icon

IUI prvýkrát: Ako ste sa cítili po zákroku?

valentina07
1. sep 2024

Ahojte dievčatá.Zajtra ma čaká 1.IUI.Začínam byť z toho docela nervózna...Aké ste mali vy pocity?
Teším sa,aj sa bojím...
Ako ste sa cítili po?
2 dni som.si dala voľno v práci,aby som sa psychicky dala do poriadku.Tie hormóny a všetko okolo toho ma trochu vyviedlo z miery.
Ďakujem vopred za vaše komentáre.

thereisabear
1. sep 2024

Pocity boli všelijaké, hlavne tí poradím, nechoď predtým cikať... Mne to zabudli povedať.

valentina07
autor
1. sep 2024

@thereisabear dakujem, ano viem,musim mat plny mechur..

thereisabear
1. sep 2024

@valentina07 tak už len žiaden stres a držím palce 🙏

valentina07
autor
1. sep 2024

@thereisabear ďakujem pekne 🌸

mirkasan
2. sep 2024

@valentina07 držím palce. Mechúr poloplny a je to záležitosť pár sekúnd.

natal4
3. sep 2024

@valentina07 ahoj ja som bola v sobotu a pytala som sa sestričky či môžem ísť na wc a ona povedala, že v pohode. Zákrok bol rýchly, trocha nepríjemný, ale nič hrozné 😉

miska5595
6. sep 2024

@valentina07 ahoj tiež sa pridám do skupiny včera som podstúpila svoje prvé IUI tak som veľmi zvedavá ako to dopadne. Držím všetkým palce

natal4
6. sep 2024

@miska5595 držím palce ✊ ja som bola v sobotu prvý krát 🤗

bubbka
7. sep 2024

@valentina07 drzim palce dievky, ja som 14den od pichnutia gonasi a mala som rano na teste este ducha, pondelok ma cakaju krvne testy, ale mam pocit, ze sa mi uz spusta MS a v tele sa mi stale drzi gonasi :/

miska5595
7. sep 2024

Dievčatá ako sa zatiaľ cítite , lebo ja mám teda 2 dni po IUI ako som spomínala a som úplne hotová . Veľmi unavená, nafúknutá ako balón a od kedy si vkladám progestenall tak mávam aj bolesti hlavy.

baskustek
8. sep 2024

Ja som prvýkrát absolvovala IUI v auguste v prirodzenom cykle bez clostylu iba s gonasi a utrogestanom, ale nevyšlo to. Tiež mi zabudli povedať, že mám mať plný mechúr a ako na potvoru, pár minút pred zákrokom som sa bola vycikať. Tak mal dr problém dostať sa ku krčku. Ale to asi nebol dôvod neúspechu, len zákrok potom dlhšie trval a všemožne si tam dr svietil lampou, aby ho našiel…O týždeň idem na druhé. Teraz už mám aj clostyl. Držím palce

mirush_11
9. sep 2024

Ahojte, môžem sa opýtať..pred prvým IUI ste najprv absolvovali aj prefuk alebo rovno šli do toho? U nás má manžel trochu zhoršenu morfológiu mne zatiaľ na nič neprišli.

baskustek
9. sep 2024

@mirush_11 áno, ja som bola na prefukoch v nemocnici pod rtg bez narkózy

miska5595
10. sep 2024

@mirush_11 ja som bola najrpv na hsg a potom na laparoskopii aj s prefukom

natal4
11. sep 2024

@bubbka ahoj tak ako si dopadla ?

lilly2015
16. sep 2024

@baskustek ahoj ahoj ja mám prvé iui za sebou neúspešne dnes mi vyšiel negatívny test ,čo už uvažujem nad Ivf nevzdávam to nakoľko mám už 44rokov a dieťatko veľmi chcem

lilly2015
16. sep 2024

@valentina07 hlavu hore a myslí iba pozitívne....a uvidíš podarí sa to

baskustek
16. sep 2024

@lilly2015 ja takisto, akurát som si pichla ovitrelle pred druhou IUI, v stredu ideme na to ✊ Ak to nevyjde zas, tak ideme na IVF, ja mám 38, neni na čo čakať

valentina07
autor
17. sep 2024

@lilly2015 Ahoj ani mne to nevyslo.Mam 43 r.A zvazujem tiez IVF.Neni uz cas...😪