icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

tessy2121
6. sep 2012

@stanca22 vies to je tazko povedat,lebo kazda z nas ma iny problem a potom je iny aj postup. Vy s manzelom mate aku diagnozu?

nuninko
6. sep 2012

caute babule, som tu uplne nova. Buduci tyzden som objednana do Heliosu k Dr. Staroveckej. co nas caka na prvom sedeni (som uplne nervozna). co ma caka? robia nejake vstupne gyn. vysetrenia okrem sona a spg???? dik za skoru odpoved 🙂

magica78
6. sep 2012

@nuninko napisala som ti do IP

vafinka
6. sep 2012

Ahojte baby, viete ako dlho plati schvalena ziadost na ivfko? sice ju mam schvalenu. ale premyslam nad tym ze to necham na buduci rok.

magica78
6. sep 2012

@vafinka ahoj rok od schvalenia aspon vo vseobecnej alebo ale nesmies presiahnut39 rokov

vafinka
6. sep 2012

@magica78 no tak super, ja mam doveru, hadam v kazdej poistovni je to rovnake. este neviem, ja uz by som mohla asi zacat aj tento mesiac po mrche. ale veru neviem

magica78
6. sep 2012

@vafinka a co ta praca? no ja som to tiez zistovala a napisla som si na call centrum mojej poistovne.

vafinka
6. sep 2012

no, to viem, ale neviem sa dockat toho ak by som jedneho dna coskoro mala pozitivny test, ano momentalne mi mozno cosi ine klapne, ale to je as itak 1 k jednej , ak mi nevijde, tak asi pojdeme na to. inac som smutna z toho, co som citala, nase baby boli na ivfku a z 5 ak s anemylim, to vyslo iba jednej, hrozna statistika , teda. ☹

magica78
6. sep 2012

@vafinka musis to ale tak brat kolko maju za mesiac vkladou a kazda nie je na modrom konikovi
hlavu hore

vafinka
6. sep 2012

mas pravdu. cakas a nic, aj pre mna toto bude posledny pokkus, tak moc dufam 😖

kathrin17
6. sep 2012

ahojte babulky..prosim vas pekne mozem sa spytat? Ako prezivate stimulacie?Pribrali ste po hormonoch?A ak ano,tak kolko? Viem,ze je to nepodstatne,ale aj tak ma zaujma zhruba co mam ocakavat....dakujem vam velmi pekne za skoru odpoved

vafinka
6. sep 2012

@kathrin17ahoj medzi nami, to je velmi individualne, ja som stimulku vcelku ok. ale posledne 3dni pred opu som uz mala fakt dost, islo mi brusko utrhnut. ja som bola skor vodou zaliata a myslim ze som mala asi 3kg naviac

olivia31
6. sep 2012

@makovicka53 Ahoj no to ma mrzí že to nevyšlo držkaj sa a buď silná ... 😢 😢 😢

olivia31
6. sep 2012

@magica78 Ahoj držím palce 🙂

olivia31
6. sep 2012

Ahojte dievčatá tak keď to tu čítam tak som sa moc nepotešila keby som mala tú moc a mala by som čarovní prsteň oko mala ARABELA tak by som nám všetkým vyčarovala rovno po dve babetká 😲 😲 ....no bohužial tú moc nemám , ale napriek tomu vám želám všetkým spolubojovníčkam aby sa ten zázrak udial aj bez toho .........a aby sme tu už čítali len tie radostné správičky ...držím vám všetkým palace aby to bolo čo v najbližšom čase ...vianočné darčeky dve čiaročky na tehotenskom teste porosíme Ježiško 😀 😀 😀

olivia31
6. sep 2012

@vafinka Ahoj ja som bola u doktora v car asi pred mesiacom a podpísali sme žiadosť na druhé IVF a bolo nám povedané že tá žiadosť platí 6 mesiacov od schválenia. Aj my plánujeme IVf až začiatkom roka jan. febr. 😉

magica78
6. sep 2012

nasla som mail z call centra
Dobrý deň,

schválená úhrada výkonu IVF je platná jeden rok od vystavenia žiadosti, alebo do navŕšenia 39. roku poistenky.
Kontakty do pobočiek VšZP nájdete na stránke www.vszp.sk v záložke Kontaktné miesta.
Na našej internetovej stránke www.vszp.sk nájdete kompletné zľavy a výhody, ktoré poskytujeme pre svojich poistencov, nájdete ich v sekcii Výhody a zľavy.

olivia31
6. sep 2012

@magica78 Sranda a nám povedal, že iba pol roka tak ja si zavolám do poisťovne a opýtam sa na to !!!!!!!!!!!!!!!! 😠

magica78
6. sep 2012

@olivia31 jasne ja pre istotu vsade pisem lebo co je psano to je dano 😀

magica78
6. sep 2012

@magica78 lebo vies to co povedia to nedokazes a ak mas vseobecnu tu je link na kontakty a formular na otazku
😉
http://www.vszp.sk/kontakt.html

stanca22
6. sep 2012

@tessy2121 No ja nemám ovuláciu a jeden vaječník mám príliš nízko. Zajtra idem na kontrolu, či náhodou nemám ovuláciu.

tessy2121
6. sep 2012

@stanca22 vies tam ide o to,ci ta len nastimuluju a potom nainseminuju alebo hned pojdes na IVF,ako som sla ja.Inseminacia stoji cca 100e a IVF je rozne. Mna osobne prve vyslo na 1150e a druhe na 1600e.

stanca22
6. sep 2012

@tessy2121 Aj s poisťovňou, či si si všetko hradila sama osobne?

tessy2121
6. sep 2012

@stanca22 veru aj s poistovnou,ved ta ti doplaca len za lieky,ale inak si vsetko platis skoro sama.

stanca22
6. sep 2012

@tessy2121 aha, takže ja tam smiem až o rok asik, to je škoda, nechcem tak dlho čakať ale asik ani nemám na výber ... 😢

tessy2121
6. sep 2012

@stanca22 a uz si tam bola?

stanca22
6. sep 2012

@tessy2121 Nie, preto sa aj pýtam, že ako top tam chodí, čo koľko stojí ... boli sme tam s mm len na spermiograme, inak nič

tessy2121
6. sep 2012

@stanca22 tak si dohodni pohovor a lekar ti vsetko vysvetli.Za to sa neplati ani ta to k nicomu nezavezuje.

stanca22
7. sep 2012

@tessy2121 Aha, no uvidíme čo mi dnes povie doky

kathrin17
7. sep 2012

@tessy2121 jeeeeeminenku to akoze vazne?To je sila ake je to drahe....a kolke pary ani nechcu a maju deti, biju ich a neviem co....svet je strasne nespravodlivy ☹ nemam slov na to....teda IVF uplne priserne zasiahne nas financny rozpocet...ach jo budeme mat asi aj problem to utiahnut ☹