Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@maminka142 ozaj a výsledky spermiogramu si mala hned?
@icer K dokimu idem môjmu gyndakovi s vysledkami spmg., a on mi povie čo dalej... Už teraz ma z toho boli brucho 😢 Vsledky mi do hodiny poslali mailom...
@vafinka ano
@maminka142 som s toho zmetená, k obvodnému hej , a čo ti on ako povie? na to sú tam oni nie? tak ak budú môjmu robiť spermiogram utorok hned budú aj výsledky? v ten den? to je paráda...
@icer Ahoj tak neviem či si už dostala info ako to chodí v Heliose, ale keď sa objednáš na prvú konzultáciu tak si zober potrebné papiere od tvojho gyndoša. Prvá konzultácia prebiehala u nás tak , že mi zobrali krv potom mi spravil sono a dostali sme informácie čo nás asi tak čaká ďalej objednal nás na ďalšiu konzultáciu na 12 deň môjho cyklu menšt. a manžela objednali na spermiogram. 😉 Na druhom sedení sme podpísali papiere na IVFa potom sme už iba čakali na rozhodnutie od poisťovne. Držím ti palce . 🙂 🙂 🙂
ano a pekne som pribrala. do tyzdna som skoro ziadne ryfle neobliekla a ostali mi horne boky, ale uz som to davno zhodila. na kazdeho to inac posobi, ja som to brala 6krat ak sa nemylim
@icer Ja pôjdem k môjmu gynďakovi s vysledkami, nie k obvodnemu 🙂 Vysledky su do hodiny cca 😉
@icer Vieš čo tebe stačí len výpis a ak si mala operácie ženské tak operačné správy ja som nič viac nepotrebovala. 😉 No aj nás objednala hneď na najbližší volný termín ja idem v pondelok do Heliosu na kontrolu . 😉 . Nemusíš sa báť sú tam všetci strašne milí a ústretoví budeš milo prekvapená. Je to troška na inej úrovni ako bežne u lekára. 🙂
jasné, ved za tie peniaze 🙂 čo by sme čakali zdutú sestru? to by tak ešte trebalo 😀 ... ale tak čo už 🙂 viem povedali mi, že sú tam super, mala som operáciu... k nej mi veru dáky papier dala, len chcela ešte výsledok toho jej spermiogramu, čo mi do karty písala...
no ved práve ja nahadzujem papiere, faktúry a tak a presne pozná, kedy píšem kedy nahadzujem, a nejdem mu robiť radosť tým, že bude mať dôvod mi furt niečo hovoriť... on je povaha, že aj po 3 týždnoch príde s niečím čo som mu povedala, pritom ja to už vtedy po hodine netuší, a on z ničoho nič začne o tom mlieť.. a to fakt ako nemám náladu počúvať tie jeho dristy...
Baby a vy ste už niektorá absolvovala celé to IUI alebo IVF??????
kamoška to nedávno mala , ona je zdravá aj jej muž ako rybičky.... a aj tak sa im nedarí babatko, a bola na tom IUI a nič, prvý týžden mala pocit ... teda no potom to odišlo... nevedia prečo ani nič,,, tak mi to trochu odobralo odvahy... ale čo sa dá robiť
@icer Áno som po vklade teda som absolvovala IVF brala som lieky potom som si pichala injekcie potom dalšie injekcie chodila som každý tretí deň na krv a na sono tam sledovali ako mi rastú folikuli/vajíčka/ aj počet potom som absolvovala odber ten robia pod narkózou odobrali vajíčka......manžel odovzdal spermie oni vajíčka oplodnili a potom som si volala ako sa im darí každý druhí deň a na piaty deň my vložili vajíčko do maternice a už iba čakáme na výsledok či sa ujalo no pevne verím že sa mu u mňa pačí a že ostane. 🙂 Je to moje prvé Ivf a búfam, že aj posledné. 😉

baby este ste tu?