Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
tak to je super tak nech ti to rýchlo ubehne a nech a už čoskoro ti povedia dobrú spravu. 😉 držím palce,aby to už bolo len a len dobré, 🙂 aby už konečné si sa mohla radovat a uživat si tehotenstvo.Ja dúfam,že nám to vynde aspon do konca septembra a,že tiež už druhý pokus dotiahnem až do narodenia drobčeka.Ak nám to vynde tak už do práce nepojdem ostanem až do porodu na pn,aby sa čosi nepokazilo a budem len odychovat a verit,že bude dobré.Tak nám to hádam vynde cca na rovnako a takto o rok si budeme pisat rady o tom čo robit,aby náše bambulky sa mali dobré. 😀 NECH TO VYNDE! pujpujpuj 😀
tak včera prišla mrcha a teraz zrazu neviem čo dalej moj muž chce,aby som išla na ket čo najskor,ale ja nie som ešte rozhodnutá,pretože časovo mi to teraz nevychádza pretože nás čaka dovolenka a muž povedal,že ju zruší,ale ja nechcem chcem vypadnut kdesi a odychnut si tak by som to nechála na september ale na druhéj strane už chcem to mat za sebou.Takže si pripádam ako keby som stala na križovatke a neviem ktorou cestou ist.Bojím sa,že ked sa budem ponahlat tak sa neuspech zopakuje,že ak dám svojmu telo čas tak sa pripraví na ket ale zase na druhéj strane ak je mi sudený úspech,alebo neuspech tak je asi jedno či príde teraz alebo o mesiac.tak ešete musím o tom poriadne popremyšlat,aby som sa rozhodla správne.
Ahojte babi, tak ako pekne zacal transfer s krasnou jednotkovou blastocystou, tak dnes na 14 den po transfere sa nasa nadej zmenila na krutu realitu neuspechu. Krv mam mierne pozit, ale HCG ma strasne nizke hodnoty. Pravdepodobne tehotnost aj zacala ale bohuzial zastala, musim ist este na kontrolu v piatok. Som velmi smutna, ale hovorim si ze Boh ma s nami isto este asi ine plany a musime pockat na babatko. Planujeme KET na oktober. Chcem sa dat psychicky do poriadku, pretoze som strasne vycerpana. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹.V maji som mala statnice a hned som vhupla do IVF.To asi nebolo dobre!!!!!!!
@olivia31 Ahoj,ja som prve dva dni len lezala, bola som spava, to bol este pozostatok pregnylu. Na treti den som sa uz aj viac motola po zahrade, nic som vsak iba som oddychovala, dokonca som ani nevarila.
Treti den po vklade ma zacalo boliet brusko ako pred MS a strasne ma boleli krize, fakt som sa zlakla. Vobec som nespinila ani nekrvacala . Pravdepodobne sa uhniezdovalo mimi .
Na osmi den po vklade som mala slabo pozit test, taky duch a bolesti presli, vsetko sa zmenilo a ja som citila ze asi nieco nieje v poriadku.
Potom som si robila test na jedenasty den a bol negat.
Na trinasty den po vklade som trosku zaspinila par kvapiek. MS stale nemam ani dnes.
Ak budes mat bolesti neboj sa to je dobre, to sa uhniezduje, je to dobry signal. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Vsetko je v rukach bozich treba verit a nevzdavat sa, neboj co chvila budes stastna tehulka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@waw Jej ďakujem za pekné slová ..tak občas cítim, že ma bolia kríže aj ja občas pichne v brušku..no špinenie nemám..testy robiť nebudem ja iba vegetim...nevarím,neupratujem len oddychujem mocem sa po byte a čítam knihu pozerám telku iba čo si jest zohrejem ..posedávam a polihujem papkam samé fajnotky tak verím, že všetko bude dobré. 😉 Ako píšeš je to v božích rukách dúfam, že pomáha aj modlenie. 🙂
Ahojte, máte prosím niektorá skúsenosti s Iscare Martin? Viete niektorá porovnať Helios a Iscare? Neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvomi centrami. Chystám sa na 3 IVF. Máte prosím niektorá cenník Heliosu? Ďakujem 🙂
Ahojte, tak zajtra nás čaká prvá konzultácia v Heliose. Som s toho trochu na nervi ale hádam nam tam pomôžu.
Ahojte, ako dlho ste cakali na výsledok spermiogramu, manžel tam bol dnes. Dakujem
@ivka1404 Ahoj, tak ako si sa rozhodla s tym KET, ja takisto uvazujem! Dnes som dostala mrchu, doki povedal ze mozem ist aj tento mesiac, ze som dobre hormonalne pripravena. Ja sa vsak necitim zdravotne v pohode, bojim sa, aby som nieco nepokazila. Citim sa byt vycerpana.
Je tu niekto, kto isiel na KET po case, po dvoch troch mesiacoch po ET a vyslo mu to?
@waw uvidím čo mi povedia v heliose ked tám pojdem buduci tyžden na sono a potom sa rozhodnem na isto,ale ešte nie som pevnérozhodnutá,pretože som druhý tyžden v práci a ešte má teraz trápi jedná rodinná vážna záležitost,okrem toho sa mi nakopilo strašné vela povinosti takže neviem,kde mi hlava stojí preto som už vyčerpaná a pretosa bojím,že by to nevyšlo,kedže stres je pre mna súčast každého dna takže uvidím ako sa to všetko vyrieší tento tyžden a potom uvidím.
Ahojte baby, no som tu medzi vami nova , sledujem vase dialogy uz dlhsie, a aj ja patrim k vam co sa snazia

@izzie27 ahoj moja prajem ti peknu a prijemnu dovolenku.V pondelok budem vediet ze kedy ma caka zakrok.Ale zatial to je na stredu.Este sa vsetko uvidi pondelok co a ako. 🙂