icon

Intracelulárne cytokíny a NK bunky

jarkap1
28. jan 2022

Dobry den, z vysledkov reprodukcnej imunologie po potrate v 6.mesiaci mi vysli zvysene intracelularne cytokiny a NK bunky.
Caka ma konzultacia, ale vieme ako to je. Lekar nikdy neprizna suvis s ockovanim.
Chcem sa opytat, ak sa niekto vyzna, ci to moze byt nasledok ockovania, tak vystimulovana imunita.
2.davka bola v marci, v juni som otehotnela, v novembri bol koniec.
Pytam sa kvoli 3.davke.ci ist alebo neist.
Dakujem😥

rosalie1411
28. jan 2022

@jarkap1 ahoj, je mi to ľúto..
A predtým si sa liečila na repro imuno? Alebo mala si zvýšené NK bunky, pripadne cytokiny?

rosalie1411
28. jan 2022

@jarkap1 ja som napr. Mala odber v októbri 2020, NK bunky vysoké.. Potom marec a jún očkovanie a po 2 týždňoch od druhého očkovania robený opakovaný odber a NK bunky rovnako vysoké, takže mne to nejako nezmenilo stav, ale zasa každý organizmus reaguje inak, takže sa to asi nedá zaskatulkovat.. 😐 Každopádne, pred ďalším tehotenstvom by som si to dala opäť skontrolovať.. A dôvod potratu máš teda vysoké cytokiny a NK bunky? Mne Dr. Hovorila, že od 16tt už dieťa má vlastnú imunitu a imunita matky ho už neohrozuje, tak neviem..

jarkap1
autor
28. jan 2022

@rosalie1411 nie, predtym na reproimuno nebol dovod. Dieta bolo pocate na 1.pokus, ms pravidela, ovulacia bezproblemov. Tehotenstvo v pohode, len v 6.mesiaci na poradni sok.

rosalie1411
28. jan 2022

@jarkap1 ach, no je to fakt smola.. Aj to máš ako záver, že toto bolo príčinou konca? Lebo známej sa stalo niečo podobné a tej dodatočne prišli na to, že ma syndróm lepivych dosticiek, preto bábätko zomrelo v 6.mesiaci..