET citila rano na 7 den ked som zacitila kavu tak mi bolo na vracanie
@davidkoamirka ahoooj,ja som si robila test az na 13 den po ET a ukazali sa mi dve ciarocky 🙂
@davidkoamirka takze potom dnes je 7 dni po vklade, ja by som este netestovala, vyckaj este par dni. 10 dni po vklade by si mala vyckat, kazdopadne drzim palce
@davidkoamirka ja som si test nerobila vôbec ,ale keď počas tých 14 dní čakania na výsledky som z najobľúbenejšej čokolády zjedla ,,až ,,1 rad, musela som si kúpiť kyslé cukríky , v živote som na ne nemala chuť a bolievali ma kríže (vlani keď hralo Slovensko hokejové finále, som ho prekňučala na gauči) a s nechuťou som vstávala do roboty, mi začínalo byť jasné, že to asi klaplo 🙂 Ale samozrejme, že u každej to môže byť iné.
Čo je ET a KET? Teraz zvyčajne vypijem 3 litre tekutin, no dnes len 1l - keď ju vidím, je mi na vracanie asi som už prepitá. Počkám do stredy a skúsim. A ako je to s menzesom? Môže prísť a približne kedy ak niekto viete?
@davidkoamirka ET je embryo transer a KET je kryoembryotransfer. pit reba to je dolezite daj si caj alebo mineralku
Podstúpila niektorá snažilka hysteroskopiu?Meškala aj Vám menštruácia po tomto zákroku?Píšte na IP
@leyah tak to vám gratuľujem, a priznám sa aj trošku závidim. ja mám 7 ročného synčeka, no a snažíme sa o sestričku alebo bračeka
ahojte,niektora z vas zacina stimulaciu buduci tyzden?ja od nedele picham decapeptyl,v pondelok by som mala ist uz do Martina a predpisat dalsie injekciee 🙂
@francesca111 ahoj ja som dnes začala brať proveru a o týždeň začínam pichať decapeptyl takže sme na tom skoro rovnako 😀 ,prečo absolvuješ IVF aký máte problém?
@francesca111 ahoj ja mam proveru uz za sebou od 4.10 picham decapeptyl lepsie povedane ze manzel picha 😀 teraz cakam na menzes ak nepride tak pondelok idem naisto do Martina aj ja Ja mam lieky doma Tak aspon si mozeme @speedyna navzajom odovzdavat info 🙂 Budeme spravna trojka 😀 😀 😀

@zelenagw ako sa budes citit ja som pred odberom ete rychlo okna umyvala ze ked budem tehu aby som mala pokoj a vtedy sa nenamahala