icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

apolenka6
24. okt 2012

@mimi_2 no ved to nechaj už ,len na krv

apolenka6
24. okt 2012

@kostickabonnie a pregnyl ti kde pichli? do zadku 😕 ..som zvedavá ako budeš po vklade užívať utrogestan akú dávku za deň

tinka9075
24. okt 2012

@kostickabonnie
@apolenka6
@kostickabonnie
@tinasc
@mirka2010 a ostatné čaute babulky iui mám v piatok dnes na 10DC dva dominantné folikuly doki hovoril že som dobrá vraj sa to tak často nevidí zajtra ráno pichám pregnyl a v piatok ideme na to teším sa velmi 🙂 🙂

tinasc
24. okt 2012

@tinka9075 super, veľmi držím palce 🙂

tinka9075
24. okt 2012

@tinasc dakujem som bola prekvapená že tak rýchlo 🙂 🙂

apolenka6
24. okt 2012

@tinka9075 a kde si picháš pregnyl? do bruška či zadočku 😨 🙂a sama? krásne dve vajká 😵 a si myslím,že máš ešte v sebe hormóny z predošlej stimulky na IVF tak preto ich máš tak skoro krásne veľké 😉 piatok je tvoj!
inak ja ešte stále stimulujem a ty stihneš zatiaľ Ket aj IUI 😀 😀 rýchla strela 😝

tinka9075
24. okt 2012

@apolenka6 do bruška mi doki kázal som sa pýtala že či to môže byt zo stimulky že nie lebo to bolo pred dvoma mesiacmi 😒 ja sa tak teším velmi a dokimu verím na 100% a bude mi ju robit on a muž bude pri mne sa teším 🙂 🙂 ty ešte picháš a kedy ideš na kontrolu?inak dnes bola hmla až do brna 🙂 🙂

apolenka6
24. okt 2012

@tinka9075 do bruška tak to si budem vedieť aj sama pichnúť,že ? ked už viem toto pichať postup je asi ten istý 🙂
jáj ozaj ,ja trdlo ved ty si stimulovala pred 2 mesiacmi 😨 😉
určite sa tešíš ,viem a sa to podarí ved to ty cítiš 😉
ja som dnes pridala ešte jednu injekciu Menopur tak pichám dve a začínam stimulovať vajká v pondelok kontrola v MT
no teraz to už bude také hmlisté 😕

tinka9075
24. okt 2012

@apolenka6 v čechách kážu len do brucha pichat no sama pichnem ved zvládnem 🙂 🙂 fakt to tak cítim že sa podarí teraz áno taký dobrý pocit mám z toho ten mi pred vkladom chýbal 😒 😒

apolenka6
24. okt 2012

@tinka9075 ked sa bude dať pichnuť do brucha aj ja si tam dám 😝 a pregnyl máš? lebo ho nie je možné zohnať 😕
ten pocit čo máš je super ,len nech sa to konečne podarí 🙂

tinka9075
24. okt 2012

@apolenka6 to pichneš v pohode no pregnyl mám 🙂 keby som nemala tak mi chceli dat v centre 🙂 🙂 podarí sa musí 😉 😉

dasaa
24. okt 2012

@sijust ahoj ta co tak sa tak budi v noci bude dobre uvidis.Juuuj ako krasne rastie Stellinka.Na fusaku som to urobila tak trosku som to s nozikom rozrezala a potom som s manikurovymi noznickami rozdrihla.Simonka sa ma dobre len nas trosku trapia uska.Boli sme v stredu prepichovat uska a zacalo nam to hnisat ☹Masticku pouzivam Framykoin.Tak uvidime ako dlho sa nam to bude hojit.Pozdravujeme Stellinku.

dasaa
24. okt 2012

@cmelica Ahoooj mame sa dobre ja som uz konecne zdrava.Simonka je tak isto zdravucka.V stredu sme boli prepichovat uska tak uz to ma za sebou.Trosku poplakala u lekarky a bola potom v pohode.Zacali nam hnisat uska tak pouzivame masticku framykoin.Chodime vonku stale ked sa da len dnes sme neboli bolela ma hlava tak aj ja aj Simonka sme prespali skoro cely den 😀 😀.

walta
24. okt 2012

@apolenka6 ahoj moja.... drzim silno palce, aby IVF vyslo... cela procedura sa da zvladnut do pohody, nic sa neboj, mam to za sebou a uspesne. Kam chodis do centra? Som zabudla, ja hlava makova... A co si pichas? Ja som pichala merional, orgalutran, pregnyl a este jednu injekciu, uz si nepamatam na nazov. Dokonca mi to pichal moj manzel, nic to nie je.
Dnes som volala s Ludkou, chce robit do konca decembra, ked sa jej bude dat, porodi a sup naspat do ordinacie. Ano, planuje sa rychlo vratit, ale to samozrejme bude iste az ked sa narodi malý.
Nasa Charlottka je pokladik, v choditku sa jej paci, trenuje tam nozicky 🙂
Pozdravujeme ta a drzime palce 😉 😉 😉

apolenka6
24. okt 2012

@walta Viem ,že ty si bola 2x na IVF nie? oprav ma ak sa mýlim 😕 ja chodím do Martina do Heliosu ja mám dlhý protokol a najskôr som užívala lieky Proveru 10dní na 16 DC potom som pridala injekcie Diphereline na 23 DC stále ich pichám a dnes som pridala injekcie Menopur a na koniec tiež Pregnyl pred OPU ...
Do konca decembra ?som zvedavá ako to bude 😕 ak by som bola tehu ,dúfam,že budem a dakujem za palce!!!!
malá je krásna a posielam vééééľku pusinku 🤐 😉

mirka2010
24. okt 2012

@apolenka6 asi je to normalne, ze si precitlivela, ved tie hormony utcite robia svoje...aj budu!!! ja som sice pocas tehu bola v pohode,ale po porode...ach jaaaaaj....to akoby sa mi vsetko nakopilo!!! ale za tri tyzdne to preslo....podstatne je ze vies naozaj kam smerujes a ze to bude uspesne a budete mat coskoro babatko 🙂

mirka2010
24. okt 2012

@tinka9075 jemine, to naozaj???? to je uzasnaaaa sprava....tesime sa s tebou...ved to je tak rychlo...ze vidis, ani si sa nenazdala a uz to tu je!!!!! ako sa citis?

tinka9075
24. okt 2012

@mirka2010 ahoj Mirka no rýchlo len som kukala ja som myslela že v pondelok a doki že v piatok folíky sú až velmi dobré na 10DC jeden 16 a druhý 18 doki bol velmi spokojný aj ja 🙂 🙂 cítim sa v pohode len ruka bolí ale vydržím 😉 😉

mirka2010
24. okt 2012

@tinka9075 fiiiiiha, to su naozaj krasne foliky...takze len este krasne rastu a nadherne sa oplodnia tak ako maju...lebo uz na tie vase babatka, alebo babatko tesime...ta ruka ma velmi mrzi...naozaj, velmi!!! ale mas uzasnu motivaciu, to je skvele!!!

tinka9075
24. okt 2012

@mirka2010 zajtra pichám pregnyl a v piatok o 14:00 mám iui a doki feši tak sa podarit musí 🙂 🙂 zajtra idem písat docentovi mi kázal ked pôjdem na iui mám napísat 🙂 🙂 ruka prejde bolest vydržím ale hlavne nech bábo je 🙂 🙂

apolenka6
25. okt 2012

@mirka2010 som počula,že po pôrode je žena citlivá ,aj ty si také niečo mala 😕 sa mi nezdalo ked si tu písala tak taká veselá ,šťastná kôpka si stále bola aj si 😉 ale dobre ,že ťa to prešlo a už je všetko dobré 🙂

walta
25. okt 2012

@apolenka6 ahojky.... nie, ja som bola len raz na IVF a hned sa nam to podarilo. Predtym sme raz skusili IUI, ale to sa nepodarilo, ale to nam aj lekar povedal, ze to bude tazsie tak otehotniet a mal pravdu. Otvorene nam poradil hned IVF, ze tam vidi sance a tiez mal pravdu. My sme chodili do ISCARE do BA.
Dakujeme za pusinky pre malu- odovzdam, ked vstane, teraz spinka 🙂. Myslim na teba a drzim palce- silnoooo 😉

walta
25. okt 2012

@tinka9075 ahojky... a drzim palecky 🙂

apolenka6
25. okt 2012

Dakujem za povzbudenie ,že sa dá aj na prvý krát otehotnieť ..no ved je oveľa vyššia šanca otehotnieť ako pri IUI 😕 Dakujem!! 😉 😉 😉

walta
25. okt 2012

@mirka2010 ahoj mirka.... 5.11. ideme na poradnu, dozvieme sa aj dlzku a aj vahu. Dokaze uz vselico, najnovsie sa jej paci choditko, verim, ze sa rychlo nauci chodit. Buduci tyzden 30.okt. bude mat uz 7 mesiacikov. Zubky este nemame

apolenka6
25. okt 2012

@kostickabonnie aj mi napíšeš? či nemáš čas 😀 ako ti je? zajtra voláš do Helíku ..nevieš asi nič nové,že ? 😕

apolenka6
25. okt 2012

@alibabaa ahoj 🙂 ako sa cítiš, dnes si už 7 deň po vklade? 😕 myslím na teba držím palčiská 😉

tinka9075
25. okt 2012

@walta dakujem pekne 🙂 🙂

kostickabonnie
25. okt 2012

@apolenka6 ahooj, uz som ti napisala, prepac, som lenivaaaaa a nechce sa mi ani pocitac zapinat 😉 mam sa dobre, len ma nejako boli lava strana, ako je oblicka, neviem preco, ale snad ma to prejde 😖 nove nemam nic, volat mam az zajtra. Tiez som si myslela, ze budem vediet kazdy de, ako sa drobcom dari, ale naco ich stale otravovat, ze?

kostickabonnie
25. okt 2012

@apolenka6 pregnyl som si dala pichnut na pohotovosti do zadku, lebo doma som nemala ihlu a striekacku. Sestricka bola mila a nezapisala ma do knihy, tak som nemusela platit za navstevu pohotovosti. Beriem utrogestan 2x2 od nasledujuceho dna po OPU.