Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@snazilka1983 ahoj, mozem ti poslat do mailu cenník
@izzie27 juj super si zlata Denisa.el@azet.sk
@snazilka1983 poslala som ti to, ak by to neprislo, daj vediet skusim to este raz. 🙂
@izzie27 doslo dakujem moc
@snazilka1983 uz mate aj ziadost alebo ste na zaciatku rozhodovania? Prajem vela uspechov. 😉
@izzie27 vies co ja som v iscare akurad tam dop heliosu vraj odchadza nasa doktorka tak som chcela utekat za nou ale ked kukam na ten cennik tak ma presla chut. 😀 je to teda o hooodne drahsie ako v iscare
@ria191 ahojky ano rozhodli sme sa ze dame este jeden pokus v MT a ak to nevyjde tak pojdeme do Brna...clovek uz ani nevie co je pre neho najlepsie tak skusa kadeco...len nech sa docka uspechu...dakujem ti krasne taktiez drzim palce...potom ma informuj ako ten soft prebieha 😉 drz sa
@dasaa ahojky, zatial celkom v pohode. Dnes sme prave vyberali nejaku dovolenku. Chceli by sme ist v juli do Turecka. 🙂
Sledujem ako vam pekne narastaju tyzdne, co uz vsetko mate pre svoje deticky a tesim sa spolu s vami. A ty sa ako citis? uz to mas zachvilku. To aby si si uz balila veci do porodnice. 😉
@izzie27 super aj ja by som chcela ist nie kde na dovolenku.Ale uz sa mi to nepodari tento rok nevadi ved pojdeme na dalsi. Aspon pridete na ine myslienky a aj trosku vypnete a zabavite sa.
Ja sa citim docela dobre aj ked na prechadzky chodim uz len na kratke bo potom ma bolia nohy.Teraz nic ine nerobim len davam prat vecicky pre malu a hned ked su suche tak zehlim.No este veci nemam pobalene do porodnice ale aspon mam uz vsetko kupene co budem potrebovat pre seba aj pre malu. 🙂
@dasaa prave som zistila, ze na pase mam este sare priezvisko, tak sa musim ist dat odfotit. 😖
Ja si pamatam, ze ked sestre sa mali narodit nasi krpci, tak som sa vyzivala v zehleni periniek, ktore sme predtym tak naskrobili aby ta cipka okolo bola pevna a pekne to vyzeralo.
Budem na teba mysliet. 🙂 a hned ako pridem z dovolenky budem citat ci uz ste traja.
@izzie27 tak to musis ist vybavit ten pas cim skor aby ste mohli ist na dovolenku 🙂.Ved ja sa tesim na zehlenie su to take mrnave vecicky ale ked sa pozriem na tu kopu tak sa mi ani nechce.A este mam problem sa stale nejak ulozit ci stojim alebo lezim.Ani tak nedobre ani tak.Ale od zajtra zacinam zehlit aby som uz mohla poukladat veci do skrini.Jeeeej si zlata ze budes na nas mysliet.Ale este ked pojdes na dovolenku tak mi daj vediet kedy pojdete. 😵
@makovicka53 jasné budem ťa informovať, aj keď dúfam, že ho už nebudeš potrebovať 🙂 🙂 🙂
baby mozem sa spytat? doktorka culbaova je v heliose??
baby nieco na povzbudenie,dnes mi oznamili ze som riadne v tom 🙂 TaKze hlavy hore,obavy hodit za hlavu a nevzdavat to,bojujte a taktiez nezabudat na modlitbu 🙂 veeelmi vam vsetkym drzim prsteky.a na zaver posielam tehotenske prskance prrrrrrrrrrrrrrsssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkk prrrrrrrrrrrrrrrrrssssssssssssssssskkkkkkkkk prrrrrrrrrrrrrrrssssssssssssssskkkkkkkkkkkkk
dnes by mala mat dobru spravu aj IVKA 1404 🙂
Ahojte je tu niekto kto rozmysla nad druhym IVF?
Akosi sa nevieme rozhodnut ako dalej.....tuzba po drobcekovi je velmi silna ale po 3 potratoch mam strach z dalsieho sklamania.
@makovicka53 Ahoj som citala ze sa chystas na druhe ivf. Chodis do Heliku?

BABY viete mi povedat presne kolko sa plati v Heliose MT za IVF ukony? : predlzena kultivacia, ICSI, mrazenie embryí, uskladnenie na rok embryi, a KET? dakujem