IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@tinasc ja tiež užívam to magnézium B6 značky Galvex 50TB je v balení. Zo začiatku som ho mala 3x1, teraz si dám 1 denne...je dobrý na všetko. Ja ho beriem hlavne kvoli vysokému tlaku, ale fajn pomože na krče, delenie buniek, tvorbu svalov, psychicku pohodu, dobrý spánok...je to ako všeliek 😉
@zubrienocka ja osobne som počas utrošu ms nedostala, až ked som ho vysadila, tak do troch dní ms prišla 😉
Veru, radšej testuj ráno, ked je koncentrácia najvyššia...držím palce 😉
@zubrienocka ja so počas utrošu MS nedostala až po vysadení 2-3 dní držím zajtra palce ,tuším ideš na krv 😉
@tinasc no, tento s cenovo oplatí najviac. ja ho v lekárni kupujem za necelé tri aurá a vydrží mi dlho. Kuiňpila som si aj sumivé magnezium, ale to je len 75g alebo 250g. A raz, ked som bola na pohotovosti, tak mi povedali, že ten sumivý si možem urobiť v priebehu dna od smädu, ale že je lepši tento tabletkový. Takže ja by som ti asi odporučila tento Galvex Magnezium B6. 😉
Páni moji, ja s apotím ak somár v kufri...kde je to chladné počasíčko z minulého týždna???!! ja toto asi ťažko rozdýcham tieto horúčavy 😠 😠 😠 😠
@apolenka6 juj veru, také more by tu mohlo byť, sem-tam by aj vetrík zafukal. Ááááách ...to by bola slať 😵 . No, mne labky nepuchnu, zato paprče mám spuchnuté poriadne...dnes sme s Mirkom práve bojovali s obručkou - ako si ju dať dole, bo mi už ani krv neprudila. nenosila som ju už asi mesiac a dnes som si ju dala, reku, idem k dr., tak aby ludia videli, že som šťastne vydatá a tehotná 😉 (...no, ale potom nie e nie ju dať dole, ani s krémom ani s olejom.. no užas. Tak mi Mirko musel masírovať prštek, aby povolila...normálne ma to zmorilo 🙄
@fomarik ale však nevadí, hádam bábo bude mať dosť vitamínov... inak ja som sa na toto pýtala a jedna lekárnička mi hovorila, že vraj z tých multivitamínov, hlavne tuším z vitamínu B sa rodia veľké bábätká... ja som pri prvom tehu brala maternu celé tehu a malá mala pri pôrode 4070 gramov... takže 😀
No toto 😕 😕 😕 ...nám teraz cez mestský rozhlas hrá pesnička V dolinách od desmodu...to kde sme???? mmne to neprekáža, ale po 22.00?? Jééj, a teraz nejaký pekný sladačik 😀 😀 😀 😀 . A ľudia pred Lidlom na parkovsiku tancujú...no ešte more a máme tu krtišsku destináciu 😉
@tinasc no, to je pekná porodná váha. Bola riadna babulka!! 🙂 To béčko a kys. listová su práve tie prvky , ktoré robi babatká bacuľatými 😉 Inak ja uvažujem, že posl. mesiac nebudem brať ten Calibrum. 20teho idem do centra na prietoky, tak mi malu hádam zmeraju a zariadim sa podla jej váhy.
No ja odpadnem... a ostatní ľudia asi tiež.... mega jubox v mestskom rozhlase práve hrá - Čau lásko, čau lásko si jediná, nejhezčí, nejlepší nashledanou
@apolenk Dakujem 🙂
Neverím, že si nebola vyrobená premna...a moj drahý je už hore aje dosť namosurený, že to ktorý k... toto robí???!!!! No, čo. idem si ho naspäť uspať, bo ráno skoro vstáva.

@little_miracle Takže máte dve krásne vajušká? 😀 No tak nech sa len pekne-krásne delia aby boli čochvíľa u mamči v brušku!!! 😀 😀