icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 na odber... folikov mam asi 8 vcera som pichla pregnyl...

nekia29
4. nov 2013

@zelenagw juj super drzim velmi palce budem na teba mysliet daj vediet ako to dopadne normalne to prezivam s tebou si to pametam ako by to bolo vcera potom ti transfer padne na pondelok??? mate predlzenu kultivaciu??

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 neviem kedy alemame predlzenu ja sa v tom este nevyznam no som zvedava kolko bude vajicok a tak vsetko okolo toho.... nejako si to vobec neuvedomujem ze je to uz zajtra 🙂 ale asi zjedneho foliku nemozu byt 2 vajicka nevies nahodou??? velmi ma to zaujima...

nekia29
4. nov 2013

@zelenagw aj ja som bola tak na tom neboj s vajicka dve asi nie ale s embria ano ale to ti uz oni povedia to ide podla buniek my sme mali tusim osembunkove embrio pri transfere v pondelok som bola na odber a v sobotu mi ho vkladali 😀 😀 😀 😀

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 uz sa tesim na zajtra ze sa to trosku dalej pohne 🙂 budem vediet viac....zajtra sa ozvem ak nebudem moc unavena 🙂

nekia29
4. nov 2013

@zelenagw ozvy sa co a ako sa neviem dockat ja si myslim ze to dobre dopadne drzim palce ahoj 😵

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 Jasne ze dam zajtra vediet ak nebudem moc unavena Dakujem ti za podporu dufam že pojdem v tvojích stopach 🙂

nikus29
4. nov 2013

Ahojte, tak som tu nova 🙂 mame zasebou 1.konzultaciu v CAR. Zistili sme, ze aj nas caka dlhsia cesta za vysnivanym miminkom, ktoru ale dufam zvladneme so vsetkym co prinesie. Vela odpovedi na moje otazky okolo IVF som tu uz nasla a verim, ze mi vase skusenosti este vela pomozu. Vopred dakujem a prajem Vam splnene vsetky ocakavania, sny a krasne zdrave miminka ;)

158
5. nov 2013

@nikus29 ahoj neboj my uz sme v 2 IVF akurat som po vklade a 15.11 mam kont.neboj bude to ok,Hlavne u kazdej je to ine niek´to ma kratky protokol niekto dlhy ako ja.Ja pri oboch som mal dobre vysledky aj ri odbere vajicok som mala vela smola je len tak ze maly na try razy tak neostal ale teraz verim ze uz je tam a mame este zmrazene 2. 🙂 Drzim palce

leni81
Odpoveď bola odstránená
nikus29
5. nov 2013

@158 Drzim moc palce ;)

158
6. nov 2013

@nikus29 dakujem.Uz ma bolia prsia akoby som mala dostat kazdu chvilu a mrch ma dojst az v ned.dufam ze nedojde.baby aky caj pijete teraz po v klade?mozem pit normale caje ci len vodu a co jedlo.Diki za opdoved.

zelenagw
6. nov 2013

@nekia29 ahoj tak vajíčok máme 10 dali sme ich oplodnit klasikou a za pol hodku mam volat kolko sa oplodnilo 🙂

158
6. nov 2013

@zelenagw super tak drzim palce 🙂

mariajuraj
6. nov 2013

@nikus29 Aho, ja som bola na prvej konzultácii dnes, zatiaľ mám z toho len dobré pocity....uvidíme ako to pojde dalej.....

nikus29
6. nov 2013

@mariajuraj verim, ze len a len dobre 🙂

katka1710
7. nov 2013

@leni81 Teším sa s Tebou, že to vyšlo hneď na 1- krát..držím palce, nech to dotiahnete do šťastného konca a tešíte sa z vytúženého drobčeka 🙂

chorucka
7. nov 2013

@158 ahoj tak ty to mas uz za sebou gratulujem uz len cakat na // Ozaj a budes testovat ci pockas na krv

158
7. nov 2013

@chorucka nie uz nebudem kupovat test.Po prvom vklade som na 10 den uz dostala menzes ☹ po druhom vklade som dostala na 16 den a po tretiom som nedostala ani nespinila robila si tes a vysiel ze niesom tehotna.Takze nie.Dnes mam depku ako hrom uz som bulia ako tapa mam pocit ze ☹ ☹ zasa nic kazdy vravy ze by som to citila nieje my zle chuti my az moc t ☹ ak neviem pockam az do 15

☹ ☹

chorucka
7. nov 2013

@158 ja som tiez smutna dnes som zacala krvacat tak hura do heliosu a teraz mi volala koordinatorka ze nic stoho ze mam ist ku svojemu gyn nech mi predpise ant. novynete kvoli cyste na pr vajecniku tak zase je to v prd... najskorej som mala ovu krvacanie tak sa mi to posunulo potom som mala vysoke hormony a teraz toto ja uz zacinam verit ze mi nieje sudene mat deti

158
7. nov 2013

@chorucka a neboj ja mam sice depku ale snad raz sa podary,niesom ani nerv.beriem to ze snad je to ok je to mozno aj tym pocasim tu len leje.mame este dva zmrazene,Ja len neviem preco mne nechcu dat dva ked uz try razy to nezabralo a vzdy mame dobre vys.aj spermie teraz boly ovela lepsie.nechapem.Uz to necham tak 15 sa uvydi a potom budem stresovat ale uz som rozhodnuta ze o meisac idem na dalsi vklad lebo o rok budem starsia a mame este jednu sancu vyuzit poistovnu takze chcem do toho ist,dnes my prislo aj nevolno ale neviem ci z toho.Tak sa drz. 🙂

leni81
Odpoveď bola odstránená
debnarova
8. nov 2013

@debnarova
@158
@dorotka66 ahojte baby.no už mám po ďalšej konzultácii a aj po výsledkoch.ja som úplne v poriadku,len manžel má zlý tvár spermií.doktorka nám dala nejaké vitamíny a mne hlavné Clostilbegyt,ktorý sa berie 2 krát do dňa od 3 dňa cyklu do 7 dňa cyklu.takže mám to tetaz užiť a na 11 deň cyklu am prísť na ultrazvukovu kontrolu a ak bude všetko ok,tak mi vyvolajú ovulaciu a podstupim IVF.aj sa bojim,ale zároveň teším.držte palce
😉

158
8. nov 2013

@debnarova super tak nech vytaminy zaberu a nech sa zadary 🙂 moja mrcha neprichadza co je super rozpravam sa z drobcom nech sa tam drzi ze sa nanho vsetci tesime tiez papa salat,zeleninu ovocie a kys.lytovu uz druhy mesiac tak verim ze tentoraz sa to poddarilo aj depka uz peslu tu vyhuplo slnko 🙂 🙂 🙂 aj ked zimu mam tiez rada 🙂 drz sa

debnarova
8. nov 2013

Vďaka aj ty sa drz 🙂 @158

dorotka66
8. nov 2013

@debnarova super, tak sa pekne držte🙂))

katuskalis
8. nov 2013

ahojte ..ako dlho ste cakali na prvu konzultaciu.. ?????ja som po laparoskopii a vajcovody mam priechodne... nasli mi male 3 mm loziska endometriozy tak sa chcem ist poradit do Heliosu... snad mi pomozu k babatku..snazime sa 2 roky a stale nic...

debnarova
9. nov 2013

@katuskalis objednali sme sa na urcity termin a hned sme mali prvu konzultaciu...objednavala som sa cez mail a presne som im napisala aky je problem...

katuskalis
9. nov 2013

@debnarova tak dakujem..ja tam v pondelok zavolam a budem cakat 🙂

bambola82
11. nov 2013

@leni81 ach,to ma mrzi,budem Ti drzat palce,,,,co vlastne znamena ten hematom?