icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

katika125
5. júl 2012

@kostickabonnie Ja by som to neriešila. Každý ide za lepším. Možno odišla len preto, že chce mať trošku kľud. Veď tí doktory tam pracujú takmer nepretržite, aj v sobotu, aj v nedeľu, sviatky, mňa by to tiež stále nebavilo. A to musia byť stále pozitívne naladení, aby nám dodali odvahu a chuť ďalej bojovať a ani jedena z nás nemá vždy dobrý deň 😒

magica78
5. júl 2012

@katika125 akurat som dnes na teba myslela🙂 ako sa mas?

katika125
5. júl 2012

@magica78 ahoj ja sa mám dobre, len som mala nočnú tak sa mi nechcelo ísť k PC, ale konečne sa moja žiadosť na IVF posunula k doktorke na posúdenie, tak verím, že to schválenie nebude dlho trvať, lebo rada by som s prípravou začala na budúci mesiac. Vychádzalo by mi to koncom augusta, tak verím, že to stihnú. Teraz som sa dala na dietku, kilečká idú pekne dole 😉 , tak verím, že to pomôže, aby to dopadlo lepšie ako prvý pokus. A ako sa máš ty?

magica78
5. júl 2012

@katika125 tak to je super 🙂 ak nahodou budu fungovat u teba murphyho zakony tak budeme mozno zacinat spolu 🙂 a o takomto case uz budeme najstastnejsie na svete 🙂 a co dietka ako kolko si dala dole?

katika125
5. júl 2012

@magica78 verím tomu že sa nám narodí drobček v júni a o takomto čase bude svoj
@magica78 drobčeka držať v náručí. No a tie kilá, začala som dietu držať v nedeľu a už sú dole 3kg. Keď som túto dietu držala naposledy, tak za mesiac 10kg. Dúfam, že sa to podarí aj teraz, budem ju držať dlhšie, tak verím, že to bude super. 🙂 Tak aj ty začínaš s prípravou tak nejako ako by som chcela ja?

waw
6. júl 2012

Ahojte babi, ja som dnes 11 den po ET a TT negat., mrcha nikde asi preto ze si vkladam utrogestan.Nerobim si nadeje. Rano som si poplakala, manzel veri ze to bude dobre ale ja som realistka.
9 den po ET som mala slabeho ducha, vcera uz nic a dnes takisto.Je mi to strasne luto, som sklamana.Mame este jedneho mraziacika. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

magica78
6. júl 2012

@waw neboj dobre to dopadne 🙂 ved nemusi sa hned hladina ukazat na TT

izzie27
6. júl 2012

@waw hlavu hore, istotne to dobre dopadne. Drzim palce 🙂

kuspitka
6. júl 2012

ahojte,chcem sa opytat ci robia v klad aj sobotu?

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka Ahoj ak ti to tak vychádza tak ti urobia aj v sobotu, ale len doobeda. 🙂 Záleží ako sa dohodneš s nimi skús sa opýtať lekára záleží na ňom čo ti povie. 😉

kuspitka
6. júl 2012

@olivia31 aha.lebo ak mám v pondelok odber tak mi v klad neurobia v piatok

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka Zlatko tam dostaneš všetky potrebné informácie po odbere ako ja taktiež som mala odber v pondelok a teraz zajtra volám a buď my vložia zajtra alebo v nedeľu oni takéto veci robia bežne či je sviatok alebo víkend. ...všetko dostaneš napísané na papieri tam budeš mať inštrukcie kedy a o koľkéj voláš a oni ti všetko povedia ....v pondelok ti všetko po odbere vysvetlia. 🙂 😉

kuspitka
6. júl 2012

@olivia31 len v Heliose to bolo jedno,kedy a co...ty si mala dnes odber..?tiez chodiš do Iscera..?

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka však ale bavíme sa o Heliose nie ......však ak dobre čítam ...ja chodím do Heliosu .............. 😅 ????????????

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka Zlatko odber som ti písala že kedy som malo v pondelok ....????? Čítaj pozornejšie.

kuspitka
6. júl 2012

@olivia31 hej .prepáč.ozaj bolel ta spodok aj kríze?ked si sadnem tak tak ma to všetko picha..

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka No však máš plné vaječníky tak to je normálne a ešte aj po odbere ťa trošku bude ..len sa neľakaj 😉 ......ku komu chodíš??? 🙂

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka Ja som už bola taká že som to cez víkend už ťažko znášala už ma všetko bolelo ale aj teraz ešte cítim občas. 😉

kuspitka
6. júl 2012

@olivia31 ku Galovi.joj moja už ani pohnuť sa neviem

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka zlatko tak ti potom chodíš do Iscare ...ak to dobre čítam? 😒 ..tak ako tam robia odber tak to ti ja neviem povedať skús na tých ich temach....ja ti viem iba ako to funguje v Heliose. 😉 Viem ako to je no musíš už len vydržať..držím ti palce.

kuspitka
6. júl 2012

@olivia31 do Heliosu som chodila 5rokov..

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka Nebola si spokojná z Heliosom?? Tak to je dosť dlhá doba. ☹

kuspitka
6. júl 2012

@olivia31 bola som,ale maju velke ceny ,keby sme chceli IVF potrebujem tam okolo 1300eur a tolko nemame

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka No a v Iscare je to lacnejšie? Mne sa nezdá! No a koľko menej ťa to stojí v Iscare? 😒

kuspitka
6. júl 2012

@olivia31 okolo 900 nas to stoji tam.

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka A to máš aj lieky a aj icsi aj predľženu kultiváciu a aj spermiogram????

kuspitka
6. júl 2012

@olivia31 y to mame trosku zlozite.máme aj isci aj predlzujucu..

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka A tak napíš presné ceny koľko stojí tam icsi aj počet ocytov ...my sme si to všetko taktiež dali roby´t a zatiat sme na sume 1230 eur ..a ešte budeme možno mraziť tak plus to ...daj cenýk čo stojí aj spermiogram aj predĺžená kultivácia ....

olivia31
6. júl 2012

@kuspitka no mne je už jedno nech to stojí čo chce ale nech je pozitívny výsledok to je najdôležitejšie. 🙂

kuspitka
6. júl 2012

@olivia31 spermiogram 10eur
,ISCI 1-3 ,236
4-10 346
uskladnenie embryí na 1rok 84eur
mrazenie embryí 165