Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@123zzz Ďakujem pekne, hádam to zvládneme bez stresov 🙂
@ennynka Ahoj, no ja som nemala žiadnu diagnozu, mam jeden myóm ale neprekáža v ničom.. nedarilo sa nám otehotnieť 2 roky. dak mi dali Duphaston na upravu cyklu, lebo ten som mala asi 45-50 dňový. cyklus sa mi upravil, ale aj tak sa nám nedarilo. potom mi dr. predpísala clostilbegyt, v novembri som začala, ale nič sa neudialo. na sone žiadna ovulacia.. potom som ale prestala, lebo boli vianoce, potom svadobná cesta, začala som brať zelený jačmeň a chlorelu, prestala som fajčiť, a ca dva tyždne teraz beriem Inofolic - miesto duphastonu.. ten mi zas vysadila.. a dnes na sone bolo všetko uplne v poriadku 🙂 pichli mi pregnyl a uvidime čo sa udeje 🙂
@cinkasmailing a ten pregnyl to je na co?a kolko mas rokov prosim ta?ja budem mat 29 a manzel 31
Ahoj dievčata, je to môj úplne prvý príspevok tu na MK, odhodlala som sa tu napísať preto, lebo Vás chcem podporiť s mojou pozitívnou skúsenosťou s Inofolicom, o Inofolicu som sa dozvedela z tejto témy a kúpila som si si ho asi tak pred mesiacom, brala som ho raz- dvakrát denne (ako vyšlo) a včera večer som zistila že som tehotná 🙂, zatiaľ sa teším len opatrne, je to totiž moje tretie tehotenstvo po dvoch potratoch, Inofolic však môžem len odporučiť. Môže to byť aj náhoda, ale skutočnosť je taká že po 10 mesiacoch neúspešného snaženia som otehotnela práve v cykle s inofolicom, takže vrelo odporúčam. Prajem všetkým skoré tehulkovanie!!!
aj mna by zaujimalo naco sa picha ten pregnyl......?
@ennynka tazko povedat, ze ako dlho, lebo nam sa sice zadarilo, ale bolo to mimomaternicove a potom sme mali prestavku. Od tej prestavky to mohlo byt cca po 1,5 roku. Inac ten inofolic som brala len mesiac. Jaj a este som zabudla napisat, ze som brala aj fytosoju forte. Je tu na MK o nej cela diskusia.
@ennynka ano, su to tabletky. Stoja tusim okolo 9€, zalezi aka znacka. Ak sa rozhodnes, ze ju zacnes uzivat urcite si pozri tu temu, aby si vedela ako to mas brat. Ja som mala tuto:
http://klimakterium.heureka.sk/fytosoja-forte-6...
@cinkasmailing mna by zaujimalo naco sa picha ten pregnyl......?
tiez som zvedava ako inofolic zaberie.. 🙂

@cinkasmailing Drzim palce a prajem krasne chvile s muzickom:DDDDD