icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

olivia31
4. jún 2012

@miska32 Ahoj akú modlitbu si mala na mysli daj aj nám typ. ?!!!!!!!!!!Ja som našla Deväť utorkov sv. Marty že sa mám modliť a čo si sa modlila Ty?

ivka1404
5. jún 2012

@olusam tak ti držím palce aby ti dobre dopadlo vidiš ako rychlo to ubehlo,uvidiš bude dobre daj potom vediet ako ti to dopadlo. 🙂 A nech čoskoro aj tebe povedia tú úžasnu správu,je neopisatelný pocit,prostné niečo úžasne už sa neviem dočkát kedy mi bude rást tehotenské bruško. 😀

ivka1404
5. jún 2012

@miska32 gratulujem ti k drobčekovi jje to nádherný pocit ked ti oznámia,že budeš konečné mamina 🙂 tak nech nám všetko dobre dopadne a nech tí naší drobčekovia sa dobré vyvijajú. 😉

ivka1404
5. jún 2012

dakujem všetkím,ktorí mi držali palce 🙂 a dakujem za gratulacie. 😉 Verím,že nás tehotních bude stále viac a viac takže všetkím,ktoré to ešte čáka držím moooooc palce,aby vám to vyšlo 🙂 a boli sme už všetkí štastné však si to zaslužíme. 😀

waw
5. jún 2012

@olusam Ahoj, drzim ti palce, aby ste mali kvlitne embryjka a vsetko dopadlo podla ocakavani.!!!Ako sa citis? Ja som vcera akurat, zacala stimulovat Menopurom.

waw
5. jún 2012

@ivka1404 Aj ja sa pripajam ku gratulaciam. 🙂 😀

miska32
5. jún 2012

@olivia31 ono to podľa mna nie je o nejakej konkrétnej modlitbe, hlavné je, že sa modlíš, veríš a nerúhaš sa🙂 ja sa vždy utiekam najviac k Panne Márii, k nej sa modlím najviac ako k Matke, ktorá nás vie podľa mna najviac pochopiť 🙂 A baby ak ste veriace, dám vam jednu radu- vždy cez Velkú noc, ked je Kristus v hrobe, a pojdete sa mu pokloniť pri hrob, poproste ho o niečo, čo si najviac prajete, hádajte, o čo som ho prosila tento rok ja? 🙂 viete, nie? a šupšup a už som v tom, ani som sa nenazdala, že to bude hned 🙂 môžem vám skutočne povedať, že doposiaľ som bola vždy so svojim vrúcnym želaním vyslyšaná 🙂

izzie27
5. jún 2012

@dasaa hned v pondelok som tam nabehla, samozrejme ze som si musela ist na postu kupit kolok. Som zvedava na tu fotku 😀

izzie27
5. jún 2012

@miska32
@ivka1404
kocky gratulujem a prajem krasnee tehulkovanie 😵 😵 😵

lujza1707
5. jún 2012

@miska32 ahoj a gratulujem ..chcem sa spytat vyslo vam to na 1 krat ,ci ste boli v mt viac krat..dik

lujza1707
5. jún 2012

BLAHOZELAM vsetkym kockam a som velmi rada,ze vdaka heliosu mozme si uskutocnit to po com kazda z nas tuzi-po tom malickom drobcovi mne sa to zatial nepodarilo,ale skusim 2 ivf a budem verit ,aby nam to vyslo mala by som zacat asi tak o tyzden ako dostanem menstruaciu..injekcie uz mam doma a potom spravim vsetko preto,len aby sa to podarilo uz konecne....krasny vecer

dasaa
5. jún 2012

@izzie27 veru tie moje fotky na pas a na oblciansky preukaz ale vizeraju.Vyzeram tam na nich ako mortisa bez usmevu 😀 😀.Vacsiu blbost nemohli vymysliet 😀

dasaa
5. jún 2012

Ahoj @lujza1707 Pekne si to napisala.Som rada ze ides do druheho boja a ze to nevzdavas.Drzim prsteky aby vam to vyslo 🙂

katika125
5. jún 2012

@makovicka53 ahoj, tak sme na tom rovnako, my sme tiež podpísali žiadosť na 2. IVF. Kedy by si chcela zažať so stimulkou? Ja asi koncom augusta, aby sme mali v septembry ET 😀

katika125
5. jún 2012

@ivka1404 blahoželám z celého srdiečka, verím, že všetko dobre dopadne 😉 , mysli pozitívne ako doteraz a uvidíš, že všetko bude fajn 😀

katika125
5. jún 2012

@slavka32 no ja som asi pred dvoma týždňami podpísala žiadosť na 2.IVF a to s veľmi malou dušičkou 😖 . Ja som potratila tiež a som rada že iba raz a verím, že sa to už nezopakuje. Potratila som po IVF, tak aj ja mám obavy, ale musíme dať hlavu hore a skúsiť to opäť. Nám sa otehotnieť inak nepodarilo, tak ja to skúsim, len dúfam, že bude viac vajíčok. Držím palce, aby si sa správne rozhodla 🙂

magica78
5. jún 2012

@katika125 drzim palce nech ti to vide 🙂

e.l.i
6. jún 2012

@magica78
@katika125
@dasaa

@izzie27
@ivka1404
@olivia31
ahojte,, co myslite je vhodne ist do caru ked sa s mm snazime 14cyklus a nejak sa nam nedari,,,?...alebo som prilis uponahlana?
Moja gynekologicka. sa mi nevyjadrila preco sa nam nedari....len ma nasadila na clostil.. po ktorom som mala na pravom vajecniku 25mm, 20mm , 16mm folikul...ale praskol mi len ten najmensi,,,,a teraz cakam mrsku.. a zrejme coskoo uz dorazi...lebo mam uz typicky PMS, a teho test je negat..takze tomu nadej nedavam....preto sme s manzelom uvazovali nad heliosom..nech nam urobia aspon riadne vysetrenia,,,,

tinkatinulka
6. jún 2012

@e.l.i AHoj my sme isli do Heliosu po 8 mesiacoch neuspesneho snazenia a vobec im to tam nikomu nebolo divne. Presli sme vsetkymi vysetreniami a aspon konecne vieme kde je pricina. Takto by sme sa len trapili a nevedeli.

e.l.i
6. jún 2012

@tinkatinulka dakujem tak to teda skusime aj my... 😉

olusam
6. jún 2012

@waw ahoj, verím že to skončí dobre, musí! Včera to dopadlo dobre, mala som 6vajíčok. 🙂 Inak, aj ja som mala Menopur.Ako sa cítiš? Picháš si sama?

ivka1404
6. jún 2012

@e.l.i ahoj ak chcete vediet presnú príčinu prečo sa vám nedari objednaj sa do heliosu,kde vám urobia potrebné vyšetrenia povedia vám ako ste na tom.nemusíš potom tam chodi.my sme s mužom tam tiež išli najprv prvy krát kvoli vyšetreniam pretože majú dokladnejšie vyšetrenia ako na gynekologii pretože oni sa priamo zaoberajú týmito problemamy a ich riešením.ked sme vedeli aké sú náše vysledky doporučili nám vitaminy a potrebné veci a rozhodli,že to ešte necháme na prírode,ale nevyšlo to tak sme sa skoro po roku vrátili do heliosu a už sme to necháli na medicine,kedže nás príroda sklamala.takže si dáj urobit vyšetrenia a potom sa rozhodnete ako to budete dalej riešit. 🙂

ivka1404
6. jún 2012

@olusam tak už to máš za sebou to je super ako sa cítiš a čo ti povedali o odobraních vajíčkach,povedali ti akú majú približné kvalitu?kedy máš volat ako sa vám vyvijá školka? 🙂

magica78
6. jún 2012

@e.l.i ako tu pisu baby ja byt tebou idem do Heliosu. manzel bol na spermiograme u urologa ale tam nerobia taky podrobný ako v sanatoriu. tak uz len to je plus. a presne odsleduju aj teba.
mne moja dr. povedala že kedze nemam ja ani mm 20 🙂 mame 1/2 roka skusat a ked nic tak nech ide mm na spermiogram ze naco trapit mna ked je teraz ,,in,, ze muzi maju problemy so spermiami aj ked su mlady.
a nasleden bol muz na spermigrame kde mu zistili ze to nie je bohvieco a bral PROFERTIL 3mesiace a potom zas spermiogram ktorý bol na.. tak ze este 1Q brat PROFERTIL a ze ak nic tak nam odporuca HELIOS.
ale nakoniec to boli vyhodene prachy 1 bal na 1 mesiac cca do 50€ a bral to 6 mesiacov . ale asi to je len masineria farmaceuti-lekaren-doktori. ale nehovorim ze nikomu to nepomohlo. ale v H nam dali typ na ine lieky ktore ta nepripravia ja o gate 😀 tribulus 120 tab cca16 a vitamin E do 3 €.

izzie27
6. jún 2012

@e.l.i ahoj, ja si myslim, ze to nie je divne . Na tvojom mieste by som sla. Aspon budete vediet na com ste. Vysetrenie u urologa nie je az take podrobne

olivia31
6. jún 2012

@e.l.i Ahoj určite môžte ísť do Heliosu však na tom nieje nič že je to krátky čas proste sa nedarí a treba zistiť príčinu. Tam vám povedia najlepšie čo je pre vás najlepšie. Ja ti Helios odporúčam budeš milo prekvapená ako tam jednajú s ľuďmi je to na inej úrovni ako inde. Držím palce. 🙂

waw
6. jún 2012

@olusam Ahoj.No mne picha manzel, ja by som to nezvladla.Zatial sa citim dobre, bolima trochu sija a mam bolesti hlavy, v okoli vpichu po menopure mam taka zatvrdlinky a na dotyk su bolestive, po difereline som vpichy nemala bolestive.A ty? Cela stimulacia prebehla vporiadku?A odber? Aku mate diagnozu. My mame teratozoospermiu.

ivka1404
6. jún 2012

@e.l.i ahoj olivia31 má pravdu nezáleži na to aký krátky alebo dlhý čas sa snažíte.Ak je niejaký problem tak je lepšie ho riešit čo najskor.Nám tiež vraveli čakajte pol roka potom dalšie mesiace a nič stále nikto nám nevedel povedat v čom je problém.Ja som chcela vediet aký je problém a riešit ho hned a tak som zmenila doktorku,ktorá nám doporučila helios,kde sme našli pochopenie a začali riešit náš problém.Keby sme to riešili hned tak sme už možno mohli mat babetko skor,ale čo už.Tak neváhaj a možem ti tiež doporučit ten helios naozáj sú tam velmi ochotný a zlatý. 🙂

olivia31
6. jún 2012

@ivka1404 Ahoj ako sa ti darí ?Dúfam že veľa oddychuješ!!!! ja som strašne unavená a motá sa mi hlava od tých liekov ...fu a to som ešte len na začiatku. ☹

olivia31
6. jún 2012

@olusam Ahoj držím, držím palce potom daj info ako to prebieha. 😉

miska32
6. jún 2012

@lujza1707 ahoj,prve ivf, ET neuspesny,sla som hned na KET a to vyslo🙂po pravde,som vobec necakala ze tobude tak rychlo,z kazdej stranz som pocuvala,ze je tobeh na dlhe trate,dokonca sme uz s manzelom mali aj vybrate centrum v CR,ze kam pojdeme,ked nevujde ani tretie ivf 😉 dle mne,netreba sa na to tak upinat a ked to clovek najmenej caka,tak to vyjde 😉