IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@lili3210 ano uz sme objednany aj ked si myslim ze nebude ta spravna strana no ale nikdy nevies ked nie tak v maji pokracujeme
@adulka1989 budem na teba myslieť. My to už máme za sebou, takže dnes a zajtra to ešte poistíme, budeme oddychovať a venovať sa jeden druhému ;)
@lili3210
@adulka1989 baby držím palce
Dievčatá máte skúsenosti s týmto gélom? Ja som to náhodou našla Na Google a neviem či na svk to nemáte pod iným názvom. Vyzerá to na celkom dobrú alternatívu
@skvarocka nie je to nieco ako Conceive gél? Aby spermie dlhšie vydržali?
@skvarocka teda gél na podporu počatia.
Ahojte dievčatá chcela by som sa k Vam pripojit ak môžem 🙂 v utorok ma čaká prva IUI. Vcera mi na sone povedali,ze mam az 4 folikuly o velkosti 18mm az 20mm a teda,ze je tam moznost viacpocetnej gravidity. Ma niektora z vas s takymto niecim skusenost? S manzelom sa snazime o dieta 2,5 roka tak by sme boli najstastnejsi keby to vyslo 🤗
@sammantha23 ahoj tak to je zvlastne mne minuly cyklus nechceli urobit iui ked som mala 4 foliky tiez tejto velkosti.
@boba82 krv ti vzali lebo podla nej vedia takmer s istotou kedy nastane ovulka. v tvojom pripade zistili ze je asi neskoro na podanie injekcie... ja som chodila tiez do gyn fiv ba. vyslo 3.iui v pondelok velkost 18mm po krvi povedali v stredu vecer pichnut injekciu a v piatok rano iui...
@sammantha23 ja osobne skúsenosť nemám ale čo viem nechcú robiť IUI keď je viac folikulov kvôli viacpočetnej gravidite presne ako si napísala. možno jedine na vlastnú zodpovednosť ale aj to si nemyslím. Daj potom vedieť či ti nakoniec spravili alebo nie 🙂
@skvarocka tiež som sa cudovala, že to bude len 11 DC, ze je to skoro, ale doktor vravel, že je to akurát. 8. 3. to bolo 13DC a teraz som si na 9DC pichla pregnyl, lebo už bol folik a na 11 DC IUI. Doktor vravel, že je lepšie skôr. Tak ale už z toho začínam byť magor. Snáď doktori vedia čo robia + tento mesiac mám aj duphaston, tak hádam pomôže.
nam sa podarilo hned po prvy krat - ISCARE Bratislava 🙂
ale ono to zavisi od obrovskeho mnozstva faktorov a nie od toho kde ti to robia... kamoska bola uz tri krat tam kde ja a nepodarilo sa.. naposledy jej vkladali 2 a nic
@lubirosko ja chodim do Martina do Heliosu a ty? Iba ma upozornila ze mozu byt z tohotoho dvojicky ale ziadne odhovaranie ani nic ake tiez mi to bolo cudne lebo hocikde kde som citala fora tak sa odporuca pri 1 az max 3 folikuloch .....
@bobulkapetka jasne dam zajtra urcite vediet ale tak sme normalne objednany na 7 rano hned tak som zvedava🙂 akoze mam aj v papieroch napisane,zektorých pac poucena o viacpocetnej gravidite ale nic ine....tak uvidime drz palce nech sa aspon 1 prijme 🤗
@sammantha23 ja keď som mala 4 folikuly, tak mi IUI stopli! Že je tam veľké riziko , veď vieš čoho 🙂 mňa sa ani nepýtali na môj názor... Či to ideme risknúť, alebo nie.
@aleskandra normalne som teraz napochybach 😕 aj mi vraveli,ze po pichnuti Pregnylu ze budem mat silne bolesti kedze su az 4 folikuly ale vcera som ho pichla o 21:00 a zatial nic dufam,zektorých je to v poho ze nic necitim a ovu moze este nastat
@sammantha23 mne to neurobili.nastavili mi clostyl po jednej tabletke denne a v tomto cykle som mala zas naoplatku iba jeden folik.a to ma tiez odmietli lebo zas tam je mala sanca.😢a takto kazdy mesiac cosi...
@sammantha23 keby aj dve by ešte bolo v poho len viacej už asi nie 🙂 ale pfuj pfuj pfuj aby to vyšlo ;)
@sammantha23 vidis skoro tie iste vysledky a kazda iny postup.tak potom daj zajtra info ako si dopadla silno drzim✊.a dakujem za povzbudenie😊
@lubirosko áno dam vedieť 😊 len som taka teraz jemin v pomikove ked nik nema s tym skusenost 😔 ale hadam bude dobre 🙂
@bobulkapetka tento doma mame a nepomohol. Je to skôr lubrikant. Ale v tom druhom píšu že si to vstrieknes aplikátorom do vnútra pred sexom. Síce tiež lubrikant ale asi aby bol viac zameraný na vlhkosť priamo pri tom krčku asi

@adulka1989 ďakujem. A ty si ako na tom? Pôjdete v apríli?