icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
5. sep 2012

@kostickabonnie no ja patrim k tym 20 % ☹

janamartina
5. sep 2012

@waw To mi ľúto neboj podarí sa nezúfaj bude dobre v ďalšom kole to určite bude úspešné. Hlavne sa psychicky nedeptaj lebo to nebude o.k. Musíš byť v kľude a pohode a brať to z nadhľadom ako tessy2121

janamartina
5. sep 2012

@makovicka53 Čo sa stalo ? Čo sa deje? Čo ti povedali na kontrole?

janamartina
5. sep 2012

@makovicka53 je mi to ľúto, ale máš veľkú výhodu že máš nanučikov ja som nemala nič uvidíš to sa už podarí

kathrin17
5. sep 2012

babulky tak prave som volala do centra a mame konzultaciu naplanovanu na 25.9. som velmi zvedava a plna ocakavani....ake boli vase prve pocity?Juj som z toho hrozne nervozna uz teraz...

tessy2121
5. sep 2012

@makovicka53 ake lieky su na narast sliznice?
Ja idem do MT 18.9.,mam sono a krv a urci sa datum KET.

ria191
5. sep 2012

@tessy2121 estrofem alebo estrimax, ale pokiaľ nemáš problém s výškou a rastom sliznice tak to brať ani nemusíš 🙂

tessy2121
5. sep 2012

@ria191 nie nemam,pri prvom vklade som mala 12mm sliznocu a pri druhom 10mm.
Pri prvom som pila vela caju z alchemilky,no pri druhom uz nie,teraz ho zas pijem,myslim ze to ma na sliznicu ucinok.

makovicka53
5. sep 2012

@janamartina no ved aspon ze to idem hned na KET...fakt uz nevladzem...ale musime to dobojovat ...

makovicka53
5. sep 2012

@tessy2121 a tebe to vychadza tiez 14 den cyklu? ked ides 18 teho?ci vlastne to nevychadza ako ti povedali mrchu si mala uz ked si zacala krvacat?lebo mne povedal ze mam prist o 14 dni a ze sa dohodneme...ale ja chcem tak podla postupu...viem ze na 14 DC usg a nasledne podla sliznice povie kedy KET...no a na sliznicu je estrimax....ten som brala pri KET hned od 1.DC...tak nechapem

tessy2121
5. sep 2012

@makovicka53 ja som zacala krvacat vo stvrtok vecer a v utorok uz nic.Dr.ma pozrel,urobil sono a ze sa mam o 14.dni objednat a to je v ut.18.9..Ty ides ties 18.9.?

makovicka53
5. sep 2012

@tessy2121 boze ja som z toho magor...mne teraz volala koordinatorka a ze ak nepride mrcha do tyzdna tak mam pocitat zaciatok spinenia a od vtedy si vypocitat 14 dni...tak to tak spravim ...ale doktor mi tiez povedal objednajte sa o 14 dni...ale ja chcem ist este tento cyklus...vsak povedal cim skor

tessy2121
5. sep 2012

@makovicka53 kedy si zacala spinit?
Pozri mne sa zda ze mas este dost vysoku sliznicu,ale snad to nevadi.Ja som vcera mala len 5mm.

izzie27
5. sep 2012

@makovicka53 tak to mi je luto ☹ že to nevyslo. Trosku si oddychni a ani sa nenazdas budes mat Ketko a verim ze to vyde. Drzím palce 😉

halienka
5. sep 2012

Ahojte babky, prepáčte, že vám tu tak vlietnem, mám kamarátku, ktorá žije v taliansku, inak je slovenka, podstúpila UM v taliansku a je veľmi nespokojná aj s prístupom aj s možnosťami, tak uvažuje skúsiť aspoň jeden cyklus na slovensku tuto v Heliose, ale musela by si to komplet hradiť, keďže na slovensku poistená nie je. A keď u nich je problém u partnera, tak oni musia ísť jedine technikou ICSI. Nevedeli by ste náhodou niektoré aspoň tak bajočko povedať, čo by ju to vyšlo, komplet stimulácia + ICSI ? Ďakujem moc 🙂

tessy2121
5. sep 2012

@halienka ked som to pocitala tak cca 3000e.
Inak poistovna ti doplaca len za lieky a tie sa daju zohnat aj na tejto stranke za rozumnu cenu,lebo kopa liekov sa zvysi a nie kazda baba ich este potrebuje.
Nejlepsie by bolo,keby si zasla do Heliku,ak to nemas daleko a pytala si cennik,mozno ho maju aj na svojej stranke,neviem a mozno ti ho poslu aj mailom ak im napises.
Ja by som ti poslala aj svoj ale mame pokazeny skener.

halienka
5. sep 2012

@tessy2121 ďakujem ti za odpoveď, tie lieky by sa isto dali zohnať, viem že si to kočky predávajú, to by bolo fajn, keby aspoń trochu ušetrila. Tých 3000 E by bolo aj vcelku fajn, bála som sa či to náhodou nie je aj raz toľko. Skúsim ešte cez tú ich stránku niečo vyzistiť, rada by som jej pomohla. Zatiaľ díky moc 😉 🙂

mimon31
5. sep 2012

@halienka mrkni IP

halienka
5. sep 2012

@mimon31 ďakujem 🙂

ivka1404
5. sep 2012

tak babenky na 20.9, sme s manželom objednáni na geneticke testy uvidime čo nám povedia vysledky lebo bez toho nechcem dalej do niečoho sa pušťať.podľavysledkov uvidime čo podnikneme dalej a ešte 15.9. ideme na niejaku predvádzaciu akciu o neplodnosti tak uvidime či ziskáme niejake úžitočné info.

makovicka53
5. sep 2012

@tessy2121 no ja som zacala spinit v sobotu a mam 3mm podla mna je uz nizka a riadne...ja to budem ratat od dna spinenia pretoze ja aj tak mavam taku mrchu...zriedka kedy len krvacam viacmenej stale spinim...ak nebudem uz spinit ratam to od 2.9. ....

makovicka53
5. sep 2012

@izzie27 no co uz ...porevala som si statocne ale idem hned este tento cyklus...vsak mrchu mam uz asi za sebou...

kostickabonnie
5. sep 2012

@makovicka53 @waw no kočeny, nepači sa mi, čo tu píšete !!!! hádam nečakáte na mňa 😉 ja čakám na mrchu, ktorá mala prísť dnes a zatiaľ len špinenie 3.den a keď príde, ide sa na vec, mám dlhý protokol 😕

tessy2121
5. sep 2012

@makovicka53 mas uplne normalnu sliznicu,hned zajtra sa objednaj a o tych 14.dni tam chod.

stanca22
5. sep 2012

@tessy2121 Ahojky, raz som tu síce písala, čo som myslela že i my budeme sa objednávať do Heliosu ale nevydali peniažky, teraz nám doky odporúčil tam ísť opäť, no nie je znova na to peniaze, preto by som mala otázočky, smiem?

magica78
5. sep 2012

tak objednana ku koordinatorke a ide sa na to🙂 sice bez prace ale apon vacsi klud a vacsia pravdepodobnost na dve kolajnicky
lebo inak prijimam navrhy ako vykradnut banku na druhy pokus 😀

tessy2121
6. sep 2012

@stanca22 samozrejme

stanca22
6. sep 2012

@tessy2121 Díky, mňa hlavne zaujímajú ceny z Heliosu a postup tam?

ame
6. sep 2012

Prosim, robi este v Heliose dr. Gatova?

magica78
6. sep 2012

@ame nie uz nepracuje ma svoju ordinaciu v MT