icon

Hysteroskopia pred vkladom

lienka_9
24. apr 2025

Ahojte, robili niekomu hysteroskopiu pred vkladom? Na kolky deň cyklu vám ju robili? A išli ste ďalší mesiac hneď do vkladu? Robili ju niekomu v ČR a na Slovensku ste si to dali preplatiť (VŠZP)? Nebol problém?

aprilovekuriatko
25. nov 2025

@lienka_9 ahoj, absolvovala si?

lienka_9
autor
25. nov 2025
@aprilovekuriatko

@lienka_9 ahoj, absolvovala si?

aprilovekuriatko
25. nov 2025
@lienka_9

@lienka_9 mozem vediet, kvoli comu si isla? Prisli ti na nieco? Ake to bolo? Ostavala si potom Pn? Dakujem za odpoved

lienka_9
autor
25. nov 2025
@aprilovekuriatko

@lienka_9 mozem vediet, kvoli comu si isla? Prisli ti na nieco? Ake to bolo? Ostavala si potom Pn? Dakujem za odpoved

@aprilovekuriatko odporučili mi to z centra po biochemickom tehotenstve, nenašli mi nič našťastie ale aspoň mi to vyčistili lebo mala som tam nejaké endometricke zrasty inak nič. Bolo to v pohode, menej to bolelo ako po laparoskopii lebo to robili iba cez spodok a nič nerezali a nešili. Na druhý deň som išla na turistiku a v pohode 😆 pn som nebola pretože som bola na materskej čiže doma som bola aj tak. Hysteroskopiu som mala v máji a na vklad som išla hneď po menzese čo bolo koncom júna a teraz som v 6m 🙂🤰

aprilovekuriatko
25. nov 2025
@lienka_9

@aprilovekuriatko odporučili mi to z centra po biochemickom tehotenstve, nenašli mi nič našťastie ale aspoň mi to vyčistili lebo mala som tam nejaké endometricke zrasty inak nič. Bolo to v pohode, menej to bolelo ako po laparoskopii lebo to robili iba cez spodok a nič nerezali a nešili. Na druhý deň som išla na turistiku a v pohode 😆 pn som nebola pretože som bola na materskej čiže doma som bola aj tak. Hysteroskopiu som mala v máji a na vklad som išla hneď po menzese čo bolo koncom júna a teraz som v 6m 🙂🤰

@lienka_9 srdecne gratulujem 💕 kde si bola na hystero?

lienka_9
autor
25. nov 2025
@aprilovekuriatko

@lienka_9 srdecne gratulujem 💕 kde si bola na hystero?

@aprilovekuriatko môj gynekológ ma jednodňovú chirurgiu tak u neho v Trenčíne