IUi - december 2021
Ahoj 🙂 je tu niekto koho čaká IUi tento mesiac alebo má krátko po tom? Môžeme sa navzájom podporiť 🙂
@guineverebeck ahoj 🙂 teší ma, že si sa ozvala.
Ja som už po IUi - 17.12. Ty si už bola alebo ťa to len čaká?
Ja som bola presne tyzden pred tebou. 10.12.
@guineverebeck ake máš pocity?
@guineverebeck snažili ste sa po IUi aj doma?
Ja mam take pocity ze urcite dostanem menzes. To viem uz odkedy sme to absolvovali lebo od toho ako nam odovzdali vzorku do samotneho vykonu presiel dost dlhy cas, viac nez 2 hodiny. A sama sestricka povedala ze po 2 hodinach sa zacina znizovat kvalita. Inak sa citim uplne mizerne aj z tej naloze hormonov. Som vycerpaana, skoro kazde rano mi je na vracanie, neviem vstat a normalne fungovat. Po iui ani sex nehrozil lebo samotny vykon bol tak bolestivy ze vecer som mala problem si vaginalne zaviest malicku tabletku. Citila som sa ako “potrhana” tam dolu. Brucho ma boli takmer vkuse. Obcas dostanem take krce ze dakujem. Minule aj v noci som sa na to zobudila.
Takze prepac ze pisem takto demotivacne ale nemam jediny dobry postreh ktory by som vytiahla. Urcite to dalsi mesiac nechcem skusat znova. Mam dost. Mozno dalsi cyklus. A ked to nevyjde tak uz nic.
@guineverebeck fuuuu to ma mrzí. Ja som mala zákrok bezbolestný úplne a ani teraz sa cítim nejako zle 🤷♀️
Tak to mas dobre. Beries aj progesteron? Ja dnes poslednu tabletku.
@guineverebeck áno beriem aj progesteron 2x denne
Ja dnes citim ze sa mi uvolnil tlak na prsiach, to pre mna znazi ze zacina menzes. Dam vediet. Ale tebe drzim palce ❤️
@guineverebeck kým nie je ms, nič nie je stratené 🙂 ja keď som otehotnela v júni tak som absolútne nemala žiadne pocity, príznaky, naopak všetko nasvedčovalo menzesu. Ten ale nechodil, nechodil až som sa odhodlala na test a kuk //. Ale o tom, že to nedopadlo dobre je už iná kapitola
To ma mrzi. A to si bola tiez na iui alebo prirodzene? Mne zatial neprislo nic. Ale nerobim ani test. Ani neviem kedy by sa mal robit po iui aby mal vypovednu hodnotu. Dnes som 10 den po.
@guineverebeck nie, to bol prirodzený pokus 🙂
Neviem ani ja kedy testovať ale ja budem asi najskôr 11-12DPO. A rozhodujúca bude krv po IUI
Ja asi pockam ci bude alebo nebude meskat lebo menzes by som fakticky mala dostat v stredu. Ale mozno nevydrzim a testnen skor. 😃
@guineverebeck ja by som najradšej tiez robila vtedy keď bude meškať ale tým že idem 30.12 na krv tak určite budem zvedavá predtým či naaaaahodou 🙂
Skusila som dnes test. Som 11 dpo a nic.
@guineverebeck to ma mrzí 🥴 myslíš, že už je to pasé? Skús ešte zajtra
Nechce sa mi uz robit test. Zajtra idem aj tak do roboty uz. Budem mat ine myslienky. Ja si myslim od zaciatku ze z toho nic tak som ani nebola prekvapena
@guineverebeck nevešaj hlavu ❤️
@guineverebeck ahoj, môžem sa spýtať ako si dopadla? Ak by si to náhodou podstúpila ešte raz, vypýtaj si inú Dr. Ja som mala 3 IUI z toho 2 strašne bolestivé zážitky pri IUI, dokonca som pri tom začala tak krvácať,že sa mi doktorka aj ospravedlňovala. Pri kete som mala inú doktorku a poprosila som ju vzhľadom na prechádzajúce zážitky o jemnosť a môžem povedať,že som cítila iba 1 malinké pichnutie inak ani neviem kedy to prebehlo, síce to nedopadlo,ale už nemám stres z dalšieho vkladu ☺️Držím palce Vám všetkým dievčatá ❤️
@nnnikuska25 ahoj. Nevyslo to. Vies, ta doktorka bola v podstate len zaskok za mojho lekara, lebo moj lekar vtedy nemohol. Tento mesiac “oddychujem” nemala som odvahu na dalsi zazitok a aj tak mi ovu vychadza na novy rok, kto by mi urobil iui… Moj muz chce skusit este 2x ale ja si myslim ze treti krat je to uz zbytocne.

Ja ✋