Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
juj ja sa bojim ci mi nebude zle ale dufam ze bude dobre veeeeeeeelmi ti drzim palce a daj vediet ako si dopadla!
@ivka1404 Ivka rozhodla som sa,necham si zajtra vlozit 2. Mala som dlhy rozhovor s mamou. Povedala len tolko,ze to s 2 deťmi zvladnem,ale horsie bude tehotenstvo. No a ponukla mi,ze ak bude treba,vezme mi psa.To ise mi povedala aj svagriná.Ked sa vraj dokazem postarat o jedno dieta,hravo zvladnem aj dve. Uz len aby to oplodnenie vyslo a cosi sa nam narodilo,hlavne zdrave.
@tessy2121 to je super presné tak by som to urobila aj ja,však to zvládnu druhé tak musíš aj ty,a uvidiš,ked ti to vynde tak budeš síce občas unávena,alebo ti občas rupnú nervy,ale ked ich budeš ukládať k spánku a pozreš sa ich tváričky tak nikdy neoľutuješ svoje rozhodnutie však čo môže byť krajšie ako vlástne dieťa,ja by som brala aj trojčáta,hlavne,že by boli konečné moje.Tak budem na teba myslieť,NECH TI TO VYNDE,DRŽIM TI PALCE.! 🙂 A koľko ich máš vlastné na zamrazenie?
@tessy2121 neboj, to jednotkove to urcite zvladne 😉 aj ked nechapem, preco sa im tam nepaci 😒
@makovicka53 ahoj, no ako sa vyvijate, dufam ze vsetko ide ako po masle drobcekovia bojuju 🙂 Vklad bude kedy? Uz sa citis lepsie, ci si este nafuknuta?
@gabriela1987 škoda,že ich tvoj muž odmieta,môj ich bral a spermiogram sa mu veľmi zlepšil,skus mu to ešte vysvetliť,však su to len vítaminy a predsa len nestoja pár korun.
@gabriela1987 a kolko by si za ne chcela??
tak dievcata,uz som doma. V brusku mam jedno embryjko a dalsie 2 sme nechali zmrazit. Predstavte si,z tych dvoch vcasnych blastocystiel sa stali do vkladu riadne blastocysty,cize mam vlozene jednotkove embryo a dalsie jednotkove idu do mrazaku.
Teraz uz len cakat.
@kostickabonnie neviem co sa stalo,v nedelu ich bolo 9 a dnes uz len 3. Dolezite je,ze tie 3 su jednotkove a mame co mrazit.
Ty si na tom ako?
@tessy2121 ja idem zajtra ku koordinatorke, porozpravame sa, kedy začneme. Dnes som 13 dc a mam dlhy protokol, cize dalo by sa aj teraz, len september mam este fofry v praci, tak neviem....vlastne aj potom budu...len sa akosi neviem zastavit, vypnut a sustredit na IVF....a mozno sa na to ani tolko sustredit netreba...no, neviem sa rozhodnut 😒 😒
@kostickabonnie ja mam tu vyhodu,ze mne v praci vysli maximalne v ustrety a mozem si svoju robotu robit aj doma.
@tessy2121 ja tiez vacsinou pracujem z domu, ale na tento mesiac mam viacero ciest do zahranicia naplanovanych a nemozem ich zrusit, tak sa bojim toho, ze ten pitny rezim bude tazke dodrziavat 😒
@izzie27 ahojky no ja som bola ako balon tak som sla ku svojmu gynekologovi pozrel ma a je to OK ...vajecniky zväcsene to bol dovod ale kto to mal vediet ze je to z toho clovek sa uz obava vsetkeho...ano bublinky bojuju zatial vsetky OK...zajtra ranko volam zas a zrejme bude aj vklad...tak sa tesim...dnes som mala doma mensiu brigadu aby som po vklade mala klud...dufam ze transfer prebehne bez komplikacii a hlavne bez bolesti naposledy som si riadne uzila 😒 ...
@tessy2121 drzim palce 🙂

@ivka1404 si velmi mila,no ja som sa este stale nerozhodla. S partnerom sme sa o tom bavili cely vikend,no je to cele na mne,on mi bude moct pomoct len cez vikend. Dnes sa poradim s rodinou a rozhodnem sa.