Hyfosy Gynfiv Žilina
ahojte potrebovala by som sa spýtať tých ktoré už absolvovali. Mala som spravené stery, po ktorých mi vyšlo že treba niečo preliečiť, s tým že že potom sa mám ozvať pri dalšej menštruácii a objednať sa na hyfosy. Liečba tento mesiac prebehla, objednala som sa a budúci týždeň mám termín na hyfosy. Avšak teraz som si čítala správu od nich aj letáčik a je tam podmienka negatívneho steru, ktorý treba so sebou priniesť. Ja som však len užívala tabletky a hned som sa objednala a klasický ster z preventívky nemám ešte, kedže tam som objednaná až koncom mesiaca. Moja otázka teda znie ak ste aj vy museli preliečiť museli ste naozaj preukázať negatívny výsledok?
@simca35 fakt? to je super lebo ja som úplne teraz na nervy z toho že ma otočia a pošlú domov a zas by sa mi všetko o mesiac posunulo ....a to bolo niekedy teraz? že či sa teda niečo nezmenilo
Ja som to tam absolvovala..tiez mi dali daco na preliecenie a potom som tam prisla na hyfosy..smejem sa ze postupy maju uplne rovnake pri kazdej..mozno tebe pomozu ale z klinik co som absolvovala v ziline su najslabsi
@kawasakier6n a kde si spokojnejšia?
Za mna jednoznacne iscare martin..boli sme aj v helios martine ale velke sklamanie z nich na to ake maju referencie..len stroje na prachy..zeny tam riesia ako na beziacom pase len..v iscare dr.stanislav tomas uzaasny clovek a doktor 🙏🙏 neverila som pokial sme ho nezazili naozaj..aj personal velmi mili a ochotni
@kawasakier6n aha ok vdaka za tip 🙂 ..a vám už teda aj pomohli? podarilo sa ak sa smiem spýtať? 🙂
No ja som prave v stimulacii ale zmenili nam komplet liecbu,lieky,protokol, sposoby vyberu vajok, hlavne pristup je uplne iny ako v heliose ci nam pomozu neviem este poviem ti o 2 tyzdne 😁 v kazdom pripade sa tam dobre citime najlepsie zo vsetkych klinik a neodpisali ma hned ako v heliose..uz len tymto mi pomohli zatial ze nam dali nadej..aj poradili aj vysvetlili co mame robit 😊😊 dufam a verim 🙏🙏
@kawasakier6n chápem 🙂 tak držím palce : ..nám zatiaľ povedali v ZA že u nás oboch vyzerá všetko fajn aj čo s hyfosov týka aj spermiogramu a odporučili zatiaľ plánovaný styk a dali mi clostyl plus potom dostanem ešte nejakú injekciu a spravia sono tak som zvedavá pretože už začínam byť z toho dosť zúfalá že všetko vyzerá ok a nejde to už skoro 2 roky.....ale zas ak to vyzerá dobre nechcem to hned siliť a riešiť ivf ak je tu šanca prirodzene ...
To je vtipne..hyfosy tiez ok aj spermiogram sme mali ok a 4 mesiace nam sledovali v ginfive ZA len sona a planovali styk a nic z toho..doslova mam pocit ze sme tam zabili 4 mesiace..vysledky vsetky ostatne ste mali ok? Ak hej mozno nie je od veci skusit aj inseminaciu..podla mna ak to nejde 2 roky tak nieco isto nieje ok a toto je zbytocna strata casu si myslim..ale sak uz sami uvidite..drzim palce
Moja skusenost ginfiv nikdy v zivote...a hyfosy tak isto nie skoro som odpadla s tolkej bolesti...ginfiv ti spravi kadeco len aby zarobili to je moj nazor...
@kawasakier6n no my sme rok v podstate sa len snažili normálne a potom teda konečne sme sa rozhodli že ideme riešiť tak môj gyndoš mi robil folikulo a manžel išiel na spermiogram ale k urológovi....u mňa vyzeralo všetko dobre ale muž mal zlé výsledky takže začal brať kopu vitamínov a podobne čo sme si naštudovali a po pol roku mal výsledky dobré ...lenže stále nič a do toho ked sme začali riešiť car došla korona tak sme to nachvílu nechali tak...takže my sme vlastne až teraz na jeseň začali chodiť do car ...a výsledky z krvi boli dobré aj ten spermiogram teraz aj hyfosy..povedali že raz skúsime plánovaný a potom už iui...
@zadana19 ja som práveže vôbec nemala problém s bolesťou..akože boleli ma tie páky či ako sa to volá čo sa dáva aj pri normálnom gynek vyšetrení ale samotné zavádzanie katetra ani kontrastnej látky som vôbec necítila ...