icon

IUI november, december 2020

domig1
24. okt 2020

Kto ide? 🍀

Strana
z4
andrea_r016
24. okt 2020

@domig1 ja idem skusit druhy pokus 🙂

domig1
autor
24. okt 2020

@andrea_r016 drzim palce, snad sa nás tu nazbiera viac a budeme zdieľať pocity 😊

artemislix
24. okt 2020

@domig1 aj ja idem... druhý pokus tento utorok

matus7030
25. okt 2020

Aj my by sme mali ísť ak to covid dovolí. V našom centre momentálne nerobia, pretože je veľa pracovníkov v karanténe ☹

lenokaga
25. okt 2020

Ahojte, aj ja pojdem ☺️ Ak to samozrejme situacia dovoli... bude to nas 3 pokus.. v lete druhy pokus vysiel, ale v 9 tyzdni ❤️ prestalo bit.. tak uvidime teraz, dufam, ze to dopadne dobre ☺️ Drzim palce vsetkym

domig1
autor
25. okt 2020

@artemislix drzim palce, potom napis čo a ako 😊 kedy si pichás ovitrelle, aj si uzivala clostil? vieš aký máš veľký folikul? 😊 prepáč, že toľko otázok, ja som ešte nebola nikdy na IUI, ale chceli by sme skúsiť natívne bez liekov tento cyklus 😊

domig1
autor
25. okt 2020

@matus7030 to ma mrzí, ale zas ktovie či to nie je tak rozumnejšie, ja sa tiež nad tým zamýšľam posledné dni, či radšej nepočkať, uvidim čo povie lekar 😊

domig1
autor
25. okt 2020

@lenokaga ahoj,a aký problém je u vás? Tiež spg? Aj riešili to čo sa vam stalo? Nejaké dodatočne vyšetrenia? Mrzí ma to 😔

andrea_r016
26. okt 2020

@artemislix drzim silno palceky 🙂 do akeho centra chodis?

artemislix
29. okt 2020

@domig1 ďakujeme pekne. picham si gonal 75 ml od druhého dňa MS. deň pred IUI si už pichať gonal nemám, ale mam si pichnúť ovirtelle. v utorok na kontrole som mala dva folikuly na ľavej strane, jeden 17 mm a druhy 20 mm. práva strana bola prázdna, žiaden folikul. tak som zvedavá ako to dopadne tento mesiac. s manželom sme si už povedali, že ak by to náhodou nevyšlo, tak ideme bud na IVF alebo zmeníme centrum. Chodíme do gyncare v Košiciach. a ovirtelle si picham deň pred IUI na obed. Skúste aj natívne. U nás to bez liekov nešlo. Mala som zlý hormonálny profil, veľmi nízky progesteron, a ešte niečo som mala veľmi vysoké. tak sa to snažili upraviť, a už je profil v poriadku. manžel má tiež diagnózu.. ťažká doba na splodenie bábätká, ale treba veriť

artemislix
29. okt 2020

@andrea_r016 ďakujeme 😊 do Gyncare v Košiciach

domig1
autor
29. okt 2020

@artemislix drzim palce, nech to vyjde 🍀

lenokaga
29. okt 2020

@domig1 my uz vlastne nemame ziadny extra problem, akurat mal manzel fragmentaciu tusim okolo 17%... a z histologie po potrate tiez nic... to ma aj upozornil dopredu gynekolog, nech necakam, ze sa z toho nieco dozviem. A teda mi zdoraznil, ze takto dopadne cca30-40% tehotenstiev 🤷‍♀️ Tak ideme dalej... skusime opat..

domig1
autor
29. okt 2020

@lenokaga jasne, raz to predsa už musí vyjsť, a so šťastným koncom..

michaela55555
30. okt 2020

Ahojte dievcata, dnes ideme na nase 2 IUI 🙂 Prve nevyslo, tak hadam druhy pokus vyjde 🍀 ale moj muz ma zly spg, aj tak sme sa rozhodli skusit. Drzte palce aj ja drzim vam 🤰🤱👼

domig1
autor
30. okt 2020

@michaela55555 🍀🍀🍀

domig1
autor
30. okt 2020

Dievčatá, IUI vam robili v deň ovulácie alebo deň pred? Robili vam sono v deň IUI?

michaela55555
30. okt 2020

@domig1 mne v den IUI sono nerobili, ale tusim to nikde tak nerobia. A mne to vypocitavaju na den pred, neviem ako ostatnym 🤷🏼‍♀️

andrea_r016
31. okt 2020

@domig1 sono mi nerobili a iui mi robili ked som mala folikuly 19 a 21mm to mi merala vo stvrtok a podla krvi som si mala vecer pichnut ovitrele a v sobotu som mala iui a nevyslo to

domig1
autor
31. okt 2020

@andrea_r016
@michaela55555 to je zvláštne že sono sa nerobí, človek by aspoň nevyhodil peniaze do luftu, ak by bolo podľa sona už po ovu..

artemislix
31. okt 2020

@domig1 Sono v deň IUI nerobili ani mne. v utorok som prišla na kontrola, pozrela tie folikuly, povedala ze v utorok večer si mam ešte pichnúť gonal, v stredu na obed ovirtelle a stvetok sme boli na IUI.. ale tiež nechápem prečo to nerobia..

michaela55555
31. okt 2020

@domig1 no mne povedali, ze hlien je super, tak ovu este len bude. Ale ci sa to podla hlienu da odhadnut, netusim 🤷🏼‍♀️

andrea_r016
31. okt 2020

@domig1 presne toto som vravela aj ja....ze fakt vyhodene peniaze ak to bolo urobene neskoro... avsak zalezi od centra kolko pytaju za to ... je fakt pre zarabajuceho dost v tomto case....ale za skusenie co by clovek nespravil ak chce dietatko 🙂

simca35
5. nov 2020

Ahojte tak nás v pondelok čaká druhé IUI, verím, že toto už bude úspešné🍀

domig1
autor
5. nov 2020

@simca35 drzim palce 🍀

simca35
5. nov 2020

@domig1 Ďakujem, ty sa kedy chystáš? alebo už čakáš na výsledok ? 🙂

domig1
autor
5. nov 2020

@simca35 mám ešte tento týždeň kontrolné sono a uvidí sa 🙂

michaela55555
5. nov 2020

@simca35 budem drzat palce. Ja som bola pred par dnami, tak teraz netrpezlivo cakam na vysledok 🍀✊

simca35
6. nov 2020

@domig1 verím, že sono bude v poriadku a potom bude úspešné aj iui 🍀

simca35
6. nov 2020

@michaela55555 jeeej držím moc moc palceky🍀 mala si aj nejaké pocity pri iui? 😊

Strana
z4