icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

olivia31
31. aug 2012

@janamartina Ahoj to to sa stalo aj mne a keď som začala špiniť tak som hneď volala do Heliosu a Krajkovič mi povedal, že zatiaľ sa nič nedeje pokiaľ to nieje silné krvácanie tak je to v poriadku a mám si dať duphaston šťastie že som ho mala doma lebo v car mi ho nepredpísali....ale bohužial opak bol pravdou dialo sa ...... ☹ ☹ ☹

olivia31
31. aug 2012

@janamartina To, že špiníš ešte nič neznamená aj krvácať môžeš pokiaľ je to slabé tak je tam vraj ešte šanca. Tak mi bolo povedané v car. Ani mne nepovedali aby som prestala vkladať .

janamartina
31. aug 2012

@olivia31 nádej možno ale veľmi malá a radšej sa pripraviť nato že nič ako si robiť zbytočné ilúzie. U teba to ako dopadlo? Povedz mi viac. Ďakujem

cikyta
31. aug 2012

@janamartina Nieje špinenie, ako špinenie.....vravím, ak to bolo málinko v množstve malého výtoku, tak vkladanie je OK, no vo väčšom množstve sa dáva cez usta, aby tie tabl.nevyplavilo z pošvy. Ja neviem, ako si to svoje špinenie opísala dr.

cikyta
31. aug 2012

@didus85 Partnerovi urobia mesa tesse (operačne pohladaju spermie) ... Stačí ich nájsť len pár 😉 a zväčša sa to skoro vždy podarí. Osobne poznám iba jeden prípad, kedy nenašli nič a museli isť do darcovských spermií ☹

olivia31
31. aug 2012

@janamartina Ahoj napísala som ti do IP

ivka1404
1. sep 2012

@tessy2121 ahoj prečitala som si tvojú informáciu vraj ti to nevyšlo 😒 tak je mi to ľuto ☹ uvidiš čo ti povedia ešte v heliose,ale na ket môžeš isť další cyklus tento ešte nie pretože ako aj mne povedali,najprv musí sa spustiť menštruacia,aby sa prečistila maternica takže aj další cyklus ťa objednáju zavoláš si,ked dostaneš mš a prideš na kontrolu tam ti povedia kedy budeš mať transfer býva to do piatich dni ráno si zavoláš či sa embryko rozmrazilo a v akom je stave čo je aj tak jedno lebo ja som ho mála vyborné a nádherne a nevyšlo to takže hlavne bude,aby sa prebralo a potom ti povedia o kolkej máš prisť a to ostatné už vieš no viem,že moc túžiš po mimi.ale po dvoch neuspešních ivf by som si ja dála pauzu tie tri mesiace ako doporučujú,aby sa organizmus trochu spamätal,ale všetko je len na tebe.drž sa.

waw
2. sep 2012

11 den od KET, test negat. 😢 😢 😢 😢 Placem, ide mi srdce puknut.
Moja cesta je jedine v dalsom IVF, ktore ma psychicky nici. 😢 😢 😢 😢 😢 😢

cikyta
2. sep 2012

@waw

olivia31
2. sep 2012

@waw Bože zalatko ☹ musíš to zvládnuť aj keď je to ťažké cítim s tebou.... tak to som sa cítila pred mesiacom aj ja držakaj sa plač pomôže. 😢 Hlavne nezúfaj viem, že je to náročné ale musíš v to veriť .

olivia31
2. sep 2012

Ahojte dievčatá chcem vás povzbudiť nebojte sa raz sa mám to podarí. Viem , že je to strašne vyčerpávajúce ale nič iné nám ani neostáva 😝 ,,,,musíme to brať tak..... no na svete nieje spravodlivosť tak nám nič iné neostáva len byť silné a skúšať pokiaľ sú možnosti. Držte sa bojujte. 😲 😲 😲

honey17
2. sep 2012

ahojte dievcata,nezufajte a verte ze sa to raz musi podarit,nam s manzelom sa podarilo na prvy krat po 10 rokoch co sme nedufali a predsa sa podarilo dnes mame uz 6 mesacneho chlapceka, ak sa nepodari dalsie dietatko tak pojdeme znova do Martina.Vsetkym drzim palce hlavu hore 🙂

janamartina
2. sep 2012

@honey17 Ďakujem za podporu aspoň za seba pomôže to si zlatá

waw
2. sep 2012

Dakujem Vam dievcata za utesujuce slova

janamartina
2. sep 2012

Dievčatá viete mi vysvetliť aká metóda je soft a aká nativ aj také niečo sa tu spomína ale nerozumiem tomu čo to je. Akurát viem vraj helik to nerobí.

janamartina
2. sep 2012

@waw nezúfaj ešte to nemusí nič znamenať špiníš?ak nie nemusí to nič znamenať ak to len test neukázal.

waw
2. sep 2012

@janamartina soft- je jemna stimulacia clostybelgitom alebo niecim inym(vysledokod 1do 6 vajicok),
nativ - prirodzeny cyklus odber vajicka ktore dozrelo bez stimulacie + nasledne oplodnenie.Robi sa vtedy, ked pacientky nereaguju na beznu stimulaciu v dlhom protokole, maju malo vajicok (moj pripad) ale maju ovulaciu.

tessy2121
2. sep 2012

@waw este nevesaj hlavu,uvidis ake bude HCG. Keby ti to predsa len nevyslo,pod hned do dalsieho kola,ja osobne nejdem zavahat ani chvilku.

tessy2121
4. sep 2012

tak dievcata,tehotna niesom,sliznica je skoro ziadna ale nijaky smutok,o dva tyzdne som objednana na krv a sono a potom mam KET. TEsim sa,lebo nemusim cakat na dalsi menzes.

tessy2121
4. sep 2012

@waw ako moja?

tessy2121
4. sep 2012

@makovicka53 spustilo sa ti to krvacanie?

waw
4. sep 2012

@tessy2121 Ahoj, tak je mi to luto.Ja som si uz dalsi test nerobila, nekrvacam ani nespinim ani ma vobec neboli brucho ako na mrchu.Zajtra ideme na krv do heliku.Myslis ze z ajtra mozem podpisat novu ziadost alebo sa musim objednat na konzultaciu. ☹ ☹ ☹ ☹

tessy2121
4. sep 2012

@waw jaj ty urob si okamzite test ak ho doma mas nech fakt vies na com si!!!! Neviem ci ti daju hned podpisat ziadost,ale ja som najprv musela odkrvacat,aby som nemala ziadnu sliznicu a zhruba o tyzden,ked bolo vsetko v poriadku som vypisovala novu ziadost a schvalili mi ju za 2 tyzdne.

olivia31
4. sep 2012

@tessy2121 Ahoj je mi to ľúto 😢 ..držím palce do ďalšieho boja už si to zaslúžiš 😲 😲 😲 obdivujem ťa aká si odhodlaná bojovať držím moc palce. 😉

tessy2121
4. sep 2012

@olivia31 tento raz to vyjde!!!!!!!!!!!

olivia31
4. sep 2012

@tessy2121 Určite držím vám palce a hneť dve naraz a budeš mať pokoj . 😲 😲

janamartina
4. sep 2012

Ahojte dievčatá pred 10minútami mi volal Mudr. Krajkovič som tehotná taká som šťastná 🙂 😀

tessy2121
4. sep 2012

@janamartina tesim sa s tebou a ten test je fakt riadna haluz.

tessy2121
4. sep 2012

@olivia31 mame dvoch nanukov ale necham si vlozit len jedno.

janamartina
4. sep 2012

@tessy2121 No to je haluz a poriadna