IUI prvýkrát: Ako ste sa cítili po zákroku?
Ahojte dievčatá.Zajtra ma čaká 1.IUI.Začínam byť z toho docela nervózna...Aké ste mali vy pocity?
Teším sa,aj sa bojím...
Ako ste sa cítili po?
2 dni som.si dala voľno v práci,aby som sa psychicky dala do poriadku.Tie hormóny a všetko okolo toho ma trochu vyviedlo z miery.
Ďakujem vopred za vaše komentáre.
@thereisabear dakujem, ano viem,musim mat plny mechur..
@valentina07 tak už len žiaden stres a držím palce 🙏
@thereisabear ďakujem pekne 🌸
@valentina07 držím palce. Mechúr poloplny a je to záležitosť pár sekúnd.
@valentina07 ahoj ja som bola v sobotu a pytala som sa sestričky či môžem ísť na wc a ona povedala, že v pohode. Zákrok bol rýchly, trocha nepríjemný, ale nič hrozné 😉
@valentina07 ahoj tiež sa pridám do skupiny včera som podstúpila svoje prvé IUI tak som veľmi zvedavá ako to dopadne. Držím všetkým palce
@valentina07 drzim palce dievky, ja som 14den od pichnutia gonasi a mala som rano na teste este ducha, pondelok ma cakaju krvne testy, ale mam pocit, ze sa mi uz spusta MS a v tele sa mi stale drzi gonasi :/
Dievčatá ako sa zatiaľ cítite , lebo ja mám teda 2 dni po IUI ako som spomínala a som úplne hotová . Veľmi unavená, nafúknutá ako balón a od kedy si vkladám progestenall tak mávam aj bolesti hlavy.
Ja som prvýkrát absolvovala IUI v auguste v prirodzenom cykle bez clostylu iba s gonasi a utrogestanom, ale nevyšlo to. Tiež mi zabudli povedať, že mám mať plný mechúr a ako na potvoru, pár minút pred zákrokom som sa bola vycikať. Tak mal dr problém dostať sa ku krčku. Ale to asi nebol dôvod neúspechu, len zákrok potom dlhšie trval a všemožne si tam dr svietil lampou, aby ho našiel…O týždeň idem na druhé. Teraz už mám aj clostyl. Držím palce
Ahojte, môžem sa opýtať..pred prvým IUI ste najprv absolvovali aj prefuk alebo rovno šli do toho? U nás má manžel trochu zhoršenu morfológiu mne zatiaľ na nič neprišli.
@valentina07 hlavu hore a myslí iba pozitívne....a uvidíš podarí sa to
@lilly2015 Ahoj ani mne to nevyslo.Mam 43 r.A zvazujem tiez IVF.Neni uz cas...😪

Pocity boli všelijaké, hlavne tí poradím, nechoď predtým cikať... Mne to zabudli povedať.