icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vafinka
17. júl 2012

dakujem velmi pekne

magica78
17. júl 2012

@vafinka uz si bola v Heliose?

vafinka
17. júl 2012

bola, predvcerom som mala opu a ako to vyzera, neostal mi ziaden bojovnik

vafinka
17. júl 2012

teda vo stvrtok, musim sa opravit, dve som mala vcelku ok, a dnes to asi to posledne zabalilo nadobro

magica78
17. júl 2012

preco?

vafinka
17. júl 2012

netusim, vraj sa prestava delit

cmelica
17. júl 2012

@izzie27 ahoj moja!! ako si uzivas dovolenku??? co mas nove?? u nas vsetko po starom 🙂 drobec si kopka tak som spokojna i ked niekedy vie teda riadne nahnat strach tym ,ze je lenivec a nepohne sa aj pol dna 😖 to uz ma chyta taky stres ,ze az 😠 vo stvrtok mame poradnu tak som zvedava ako si rastie a pribera 🙂 🙂

izzie27
18. júl 2012

@cmelica ahojky, prave som sa vratila z dovolenky a hned pozeram co mate nove. Som rada ze sa mate dobre. som zvedava ako ste narastli a posim ta uz to vydrz doma do porodu, ve d nemocnicu uz mas obzretu.

izzie27
18. júl 2012

@vafinka prajem vela uspechov 🙂

izzie27
18. júl 2012

@dasaa tak som sa dočítala, že Simonka je na svete. pekne ju vítam a prajem Vám obom veľa zdravíčka. 🙂 🙂 🙂

magica78
18. júl 2012

@dasaa gratulujem a nech ste zdravé 🙂

vafinka
18. júl 2012

@izzie27 dakujem , teda budem potrebovat pevne nervy,

icer
18. júl 2012

baby, má to tu 342 strán, a fakt sa mi nechce hladať, kde začala vaša konverzácia... prosím dali by ste mi niektorá info, ako a na čo sa mám v Heliose v Martine pripraviť,
ja sa chcem zajtra ešte len objednať na prvú konzultáciu s manželom,

Dakujem krásne, zaujíma ma všetko , ak sa niektorej chce, akákoľvek infoška je pre mna super !

vafinka
19. júl 2012

@icer
ahoj, no najprv vas caka spermiogram, a odbery krvy na hormonalne profily, a tie sa robia v 3,13, a 25 den cyklu ak s nemylim a podla vysledkov sa uvidi, ze co dalej 🙂

maminka142
19. júl 2012

@vafinka
@icer Aj nas to čaka... Včera sme boli v MT na spermiograme ktory bol dosť zly 😒

icer
19. júl 2012

do čerta :/ to hádam nie... čo je dosť zlý?

icer
19. júl 2012

@maminka142 to ma mrzí... to sa ale isto dáko dá vyriešiť.....

mne moja dr robila hormonálny profil, výsledky som mala dobré, manželovi robila spermiogram, mal dobrý,
mne robila ešte postkoituálny test, či akosa to volá, a to vyšlo na prt... hlien mi zabíja spermie.....
tak som zvedavá....
a tebe čo odporučili na to?
aký budete mať postup?
mne kázala tá pani na recepcii ktorej som volala, nech vezmem moju dokumentáciu, a nech vezmem aj výsledok spermiogramu, čo doktorka moja robila a tak...

vafinka
19. júl 2012

@maminka142 nezufaj, ja som dopadla tiez dost na figu, z troch vajok ani jedno nedorastlo do blastocysty a este si aj dovolili sa rozpadnut, som na nervy 😢 , tak v polovicke som skoncila. skus mangelickovi kupit macu v prasku a e400, pomoze uvidis , tak skus 😀

maminka142
19. júl 2012

@icer V pondelok idem s vysledkami k mojmu dokimu a uvidím čo bude ďalej, ale asi moc dobre spravy to nebudu ☹

vafinka
19. júl 2012

@icer a to myslis ten PCT test ze?? a co teraz budes robit, teda aky bude postup?

maminka142
19. júl 2012

@vafinka Ďakujem v pondelok idem k dokimu, tak som zvedava, čo nam odporučí, ale asi profertil (lebo som u neho videla letaky s tymito vitamínmy...

icer
19. júl 2012

neviem,
netuším asi IUI?

icer
19. júl 2012

@vafinka netuším asi IUI?

vafinka
19. júl 2012

a baby pozrite si stranku www.otehotnenie.sk, na lavej strane je kolonka ze podpora plodnosti pre zeny a pre muzov, ja som mala odtial objednany caj pri ivf, ale najdete tam vela zaujimavych veci 🙂

icer
19. júl 2012

@maminka142 no pekne, môj mal zopár "lenivejších" a dala mu vitamín E ! ale kázala 5 dni abstinovať, a tu píšu že 3 max, lebo potom je to už dlho a sú nekvalitné....
tak asi preto,,,,

vafinka
19. júl 2012

@icer hmmm, dufam ze ta poslu len na to, ber ma v dobrom, ivf je riadny zasach do organizmu

vafinka
19. júl 2012

@maminka142 profertil je riadne drahy, radsej macu a k tomu e400

vafinka
19. júl 2012

@vafinka a ku komu tam chodite?

icer
19. júl 2012

IVF, to je vlastne už umelé nie? to mi včera tá doktorka povedala, že to je uplne posledná možnosť... asi čo na mne budú skúšať, tak uvidíme, no necháme sa prekvapiť.... ja verím tomu, že sa to podarí, a bude to čoskoro 🙂

icer
19. júl 2012

@maminka142 do riti, a toto ti kde povedali v heliose?
a k dokimu ideš k tvojmu či ?