icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

123zzz
19. mar 2013

@cinkasmailing Drzim palce a prajem krasne chvile s muzickom:DDDDD

kalianka
19. mar 2013

@pempusik A ako dlho to beries, moze sa to len do OVU alebo cely cyklus? Ja som teraz 6DC ci ma vyznam si to kupit alebo pockam na dalsi cyklus.

ennynka
19. mar 2013

@amarena takze vam pomohol Inofolic?a mali ste aj nejaku diagnozu alebo len tak ste ho zacali brat lebo sa vam dlhsie nedarilo otehotniet?Brali ste aj nejake ine lieky na predpis?vopred dakujem za odpoved 😉

cinkasmailing
19. mar 2013

@123zzz Ďakujem pekne, hádam to zvládneme bez stresov 🙂

cinkasmailing
19. mar 2013

@ennynka Ahoj, no ja som nemala žiadnu diagnozu, mam jeden myóm ale neprekáža v ničom.. nedarilo sa nám otehotnieť 2 roky. dak mi dali Duphaston na upravu cyklu, lebo ten som mala asi 45-50 dňový. cyklus sa mi upravil, ale aj tak sa nám nedarilo. potom mi dr. predpísala clostilbegyt, v novembri som začala, ale nič sa neudialo. na sone žiadna ovulacia.. potom som ale prestala, lebo boli vianoce, potom svadobná cesta, začala som brať zelený jačmeň a chlorelu, prestala som fajčiť, a ca dva tyždne teraz beriem Inofolic - miesto duphastonu.. ten mi zas vysadila.. a dnes na sone bolo všetko uplne v poriadku 🙂 pichli mi pregnyl a uvidime čo sa udeje 🙂

pempusik
19. mar 2013

@kalianka ja som ho bojavila a objednala akurat tak,z e som ho zacala brat den pred menzesom. teraz som 19DC, takze ho beriem cca 20 dni a krasne mi posunul ovulku tak, ako ma byt 🙂. podla mna ho mozes kludne zacat brat hned, nemusis cakat na dalsi cyklus.

kalianka
19. mar 2013

@pempusik no idem mrknut, ci to maju v lekarni....

pempusik
19. mar 2013

@kalianka skus, ale vacsinou ho nedrzia, tak si ho objednaj, do zajtra ho mas doma 😀

ennynka
19. mar 2013

@cinkasmailing a ten pregnyl to je na co?a kolko mas rokov prosim ta?ja budem mat 29 a manzel 31

milacik3
19. mar 2013

@bakajka to ak si kupila 40 sac. za taku cenu to mas uzasne..ja som kupila 20 sac. za 15 eur ☹ no zacala som to len teraz uzivat snad to pomoze k otehotneniu 🙂

zuzimasi
19. mar 2013

Ahoj dievčata, je to môj úplne prvý príspevok tu na MK, odhodlala som sa tu napísať preto, lebo Vás chcem podporiť s mojou pozitívnou skúsenosťou s Inofolicom, o Inofolicu som sa dozvedela z tejto témy a kúpila som si si ho asi tak pred mesiacom, brala som ho raz- dvakrát denne (ako vyšlo) a včera večer som zistila že som tehotná 🙂, zatiaľ sa teším len opatrne, je to totiž moje tretie tehotenstvo po dvoch potratoch, Inofolic však môžem len odporučiť. Môže to byť aj náhoda, ale skutočnosť je taká že po 10 mesiacoch neúspešného snaženia som otehotnela práve v cykle s inofolicom, takže vrelo odporúčam. Prajem všetkým skoré tehulkovanie!!!

vanesa73
19. mar 2013

@zuzimasi super gratulujem 🙂 ja si to idem dnes kúpiť tak som zvedavá či to dopomôže.

ennynka
19. mar 2013

@zuzimasi tak to je pekne teda ze si otehotnela po nom.a nic ine okrem neho si teda nebrala?

elebe
19. mar 2013

@zuzimasi ahoj,srdečne gratulujem.....ja som tiež tento mesiac brala inofolic a dnes som zistila že som tehotná......my sme sa snažili dva roky 🙂 🙂

ennynka
19. mar 2013

@elebe a mali ste aj nejake zdravotne problemy alebo sa vam len nedarilo?a nic okrem Inofolicu ste nebrali?

elebe
19. mar 2013

@ennynka no ja som mala PCO a drahý dosť blbý SPG.....nič iné som nebrala len ten inofolic od začiatku cyklu a drahý začal v rovnaký čas piť macu extra bio 🙂

ennynka
19. mar 2013

@elebe aha.a ta maca extra bio kolko asi stoji?

ennynka
19. mar 2013

@elebe
@zuzimasi baby a jak ste ho brali ten Inofolic?jeden sacok denne alebo dva? 😨

jaruska74
19. mar 2013

aj mna by zaujimalo naco sa picha ten pregnyl......?

amarena
19. mar 2013

@ennynka, zacala som ho brat lebo mam pco. Ziadne lieky na predpis som nebrala. Mala som okrem toho len kyselinu listovu.

ennynka
19. mar 2013

@amarena a ako dlho sa vam predtym nedarilo?

amarena
19. mar 2013

@ennynka tazko povedat, ze ako dlho, lebo nam sa sice zadarilo, ale bolo to mimomaternicove a potom sme mali prestavku. Od tej prestavky to mohlo byt cca po 1,5 roku. Inac ten inofolic som brala len mesiac. Jaj a este som zabudla napisat, ze som brala aj fytosoju forte. Je tu na MK o nej cela diskusia.

ennynka
19. mar 2013

@amarena a to je tiez v tabletkovej forme ta fytosoja forte?kolko to stoji?

amarena
19. mar 2013

@ennynka ano, su to tabletky. Stoja tusim okolo 9€, zalezi aka znacka. Ak sa rozhodnes, ze ju zacnes uzivat urcite si pozri tu temu, aby si vedela ako to mas brat. Ja som mala tuto:
http://klimakterium.heureka.sk/fytosoja-forte-6...

ennynka
19. mar 2013

@amarena dobre,dik.a myslis ze ti ta soja pomohla alebo ten Inofolic?alebo oboje myslis ze zabralo?

amarena
19. mar 2013

@ennynka Ja si myslim, ze mi pomohla prave ta kombinacia, aj ked na 100% to nemozem vediet. Drzim palce. 🙂

jaruska74
19. mar 2013

@cinkasmailing mna by zaujimalo naco sa picha ten pregnyl......?

bambi9
19. mar 2013

@jaruska74 ked je vajicko uz dostatocne velke tak sa pichne pregnyl kt. zaruci ze urcite do par dni praskne 😉

jaruska74
19. mar 2013

@bambi9 aha, tak moje bude musiet praskut same 🙂

tinuska83
19. mar 2013

tiez som zvedava ako inofolic zaberie.. 🙂