Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@francesca111 ja cakam na menzes a hned ako ho dostanem musim ist na krv a sono uz som ho mala dostat lenze ta provera mi to posunula najneskorej v pondelok tam musim ist aj ak menzes nepride take mam instrukcie 😀 Co si budes pichat v tej druhej faze? Ja Puregon a hned ako som prisla z martina som zabudla ako si to pero mam nastavovat 😔
@speedyna tak to je super ze mas niekoho na pichanie mas o stres menej lebo ja strasne stresujem ked mi to ide manzel pichnut U nas som myslela ze problem je u mna lebo mam endometriozu hoci vsetko mam ok ale na spermiograme manzelovi zistili ze spermie maju rozstiepene dna ci co tak ideme na ICSI A vy?
No to áno ona má už cvik 😀 pichala ockovi len iné do brucha 😀 tak u nás je partner v najlepšom poriadku ukážkový spermiogram,problém mám ja a to nepriechodné vajcovody,množstvo zrastov v celej brušnej dutine,mala som časté zápaly,cysty,endometrioza a ukončila som to ešte aj konizáciou krčka maternice,mám veľmi zlé výsledky ale to nemá vplyv na otehotnenie ale mala by som sa poponáhľať čo najskôr,pretože pri mojích diagnózach nikdy nevieš čo bude,takže tak, je to Vaše prvé IVF???Dúfam že bude úspešné 😉
@chorucka este nie.zajtra 10.10 by som mala dostat a potom sup v piatok 11.10 do Martina na krv a inst.Dipherelin si picham kazde rano ale uz sama a potom menopur ale davku my povedia oni.Ak nedostanem menz-tak v pondelok uz musim do Martina tak tam pisu.Mne je ok len sa nemozem vela namahat rychle sa unavym ale ja som doma lebo mam tazku pracu a to by som nezvladla.Dnes som si vybavila uz aj predoperacne,vysledky mam ok,len na prsniku my nasly hrcku ☹ ale ja ju vyhanam statcne masazamy a cajmy mam aj troch prekysleny organizmus tak jem salaty mrvu a veeela vody.Drz sa ozy samy potom.Drz sa
@158 no v pondelok som tam aj ja ako na koni mna caka cez vikend 1100 km cesta este
ahojte baby,,,neviete mi nieco poradit pri nevolnostiach a zvracani v tehotenstve?tie nevolnosti pretrvavaju niekedy aj cely den,,,uzivam aj capiky na nevolnost 😒
@chorucka No to je tak ževraj spermiogram sa môže v priebehu pol roka úplne zmeniť,áno som priamo z kežmarku,ja mám tiež stres ale ani nie z odberu ako z tých inj.hlavne tej prvej ako ju zvládnem a potom to myslím už pôjde,prečo máš strach z odberu,myslíš že ako to dopadne ale priamo z odberu veď pri samotnom odbere budeš uspatá nie???
@bambola82 aha,vracanie..asi ti nic neostava len vydrzat prve tri mesiace..kamosky obycajne ked im ostavalo blbo,nieco zjedli..aj ked len suchy chlieb..a nejake homeopatika si neskusala v homeopatickej lekarni? Skus! Povedz tam ze si tehotna..nic ine ma nenapada..daj vediet,co ti zabralo..mozno budeme potrebovat za chvilu dobre rady aj my🙂
@bambola82 ahoj ja som mala tiež taký problém celé 4 mesiace, popraskali mi žilky na žalúdku a tak namiesto kyseliny išla krv.Za tie 4 mesiace som schudla o 11,5 kg, chceli ma dať na infuzky, jediné čo mi potom pomohlo bol vodový nanuk ráno v posteli, prv ako som zdvihla hlavu, omráčilo to žalúdok a tak som žila na nanukoch, ale hlavne už som sa mohla najesť. Škoda, že som na to neprišla skôr, teraz sú aj tablety proti nevolnosti.
@davidkoamirka moje zlate,si bojovnicka! Ved toto,co tu popisujes je strasne..ale hadam bambola ma len bezne nevolnosti na zaciatku tehotenstva..
@chorucka
ahoj,ja este neviem co budem pichat ,este sa chcem s nimi poradit,ked pojdm v pondelok na krv ,uvidime.
@chorucka dekapeptil som si pichala vprvom kole este sa my zvysili nepotrebujes?Ja mala vcera mrchu dostat a nic ani dnes ale uz som obj.na pondelok to bude 32 den.neviem preco som nedostala uz ma vsetko boli inje.si picham len zatial tie jedne diphereline.Som zvedava na ten pond.ze preco som nedostala.133km mam len rano cestujem 4.30 vo Vrutkach som .7.05 potom etste 20 minut do martina domou sa snazim ist rychlikom 9.05 lebo potom mama az 11.07 a to musim dlho cakat.Tak ak by si bola v martine v pon.ja idem na krv aj ultra tak jedina ja tam budem v ciernom tak to som Ja.prny viken snad ta mrcha dojde 🙂
@158 ahoj ja som vcera mala krvavy vytok tak som volala do heliosu a dnes som bola na krvi hoci aj dnes krvacam ze mam este stale vysoke zenske hormony tak mam utorok dojst na krv a sono Ohladom decapeptylu nepovedala nic ze ci rano alebo vecer len ze v rovnaku hodku Ja som sla dnes vlakom a bola som vo vrutkach 7:07 myslim ale cakal ma manzel tak spat som sla autom Do heliosu pojdes taxikom ci busom Skoda ze nejdes v utorok vzali by sme ta 😎
@francesca111 neuzivas nic? Mne uz asi pred mesiacom vsetko povedali uz len cakam aku davku a kedy mam zacat
@linn32 ahoooj,,,samozrejme,ze posielam tehu viirusiiik tfuj tfuj tfuj,,,aj vsetkym snazilkam,viem,co to pre zenu znamena,ked absolvuje IVF,,,no som pomaly v 8tt a donedavna mi nic nebolo,ale posledne 2 tyzdne su hrozne,kazde rano,ked vstanem,tak sa naranajkujem a potom zvraciam a cely den pocitujem take nutkanie na zvracanie,,,uzivam cipky a pijem cierny caj,ked mi je takto hnusne 😒 Ale urcite to nejako zvladnem,ved o to malinke sme bojovali straaasne dlho 🙂
@davidkoamirka ach jaaaj,no Ty si to mala naozaj dost zloziteee,,,drzalo Ta to 4 mesiace....fuuha,,,nestras ma 🙂 Ten nanuk zabral nakoniec?Musim vyskusat nejake tie lieky v lekarni od nevolnosti,,,aj ked uzivam cipky Torecan,,,,
@chorucka jasne ze uzivam,proveru som uz skoncila,teraz picham decapeptyl a od pondelka asi merional uvidime
baby a co potom ked vam do toho 32-heho dna nepride stale menzes,daju oni vyvolavacku alebo aka je procedura?vie niekto?

@chorucka
@speedyna
baby to je v pohode ja injekcie ani necitim ,tak v pondelok sa mozno stretneme v heliose aj ja tam idem,idete na krv a na sono?