icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

kostickabonnie
29. jún 2012

@magica78 ja tiez zacnem koncom augusta, teda o dva cykly neskor, lebo tento uz nestiham dnes som 18 dc a ten dalsi mi pracovne nevychadza. Mozno keby som ich trochu viac nahanala, tak by som uz bola tri dni na liekoch, ale prisiel do toho ten kliest a priznaky boreliozy, tak musim vybrat antibiotika, a to by asi nebola dobra kombinacia so stimulkou ....ach jaj....snad sa borelioza nepotvrdi a ja si este uzijem leto a zacneme rovnako 😉

alexandrulienka
29. jún 2012

@izzie27 dakujem za odpoved. No prave ze ja som este nepodstupila ziadne vysetrenie u mojho gynekologicky, lebo ta mi povedala, ze sa mam stavit u nej, ak sa nam nepodari do roka. Teda podla toho by sme mali este 5 mesiacov pockat. Ale zvazujeme, ze ak tam nieco je, ci nie je lepsie to riesit skor, ako zbytocne cakat 1 rok. Preto sa bojim, ci ma neodpalkuju s tym, ze najprv mam ist cez svojho gynekologa.

dasaa
29. jún 2012

Ahoj @izzie27 ako sa mi mas?a co mas nove? 😉

izzie27
30. jún 2012

@alexandrulienka skus sa objednat na konzultaciu a oni ti povedia. Ale nemyslim si ze by vas odpalkovali i ked sa snazite 7 mesiacov. Aspon vam podrobnejsie vysetria spermiogram, lebo t ak si date u urologa, a povedia, ze je OK, tak nemusi, lebo v care ho vysetria podrobnejsie.
@dasaa ahoj moja, ako prezivas tieto horka? dufam ze celkom dobre. uz si zbalena, lebo cochvila uz budes mat malinky uzlicek v naruci. Ani nevies ako ti to prajem.
No ja sa mam celkom fajn, opat ma chytili trochu priedusky, zvysene teploty uz neriesim.uz sa tesim na oddych. 😀

dasaa
1. júl 2012

@izzie27 ahoj 🙂.Tie horucavy su pre mna neskutocne zle.Nikde nechodim len sedim doma ved ani by som nedokazala byt vonku 10 minut.A este k tomu mam alergiu co pre mna nie je dobre bo ziadne lieky nemozem tak sa trapim.Ale zajtra idem na kontrolu k svojmu porodnikovi tak mu musim povedat ze mam alergiu a ze bez liekov nemozem byt.Som zvedava ako dopadne nasa rec.Ano konecne som zbalena 😀 aj ked sa mi nejak nechcelo.Co sa tyka malej budem vediet zajtra(mozno) kedy budem mat ju pri sebe.Uz sa tesime na nu velmi 🙂Dakujem moja tiez vam to prajem z celeho srdiecka.Jooooj ta to co je stebou si chora tak sup sup nech to ide hned prec od teba aby si bola zdravucka. 😵 😵

izzie27
1. júl 2012

@dasaa tak to mi je luto s tou alergiou. Mm tiez, keby si nedal lieky, tak kýcha cely den. Malicka uz bude cochvila s vami a bude vam robit len len radost. 🙂

ivka1404
2. júl 2012

baby ako dlho ste čakali na menštruaciu po neuspešnom ivf, ja som už z toho nervozná, 😖 dr.mi povedala,že do mesiaca príde,ale zatial nechodí 😒 a,ked som bola u svojej gynekologičky tak mi povedala sestrička,že prečo to v heliose nátahujú,že prečo mi nepichli vyvolavačk 😅 u stretli ste sa niektorá s tým.My chceme s manželom,aby nám KET vyšiel ešte tento mesiac lebo na budúci nám to nejako nevychádza 😨 a do septembra čákat nechcem. 😒 Dakujem za odpoved. 😉

magica78
2. júl 2012

@kostickabonnie neboj hadam to dobre dopadne 🙂 vsak kedy ti maju prist vysledky na boreliozu?
mozno ze nam to islo o nieco rychlejsie lebo ja mm je v tej istej poistovni ale t osu len moje dohady...

dasaa
2. júl 2012

@izzie27 v piatok idem zase na ctg a hned sa budem rozpravat s porodnikom.Este dnes mi povedal ze potrebuje papier ci mam alergiu alebo nabech na astmu.Tak som bola po papier a uvidime co sa dohodneme v piatok 🙂

kostickabonnie
3. júl 2012

Tak kočky, nedržím snad v Heliku rekord, trvalo im to presne 2 mesiace, kým mi zavolali k schválenej žiadosti 😉 Inak, nechapem, preco by chceli muzovi spravit kontrolny spg, ked sa nam este nevyjadrili ani k tomu prvemu z maja, ktory sme robili u nich (je pravda, ze sme tam odvtedy neboli 😀 Vysledky z inych centier ich nezaujimali a uz by chceli robit dalsi....no co sa uz len moze zmenit za 3 mesiace? 😀

alexandrakiara
3. júl 2012

Ahojte mozem sa opytat?stahujem sa do MT a hladam aj dobreho gynekologa.Mam dve dcery z predchadzajuceho manzelstva no z priatelom chceme babo ale nedari sa uz druhy rok a pocula som o Heliose.Viete mi povedat ci su a ak ano ceny za vysetrenia alebo konzultacie?Dakujem Vam 😉

olivia31
3. júl 2012

@alexandrakiara Ahoj ja chodím do Heliosu odporúčam ....ceny sú podľa toho čo chceš ...za pohovor sa neplatí stačí ak sa telefonicky objednáš recepcia 421 43 4306 148........421 43 4271 201......a ceny sú takéto podľa toho čo vám navrhne doktor akú liečbu ivf neplatíš .....icsi to je oplodnenie vajíčka .370-eur ....IUI ..inseminácia .100-eur za sono neplatíš ani za krv ak áno tak za krv sa platí 1.50 eur ...no a potom záleží aké ti dá lieky tam rátaj ak pôjdeš na IVF tak cca od 300 až 400 eur a potom mrazenie vajíčok ak budeš chcieť to je 160 eur jedno a za každé ďalšie 20, uer z heliosu odišla pani doktorka Gaťová a má vlastnú gynekologickú prax tak skús aj u nej je strašne zlatá 🙂 🙂

magica78
3. júl 2012

@kostickabonnie aj moj manzel pojde na spg presne pred zaciatkom ci sa nahodou nezhorsil stav aj ked berie tie vitaminy na zlepsenie ale ako som pisala tie prve mu nepmohli :( do poistovne vraj potrebuju 2 pred tym ako schvalia poziadavku ale len boh vie co v tom vlastne je :( hlavne ked je teraz problem so vseob.poistovnou.

magica78
3. júl 2012

@olivia31 cooooooooo? Gatova odisla?????

ivka1404
3. júl 2012

@kostickabonnie nám tiež,ked schválili žiadost tak muž musel ist na kontrolný spg a nechápala som prečo,ked ho absolvoval asi mesiac pred schválením dokonca som dvákrat volala do heliosu či sa nepomili ale nebolo to tak vždy robia pred tím procesom ešte jedenkontrolný aby vedeli či sa to nezmenilo a boli si istý,že čo je pre vás to správne.držím palce,aby ti to čo najskor vyšlo 🙂

ivka1404
3. júl 2012

@olivia31 ako je to s tou gatovou?a kedy odišla? 😒

magica78
3. júl 2012

@ivka1404 tiez ma to zaujima ale uz ani na stranke heliosu nie je jej meno a nasla som jednu v martine na mudronovej gatovu gyn.amb asi to bude ona

olivia31
3. júl 2012

@ivka1404
@magica78 Ahojte odišla otvorila si vlastnú prax ako gynekologička mám to od sestričky a keď som bola minulí týždeň v utorok na Adrianu čo je ona tak bola posledný deň aj my to povedala ,že je dnes tam posledný deň takže 26.7 2012 bola posl. krát to som bola u nej na sono ...a včera som mala odber tak nám to potvrdila sestrička a povedala, že má vlastnú ambulanciu. 😉 🙂

olivia31
3. júl 2012

A našla som na nete toto neviem či je to správna adresa ....MUDr. Gaťová ...P.Mudroňa 3003601 Martin tel. 043/4131923

alexandrakiara
3. júl 2012

@olivia31 Dakujem velmi pekne za info si zlata 😉

olivia31
3. júl 2012

@alexandrakiara No vieš záleží čo ti doporučia určite sa objednajte na konzultáciu a budete múdrejší za to sa neplatí ..ešte som zabudla spermiogram sa platí 17,-eur. Držím place ste pekná rodinka . 😀

olivia31
3. júl 2012

@alexandrakiara A skús aj tú Gaťovú čo som tu písala je fakt skvelá. 🙂 🙂 🙂

alexandrakiara
3. júl 2012

@olivia31 Urcite tam pojdeme aspon po radu a tej doktorke urcite zavolam ci by ma vzala 😉 a Dakujem za tu rodinku no este by to chcelo braceka pre dievky 🙂

magica78
4. júl 2012

@olivia31 aj ja som nasla tu adresu na tej Mudronovej 🙂 je to super doktorka ,povedala som to manzelovi a ten bol z toho hotový lebo sa mu pacila 😉 ale asi potrebovala zmenu, tajne som dufala či nepojde do nemocnice na oddelenie že by som si vybavila ak sa vsetko podarí u nej porod. ale baby písali že tam presla doktorka z ISCARu a ze je tiež velmi zlata a vyzerá dosť mladučko. tak uvidime ... hlavne aby nám to vyslo

olivia31
4. júl 2012

@magica78 Nebojsa všetko bude dobré ..držím vám palce. 🙂

kostickabonnie
4. júl 2012

@ivka1404 alebo je to len dalsie vytiahnutie 17 €. no neviem, spytam sa ich na to....my sme im predlozili kompletny spg z Prahy a oni povedali, ze si musia spravit vlastny, aby vedeli, s akym materialom budu pracovat. Tak si ho spravili, nech si teda material dobre zapametaju 😀 v inom pripade bol tento uplne zbytocny a mohli sme robit spg az tesne pred IVF....no mna teda nepresvedcia, ze je to nevyhnutne 😉

kostickabonnie
4. júl 2012

@olivia31 joj, ty si uz riadne daleko, ked si tam bola na konci jula 😉 😉 😉 o takom case tam uz pojdes na sono s babetinkom v brusku 😉

olivia31
4. júl 2012

@kostickabonnie No prepáč však seknúť sa môže každý nie?????!!!!!......... 😀 Oprava 26.6...v poriadku??? 😠

olivia31
4. júl 2012

OPRAVA dievčatá aby si tu niekto nemyslel, že som mimo u Gaťovej som bola na sono 26.6 a vtedy tam bola posledný krát. 😉

kostickabonnie
4. júl 2012

@olivia31 snad som ta nerozzurila 😀 ved to bolo myslene v dobrom, ale mas pravdu, ku Gaťovej do Heliku už s maličkým v brušku nepôjdeš 😉 kedy mas vklad? 🙂