Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@saffi povedali ze je ich dost. ja som ich pocikala ked hlasila sestricke tie okolo 18mm tak ich bolo kolo 15 😀 plus tie mensie
@stanislava87 diki ja mam ale jedna baba z Popradu ho hladala a naokolo ho niet,aj neter vravela ze ho nikde nedostat a ja este ma.tej babe som aj vravela ze asi len v martine tak snad ho nasla.Dakujem.inj.my uz idu same pijem vela vody azelenina zajtra mam dalsiu kon.tak dufam ze na tyz.uz budem mat odber.Jaj tak sa tesim a verim ze teraz to uz pride,dufam 🙂 🙂 🙂 ja az placem ked mam vklad ked to vidim,ze je tam ten drobec dufam ze sa tam teraz lepsie uchiti.Pekny den.A dufam ze zajtra tam nebude taky naval ako v pondelok,ale pockam co uz.
@158 my mame odber uz zajtra tak uvidime.tak ti drzim palce az ti to vyjde 😀
ahojte koceny prosim vas potrbujem radu mame nat metodu icsi lenze mne sa to nezda kedze mm ma rostiepenu dna spermii co ak ta oplodnovacka 😀 vyberie zlu spermiu tak z toho vajka nebude nic Mohla by som ziadat racej picsi to sa mi zda lepsie na ten vyber kvoli dna
@saffi nam najskorej ze to bude klasika lebo manzelov spg bol ok az na morfologiu co pri natierani na sklicko znehodnotili tak musel ist este raz potom bola zal morfologia tak bol este na halosperme a tam zistili ze ma rostiepenu dna na spermiach a ma iba 1% dobre ci tak nejako to vravela tak povedala ze nam urobia icsi a potom este spomenula aj picsi ale nic viac okolo toho preto sa pitam ci si mozem ja vybrat picsi Lebo som sa pozerala na diskusiu na heliosackej stranke a tam som nasla prispevok od jednej baby tiez okolo icsi a picsi a som asi skorej za picsi
@chorucka toto budes musiet prebrat priamo s embryologickou. budete mat s nou pohovor. neries to s babami tu na konikovi. kazda diagnoza, aj ked je rovnaka, je to vzdy o niecom inom. a toto je trosku vaznejsia debata. vybrat si mozes vzdy, ty si to predsa platis a podpisujes vsetky papiere. treba to ale riesit priamo s embryologickou. oni v car-e urcite vedia co robia, urcite to ries s nimi 🙂
@davidkoamirka juj, aká super správa, blahoželám. Teraz si budem namýšľať, že je to trošku aj tým mojim bocianom 🙂 Opatrujte sa navzájom s bábätkom.
Baby potrebujem poradiť tie ktoré ste pichali Decapeptyl,viem sa má pichať vždy v rovnakom čase ja pichám ráno o 8 ale zajtra by som potrebovala pichnúť o pol hod.skôr pretože o 8 už nebudem doma,myslíte že môžem????
@speedyna ahoj, ja som si pichavála večer o 9, jeden večer sme šli na koncert Robbieho W., tak som volala do CAR-u, či môžem meškať cca 2 hodiny, koordinátorka mi povedala, že keď sa to stane len raz, nič sa nedeje, dokonca som meškala viac ako 3 hodiny a všetko dobre dopadlo, takže polhodina je úplne v pohode
@davidkoamirka blahozelaaam,som rada,ze Vam to vyslo 🙂 Len dufam,ze tie nevolnosti uz nebudu take strasne,ako predtym,drzim palceky 🙂
@leyah ďakujem aj za toho bociana a dúfam, že ma veľa veľa práce, kým polieta po všetkých adresách. PS keď priletel k nám tak určite má adresy z internetu, tak sa kočky držte a čakajte bociana - on príde!

@magica78 ďakujem