icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
4. sep 2012

@janamartina gratulujem 🙂

tessy2121
4. sep 2012

@tessy2121 kasli na test, Janamartina mala test s jednou ciarkou a to si ich robila niekolko.
Dnes sme boli spolu v Heliose a sliznica 17mm a poobede jej tehotenstvo potvrdila aj krv a hadaj co je najvacsia sranda? Ze po tom stastnom telefonate,sa hned sla vycurat,urobila si test a na nom opat len JEDNA CIARKA!
Tak prosim ta, este nemusi byt nic stratene.

tessy2121
4. sep 2012

WAW-WAW-WAW ta sprava co som napisala sama sebe,patrila tebe.

tessy2121
4. sep 2012

@janamartina kupila si si vitaminy?

tessy2121
4. sep 2012

@waw vydrz do zajtra

janamartina
4. sep 2012

@tessy2121 kupila aj som ich hneď užila

waw
4. sep 2012

@tessy2121 Budem musiet, nemam ziadny test doma 🙂 🙂 🙂 🙂 Kusok nadeje mi davate.

kostickabonnie
4. sep 2012

@janamartina super správa 🙂

kostickabonnie
4. sep 2012

@waw budeme ti zajtra silno drzat palce, aby aj ty si mi mala pozitivnu krvicku 😉 😉

makovicka53
4. sep 2012

@tessy2121 nie len spinim...ale podla mna dost zajtra idem na krv ☹

makovicka53
4. sep 2012

@janamartina fakt riadna haluz...juuj silno silno drzim palce 🙂

kathrin17
4. sep 2012

ahojte baby...bohuzial mojmu manzelovi zistili velmi zly spermiogram a bolo nam odporucene centrum...ako ste spokojne s Heliosom?Pocula som nan dost dobre ohlasy....najskor som bola rozhodnuta pre Iscare,ale mam pocit, ze Helios je lepsi....co vy na to?Odporucate?A ak ano ktoreho lekara,lekarku.....mam z toho velky strach ale 3 roky neuspasneho snazenia ma uz ozaj dovadza do sialenstva....prosim napiste mi, ak si najdete chvilku...dakujem vam moc

izzie27
4. sep 2012

@makovicka53 budem na teba zajtra mysliet a verim ze krvicka bude pozitivna 🙂
@kathrin17 ahoj, ja som bola velmi spokojna a z lekarov, co tam boli uz zostal Krajkovic a ten je dobrý. Nemusis sa bat, oni ti vsetko vysvetlia a da sa to vydrzat. Drzim palce 🙂

janamartina
4. sep 2012

@kathrin17 Ahoj ja som spokojná veľmi aj z prístupom aj zo všetkým. Odporúčam. A na Mudr. Krajkoviča aspoň ja osobne nedám dopustiť.

olivia31
4. sep 2012

@janamartina Jej gratulujem teším sa konečne dobrá správa ...vidíš len netreba stresovať si ma potešila dnes mám strašní deň tak aspoň niečo dobré ..gratulujem 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

olivia31
4. sep 2012

@janamartina ešte sa chcem opýtať kto ti robil vklad??

makovicka53
4. sep 2012

@izzie27 dakujem ale nevidim to ruzovo ☹

olivia31
4. sep 2012

@makovicka53 Ahoj aj tebe chcem popriať veľa štastia na zajtra ...držím ti palce 🙂

tessy2121
4. sep 2012

@waw ked budes mat klesnutu sliznicu,tak tehotna niesi ale ak bude 16-18mm,mozes sa tesit.
Napis hned ak prides domov,som velmi zvedava.
Mas este nejakeho mrazacika?

tessy2121
4. sep 2012

@makovicka53 zajtra napis ako si dopadla.

waw
4. sep 2012

@tessy2121 Ok, hned sa budem hlasit.Mrayacikov nemam a 2 IVF sa bojim lebo ja zle reagujem na stimulaciu.Na jednom vajecniku sa mi folikuli vobec netvorili. ☹ ☹ ☹Takze u mna bol uspech tri vajicka na vajecniku.Proste priserny stre s troma vajickami pri PK.Vies si predstavit! A k tomu, abz nebolo malo100% patologia spermii.

tessy2121
4. sep 2012

@kathrin17 aj ja som s Heliosom spokojna,porovnat nemam s cim ale ine baby vraveli,co boli aj inde,ze sa to neda porovnat,myslim pristup.
Kazdy ti pekne vsetko vysvetli a ked niecomu nerozumies,alebo sa ti nieco nezda ,mozes kedykolvek zavolat,alebo sa osobne spytat. Ja som bola plna otazok a vzdy mi na ne ochotne odpovedali,ci uz sestra alebo lekar.
Chodim k Dr.Krajkovicovi a fakt je perfektny,vzdy mily a usmiaty.
No podla mna je jedno ku komu ta daju.Vsetci su fajn.

tessy2121
4. sep 2012

@waw podla mna to nieje vobec az teke zle,3 vajicka a 2 embrya az na tie spermie.Co vlastne je ta patologia?
Inak mne pri 1.IVF vzali 12 vajicok-do vkladu nam ostalo1 embryo.
2.IVF 19 vajicok- 3 embrya,1 ET-neuspesne,2 nanuky.
Podla mna,to 2.kolo je vzdy lepsie,lebo uz ti vedia presnejsie nastavit lieky.Niesi jedina kto zle reagoval na 1.IVF,pri 2.to uz bolo fajn.Aj tvoje telo si uz na ten napor hormonov zvyklo,ved sa zamysli aky to pre neho musel byt sok,zrazu tolko hormonov.
Pozri ak na to mate peniazky,chod cim-skor do 2.kola.Nesmut,stale mas este 2 pokusy.

kostickabonnie
4. sep 2012

@makovicka53 určite to dobre dopadne a zajtra tu budú same dobre spravy....ved sa chvalia az 80% uspesnostou v poslednom mesiaci 😉 drzim palce

ria191
5. sep 2012

@waw veľmi dobre ti rozumiem. Ja som teraz tiež mala len 3 oocyty bola som z toho total na nervy. Straaaašne sklamaná, ale aspoň sa dostaneme k ET čo je najdôležitejšie 🙂 aj keď po psychickej stránke je to oveľa ťažšie, lebo si nemôžme povedať, že keď nevýjde nevadí, veď máme nanučikov. ☹ .

ria191
5. sep 2012

@waw silno ti držím dneska palce nech je pozitívne HCG 🙂

waw
5. sep 2012

Ahojte dievcata, tehotenstvo sa nekona.......sliznica8mm,bez gestacneho vacku.Krv to urcite potvrdi 😢 😢 😢 😢 😢 .No nic ideme dalej do druheho kola.

tessy2121
5. sep 2012

@waw nebud smutna,mas este 2 pokusy.
Uz si si podala dalsiu ziadost?

waw
5. sep 2012

@tessy2121 Este nie mam pockat na vysledok krvi a potom sa objednat na konzultaciu, aby smesa mohli o tomto pokuse porozpravat a naplanovat co dalej.

makovicka53
5. sep 2012

@olivia31
@tessy2121 ... baby tak nevyslo to... ale idem hned na KET ...pockam si na telefonat a dohodnem sa...doktor mi ale povedal ze mam prist o14 dni na USG a ze sa dohodneme kedy ale ja som bravala lieky na sliznicu a teraz vravel ze nebudem brat...