icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

fomarik
15. mar 2011

@petuska123 guglim na nete ako divá. No, uvidím čo sa bude diať dalej.

petuska123
15. mar 2011

@fomarik a tu peknu stranku si kukla tyzden po tyzdni???

fomarik
15. mar 2011

@miriamka žeby? aj ked som taká bacula a ževraj mám hrubu brušnu stenu? Juj, kiežby to tak bolo. Dakujem za upokojenie!

miriamka
15. mar 2011

Urcite su to pohyby.Vypi pohar nejakej sladkej malinovky,lazkaj si na chrbat a poloz ruku na brusko...uvidis ze to ucitis opat 😉

fomarik
15. mar 2011

@miriamka dobre, idem si hned aj zaraz dať pomarančovu skapkou škorice.

fomarik
15. mar 2011

@petuska123 mojka akú stránku myslíš?

fomarik
15. mar 2011

@petuska123 preštudované. No, može byt na tom niečo pravdy. Tak ja nejdem robiť žiadnu paniku a idem čakať na další "zvláštny pocit", dakujem

fomarik
15. mar 2011

@miriamka vodička vypitá idem si lahnuť a pozorovať sa s dlanou na brušku. A teraz,ked som bola cikať, ta ksom to zase cítila ale vkuse, nielen chvilkovo sekundovo. Cítim to len ked stojím a chodím, nie je to divné?

miriamka
15. mar 2011

Skus si lahnut a daj ruky na brusko...daj vediet ci nieco citis 😉

petuska123
15. mar 2011

idem si trosku lahnut zatial pa

jalanecek
15. mar 2011

Ahojte babulky tak mam navarene a cely den odych upretane mam a teraz len odychovat a co jste varili vy?/

fomarik
15. mar 2011

@miriamka cítim len moj pulz a to, že mi treba veľmi cikať 😖

petuska123
15. mar 2011

@jalanecek ja nic lebo som v praci ale na veceru budu len rozky

jalanecek
15. mar 2011

@petuska123 NO aspon nieco aj rozky su dobre ja navarila a teraz odychopvat vonku sa nejako mraci asi bude prsat...

petuska123
15. mar 2011

@jalanecek u nas je krasne skoda ze som zavreta v praci

fomarik
15. mar 2011

@jalanecek ja som zvrtla len kuracie rizoto so zeleninovým šalátom. A ty?

fomarik
15. mar 2011

@petuska123 si v 😉 práci a ideš si lahnuť? To má niekto vymoženosti

tinasc
15. mar 2011

@andy175 takže držím palce, nech je iui úspešné 🙂 🙂 🙂

jalanecek
15. mar 2011

@petuska123 a dokedy jsi vlastne v praci do vecera vsak??Ale aspon jsi medzi ludmi ja som doma a vobec ma to nebavi...a jeste tu taky blazinoc to je nieco... 😀 😀 😀 😀

petuska123
15. mar 2011

@jalanecek nie do vecera do 15 hod.kym pridem domov tak bude cca pol 17.musi cakat na mm kym pride po mna do roboty

tinasc
15. mar 2011

@katy33 jaj tak to je nepríjemné, cysta... a tú žiadosť dúfam, že rýchlo schvália, tiež takéto naťahovačky ☹
ja sa teraz priam modlím, aby mi do dvoch dní prišla mrcha, inak nepôjdem na tú laparku... a to by nebolo dobré, lebo už budem mať vybavené predoperačné, včera som bola na krvi aj na rentgene, tak aby potom tie vyšetrenia som nemusela absolvovať znovu ☹

jalanecek
15. mar 2011

@fomarik ja som urobila hubovu polievku a zapekane americke zemiaky .... Boli ma akosik brucho stale v jednom mieste...aj teba bolelo ked si ostala tehulkou???

tinasc
15. mar 2011

@fomarik zbytočne sa neplaš, určite je všetko ok... môžu to byť aj pohyby, u každej ženy je to iné, niektoré to cítia skôr iné neskôr 🙂

petuska123
15. mar 2011

@fomarik no vidis aka skvela praca uz kezim na bruchu a citam vas.dnes boli hlava sprosta

jalanecek
15. mar 2011

@petuska123 jaja le aj tak je to dost skoda,ze nemozes zasa lezkat doma v postielke hladkat si brusko a snivat ale zasa aspon an to tak nemyslis ci???/ 😉 😉 😉

petuska123
15. mar 2011

@jalanecek otazky typu podarilo ci nepodarilo mam.....ale snad podarilo keby sme tak vedeli skor ako sme natom

jalanecek
15. mar 2011

@petuska123 ved to aj ja na to myslim verim,ze to dopadlo ked ma napadne myslienka o nasom babetku vycary sa mi usmev na tvari lebo ako keby som si to vedelal predstavit ale cim je blizsie datum 18 tak tim som nervoznejsia...

petuska123
15. mar 2011

@jalanecek ja ani neviem na aky datum mam testovat...len viem ze v piatok ten dalsi

fomarik
15. mar 2011

@jalanecek mna bolelo skor cele podbruško, nie len na jednom mieste. Zemiačiky...to je pre mna mnamka 😉