Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@magica78 ahoj ja sa mám dobre, len som mala nočnú tak sa mi nechcelo ísť k PC, ale konečne sa moja žiadosť na IVF posunula k doktorke na posúdenie, tak verím, že to schválenie nebude dlho trvať, lebo rada by som s prípravou začala na budúci mesiac. Vychádzalo by mi to koncom augusta, tak verím, že to stihnú. Teraz som sa dala na dietku, kilečká idú pekne dole 😉 , tak verím, že to pomôže, aby to dopadlo lepšie ako prvý pokus. A ako sa máš ty?
@magica78 verím tomu že sa nám narodí drobček v júni a o takomto čase bude svoj
@magica78 drobčeka držať v náručí. No a tie kilá, začala som dietu držať v nedeľu a už sú dole 3kg. Keď som túto dietu držala naposledy, tak za mesiac 10kg. Dúfam, že sa to podarí aj teraz, budem ju držať dlhšie, tak verím, že to bude super. 🙂 Tak aj ty začínaš s prípravou tak nejako ako by som chcela ja?
Ahojte babi, ja som dnes 11 den po ET a TT negat., mrcha nikde asi preto ze si vkladam utrogestan.Nerobim si nadeje. Rano som si poplakala, manzel veri ze to bude dobre ale ja som realistka.
9 den po ET som mala slabeho ducha, vcera uz nic a dnes takisto.Je mi to strasne luto, som sklamana.Mame este jedneho mraziacika. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
ahojte,chcem sa opytat ci robia v klad aj sobotu?
@kuspitka Zlatko tam dostaneš všetky potrebné informácie po odbere ako ja taktiež som mala odber v pondelok a teraz zajtra volám a buď my vložia zajtra alebo v nedeľu oni takéto veci robia bežne či je sviatok alebo víkend. ...všetko dostaneš napísané na papieri tam budeš mať inštrukcie kedy a o koľkéj voláš a oni ti všetko povedia ....v pondelok ti všetko po odbere vysvetlia. 🙂 😉

@kostickabonnie Ja by som to neriešila. Každý ide za lepším. Možno odišla len preto, že chce mať trošku kľud. Veď tí doktory tam pracujú takmer nepretržite, aj v sobotu, aj v nedeľu, sviatky, mňa by to tiež stále nebavilo. A to musia byť stále pozitívne naladení, aby nám dodali odvahu a chuť ďalej bojovať a ani jedena z nás nemá vždy dobrý deň 😒