icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

ursula5
24. mar 2012

@mirka2010 ďakujem, no už rastieme viac aj priberáme tak som zvedavá ako to pôjde teraz keď sme už v polovičke 🙂

hadassah
24. mar 2012

ahojte kočky, chcem sa spýtať, čo znamená v správe v spermiograme v časti morfológia, že normo 2%
/ abnormálne 98%
/ patol.hlavičiek 99%
/ patol. str.časti 50%
/patol.bičíka 40%
/TZI faktor 1,8.
Mne sa zdá, že šanca prirodzeného oplodnenia a IUI je nulová. Nechápem, prečo nás nechali absolvovať 3 x IUI, zbytočne sme stratili 6 mesiacov a tlačili nám do hlavy, že spermiogram vzhľadom na množstvo 130 mil/ml je v pohode. Som rozčarovaná prístupom ☹

walta
25. mar 2012

@hadassah ahoj... no nechcem byt mudra, ale co si napisala, tak vas spg je dost zly a sanca prirodzene otehotniet, je nulova. Moj mm mal spg lepsi ako tvoj, a nam vobec neodporucili IUI, ze to je zbytocne, hoci na nasu ziadost sme ju raz vyskusali, samozrejme neuspesne. Nakoniec sme na prvy x uspeli s IVF a uz o par dni sa nam narodi dcera. Do akeho centra chodite?

cmelica
25. mar 2012

@ursula5 @dasaa @majca @mirka2010 @sijust a vsetky kocky prajem vam krasnu slnecnu nedelu 🙂
dobru chut k obedu 😵 😵 😵 😵 😵 😵

walta
25. mar 2012

@cmelica aj my tebe zelame krasnu slnecnu nedelu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ursula5
25. mar 2012

@cmelica no krásna nedeľa je a môj drahý išiel na týždeň do Dánska 😒 už teraz mi je smutno 😢 tak Vám všetkým krásnu nedeľu ja idem s chalanmi kuknúť nejaké tenisky 😀

dasaa
25. mar 2012

@cmelica ahoj moja aj tebe krasnu nedelu je fakt dnes krasne a aj teplucko. 🙂

mirka2010
25. mar 2012

@ursula5 dolezite je, ze krasne rastiete a brusinko vykuka...noooo a to ze priberas a este len priberies tak to si len treba uzivat a pysne ukazovat svoje najvacsie stasticko 🙂

mirka2010
25. mar 2012

@cmelica ahojky, aj vam krasnu nedelu...ako sa dnes mate??? a ako brusinko??? uz urcite malinko vytrca, vsakze???

majca55
25. mar 2012

Ahojte babulky takže dnešná kontrola dopadla dobre zajtra posledný krát pichám,večer pregnyl a v stredu OPU tak mi držte palce 😵 😵

dadax84
25. mar 2012

@majca55 To je jasne ze budeme drzat palce, som rada ze dnesna kontrola dopadla dobre 🙂 🙂 🙂

cmelica
26. mar 2012

@mirka2010 ahojky 🙂 mame sa fajn 🙂 zatial bez veskerych tazkosti 🙂 a brusko?no mojka drobcek sa ma kam u mna roztiahnut,tak mi brusko nieje ani vidiet 🙂 obleciem este vsetky veci 😵
a vy ako???

simik22
26. mar 2012

@hadassah my sme mali patologiu 99,5% a predsa sa iUI podarilo....

hadassah
26. mar 2012

@simik22 tak to je super, že Vám to vyšlo. Podarilo sa hneď prvé IUI? Nám povedali, že vzhľadom na množstvo spermií je v IUI šanca, ale ja tomu nejako neverím. Skôr by to bola jedna veľká náhoda.

simik22
26. mar 2012

@hadassah ano, vyslo na prvykrat, ale moja predtym uzival tri mesiace nejake vitaminy, tak mozno sa mu zlepsili spermie, neviem, lebo sme nebol na kontrolnom spg

mirka2010
26. mar 2012

@cmelica ahojky zlaticko...no my sa mame naozaj super, tuk, tuk, tuk...malicky je kazdy den uzasnejsi a uzasnejsi..je s nim uz aj poriadna sranda a zabava....vie sa krasne smejkat, komunikovat, gagotat...aj sa prehra niekedy uplne sam...a maminka mozu pismenkovat tu na MK 🙂 mas sa na co tesit 🙂 byt matkou je naozaj to najkrajsie na svete!!!!!

buba13
26. mar 2012

@cmelica ze vsetky veci oblecies? dobra!!! ja som uz v 11tt nevedela riadne obliect gate 😀 a pritom aj to nase ma vela miesta 😀 😎

buba13
26. mar 2012

@dasaa ahojcek, vsetko v poriadku? aky si mala vikend?

buba13
26. mar 2012

@majca55 velmi ti drzim palce a myslim na teba 😉

majca55
26. mar 2012

@buba13 dakujem moja si zlatá 😵 a ty už vieš čo čakáte?fazulka už kopká?

majca55
26. mar 2012

@dadax84 dakujem moja,že myslíš na mna 😵 😵

buba13
26. mar 2012

@majca55 este nevieme. az 12.4. moc necitim kopkanie, ale skor take bitie srdiecka sem tam a taky nejaky divny pocit.... hmmm tak cakam a neviem kedy sa dockam....

majca55
26. mar 2012

@buba13 jej moja takže už budeš vedieť aká fazulka u teba rastie krásne 😵 tak to sú isto od fazulky ako si tam pláva to sú tie prvé krásne pocity 😵

buba13
26. mar 2012

@majca55 myslis teda, ze je to ono ? 😀 jaaaj ale aj divne sa mi spi, ked sa tam nieco deje a neviem to ovplyvnit

majca55
26. mar 2012

@buba13 moja jasne že je to ono 😵 už je velká a už tie pocity budu len a len silnieť uvidíš 😵 chceš vedieť pohlavie?

buba13
26. mar 2012

@majca55 jaaaj hned mi je lepsie. uf 🙂 tesim sa na tie dalsie silne kopance 😀 jasne urcite budeme chciet vediet pohlavie. muz stale hovori o Patke v brusku a ja stale o Romankovi 😉

majca55
26. mar 2012

@buba13 jej super pekne mená máte vybraté no som zvedavá ajja 😵 😵

cmelica
26. mar 2012

@mirka2010 tak to je naozaj uzastne,ze je taky spokojnucky 🙂 🙂 🙂 tesim sa veru na to aj ja a moj mm ani nehovorim 😵 😵 😵 Cmuka Maroskovi 🙂 🙂 🙂

buba13
26. mar 2012

@majca55 tvoji chalani ako sa volaju?

cmelica
26. mar 2012

@buba13 🙂 🙂 no veru este zapnem vsetko 🙂 ako vravim ma sa kam roztiahnut 😀 😀 a velke veci ked ma clovek tak neni o com 😀 😀 😀 😀 😀