IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@alexwarring aj ja idem 20. februara na kontrolu. Ja akurát uzivam ten clostil 5 az 10 den. Tiez 2x za den. Super tak aspon mozme spolu prezivat toto kolo iui🙂
@lavender21 no, to sa budem bat asi aj ja. ale chvalabohu to az tak neprezivam, ani to dako extremne neriesim. len jedine co ma zaraza a kedy na to myslim je to, ze ma pobolieva podbrusko - neviem co to je....mala si to aj ty po IUI, je to normalne???? od vcera ako mi spravil Dr Marsik IUI ma to boli az picha by som povedala a neda sa to prehliadnut :D :D :D je to dost neprijemne
@magdushhh mala som to aj ja, tiež ma prvé dni pobolievalo... potom to prešlo a nemala som vôbec žiadne príznaky, až v deň odberu krvi som blinkala :D
@alexwarring
@veroniq85
Jeej baby sledujem že aj vás čaká okolo 20 kontrola😘Ja som po 1.IUI a 22.2 idem na krv🙂Držím vám veľmi palce😊
@lavender21 mali sme dnes aj sex, reku si to este doklepneme, ale aj to ma strasne bolelo, fakt neviem co to ma byt....dufam, ze to, ze sme mali sex dako negativne neovplyvni to IUI?
@zuzsat hehe ved som aj zatla zuby 🙂 a este sme mali sex aj v piatok - den po IUI (tak mi odporucil lekar), no uvidime ako to pojde. Stimulaciu som ziadnu nemala, ako som aj chcela a lekar nebol proti. jedine co mi museli dat je to, ze mi pichli pregnyl - inak ako odvtedy mam (od piatka) do dnes pozitivny ovulacny test to je normalne??? uplne silne ciarky......a dali mi daky progesteron este tabletky co sa maju davat do posvy to je na co?
@magdushhh pregnyl sa v tele dokaze udrzat az 12dni.... aj tehotensky test by ti vysiel // teraz pretoze pregnyl he cisty hcg hormon.... preto dom ja testovala kazdy den od IUI aby som videla kedy sa ciarka strati..ona postupne slabne slabne az je na teste len / a ked sa na dalsi den ci dva objavi co i len slabucky duch tak az vtedy mas istotu ze je to tehotenstvo....
prigesteron je hormon ktory produkuje zlte teliesko aby sa emryjko poriadne uchytilo a udrzalo na sliznici... v skratke je to podpora na udrzanie plodu... ha som brala najorv utrogestan 2x a potom pri 3.iui mi dali tento progesteron.... urcite vsetko vkladaj.ma to lepsi ucinok...
potom niekde davaju duphaston ktory je tiez na udrzanie (dali mi ho ked som v 12tt zakrvacala) a ten sa zapija...
@veroniq85 kam chodis, do ktoreho centra?
Takže dievčatá, prvé IUI u nás neúspešné... bohužiaľ...😢
@alexwarring ja chodim do gynfivu v ba
@petra102 tie pocity velmi dobre poznam. Trosku to trva kym sa z toho clovek dostane. Ja som tiez bola po 2 neuspenych iui na tom dost psychicky zle. Baby tu radia vraj je dobre ist po sebe. Ja som tiez bolo prve 2 po sebe v oktobri a novembri. A na tretie idem az teraz vo februari.
@zuzsat Tiež sa pripájam ku gratuláciám. Veľa veľa zdravíčka 🙂
@zuzsat Aká je kráááásna, gratulujem a prajem veľa veľa zdravíčka 🙂 Užívaj si ju 🙂

@veroniq85 mne kazal od 3. dna brat clostil, takze dnes som zacala rano (mam 2xdenne po 5 dni) a na kontrolu tiez na 11DC (uz som sa aj objednala - na folikulometriu idem 20.)