icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

jalanecek
16. mar 2011

@apolenka6 Jej to by bolo super ahc po piatich rokoch konecne ten pocit je nadherny uz len na to pomysliet

apolenka6
16. mar 2011

@andy175 aj mne dr Gaťová robila sono ked pzerala koľko mám vajok bola fakt zlatá 😅

apolenka6
16. mar 2011

@jalanecek to určite!!!! 😉 🙂

petuska123
16. mar 2011

na dnes koncim dobru noc prajem a rano som tu...dufam ze aj vy 😉

apolenka6
16. mar 2011

@petuska123 ty tuším vždy končíš ked idú tel. noviny 😀 😀 tak ahoj! večer mi už bude okupovať PC mm myslím zajtra

jalanecek
16. mar 2011

@apolenka6 jj ale ja si myslim,ze pregnyl nemuze byt tak dlohuho v krvi ale ved no uvidime

petuska123
16. mar 2011

@apolenka6 ano ale tentoraz ide do sprchy a az potom pred spravy a potom modre z neba troska poplakat a potom prepnut na kriminalku

andy175
16. mar 2011

@apolenka6 a ty pôjdeš na krv do Martina či k svojmu gynekológovi??? lebo vidím, že si z Topoľčian, a ja tam mam svojho gynekologa a nakoľko pracujem v BA, tak zvažujem, že pôjdem do Topoľčian, nech to nemame tak ďaleko. dnes mi Krajkovič povedal, že je to jedno kam pôjdem... tak neviem...

apolenka6
16. mar 2011

@jalanecek ja ked som mala 2 IUI poz.v krvi tehotenstvo test mi // aj tak neukázal v moči

apolenka6
16. mar 2011

@petuska123 aj ja mám v pláne sprchu a aj modré z neba 🙂

jalanecek
16. mar 2011

@apolenka6 nie to je zaujimave ze ti neukazal v moci nechapem preco je to cudne vsak a 5to jsi na kolky den testovala??

apolenka6
16. mar 2011

@andy175 mne sa zdalo,že si raz spomenula,že si z TO ja mám gynek. v Bánovciach ja idem v pon. do Martina vždy tam chodíme ...

apolenka6
16. mar 2011

@jalanecek no možno ešte v moči nebolo Hcg také vysoké ako v krvi tá je presnejšia a možno aj test nebol dobrý testovala som v ten deň keň mi volali,že som tehotná tak som to chcela vidieť na teste a nič na 14 deň po IUI

jalanecek
16. mar 2011

@apolenka6 a ty jsi potratila alebo jsi mala komplikacie

apolenka6
16. mar 2011

@jalanecek ja ti ani neviem v čom bol problém?! o týždeň po krvi som mala ísť na sono a už sliznica sa mi zmenšila a žiadne príznaky po tehot. a opakovaná krv to potvrdila už Hcg nebolo žiadne dr mi povedal,že vajíčko sa oplodnilo dostalo do sliznice a potom prestalo rásť ,,dôvod nevieme

jalanecek
16. mar 2011

@apolenka6 tp je mi litu ale neboj ono to raz vyjde abudes stastna a mooocinky ti to zelam...

apolenka6
16. mar 2011

@jalanecek dakujem!!! aj ja každej ktorá je tu 🙂 bola som v sprche tak pre to píšem až teraz

jalanecek
16. mar 2011

@apolenka6 to nevadi ja tiez pojdem a kukat modre z neba ale niekdey kukam aj od netu vies aka by som bolastastna keby sa taciarka stupnovala a bola silnejsia a silnejsi???... 😉 😉 😉 😉 😅 😅 😅 😅

apolenka6
16. mar 2011

@jalanecek ved testov si si nakúpila tak môžeš testovať a uvidíš...bodaj by silnela!!!!! aj ja píšem na PC a pozerám TV 😀 ja budem tiež pozerať nebo 😕

jalanecek
16. mar 2011

@apolenka6 aj ja budem kukat idem sa ale uz osprchnut kupila mam jeste 3 testiky mama test jezin to by bolo super po piatich rokoch ale vies ja to tak aj citim,ze som tehotna mam z toho vseho skvely pocit a tak by som to zelala aj vam vsetkym ja som nemala pravidelny ms a mm spermiogram mal zlu morfologiu iba jedno percento dobrych spermii a to je ze vraj malo no ale staci to na iui a vy???

apolenka6
16. mar 2011

@jalanecek my sme v poriadku ja mám MC pravidelný ,len k vajkam mi treba pomôcť inak nič mi nezistili a mm má sperm.dobré na 75% 😝 my sa snažíme 4 dlhé roky ..... 😒

jalanecek
16. mar 2011

@apolenka6 no mi 5 takze jsme na tom skoro rovnako tak ti zelam krasnu nocku ja sa iden osprchnut a sup do postielky dojden zajtra rano pa a karsne sny a drzkajte sa pa

apolenka6
16. mar 2011

@jalanecek OK pa dobrú nôcku aj tebe! 🙂

apolenka6
17. mar 2011

Ránko,ráno,ránečko!!!aj ked zamračené upršané je tu u nás 😕

tinasc
17. mar 2011

dobré ránko 🙂 aj tu prší a fúka ☹

apolenka6
17. mar 2011

Veru aj tu fučí a sa práve rozpršalo 😖 a za pol hod. pôjdem do tohto nečasu..nechce sa mi 😝

tinasc
17. mar 2011

@apolenka6 mi hovor,mne sa do toho nečasu tiež nechce 😖

apolenka6
17. mar 2011

@tinasc čo narobíme ked musíme... 😒

jalanecek
17. mar 2011

Ahojte moje slniecka prajem krasne ranko ako jste sa vyspinkali??Ja som celu noc bola hore stale som sa budila ateraz neviem co varit poradte nieco dobre 😎 😎 😎

petuska123
17. mar 2011

bre rano baby...ake dnes krasne pocasicko stvorene na spanie 😉