IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
🙂 🙂 🙂 dobre raaaaaaaaaaaaaanko 😉 😉 😉
Ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat?Bola som 1x v CAR, vyzera to tak , ze normalne mat babo asi nemozme , ked 15 mesiacov to nevyslo.V CAR zacali hned hornonalnym profilom , kedze som bola 3DC,a dalej niekedy musim absolvovat laparku.MM ked bol este na SPG odporucili IUI.Neviem sa s tym nejako tak vnutorne zmierit, preco je to tak, ked kopa ludi co dieta ani nechce, pride k nemu ani neviem ako.Kto uz s tym mate skusenosti?Ako to bezi? Kolko to vsetko trva a tak...dik
@linda81 ahoj..a vitaj...my vsetky co sme tu,tak sme zazivali a este stale zazivame pocity,ktore zazivas ty...ale cim skor sa so situaciou zmieris, tym lepsie...hlavu hore,vsetko bude dobre,len to chce trpezlivost a mozno aj pevne nervy...ja som bola prvy krat v CAR 1feb.tohoto roku,nepodarilo sa IUI,vzhladom k tomu,ze mm ma zly spg.nevadila by ani slaba pohyblivost,ale morfologia-100%patologia...nam iui nepomoze,je tam minimalna sanca,uzival rozne vitaminy na podporu ale nepomohlo,mne robili vsetky vysetrenia,som ok...takze ked chceme mat spolocne dietatko,musim podstupi ivf ako mnohe z nas...ale tym ta nejdem zatazovat,lebo to sa ta este netyka...este si len na zaciatku cesty a mozno bude iui uspesne,drzim palce 🙂
@sijust vsetko som zvladla uuuplne v pohode... pre mna najhorsia vec bola ta, ze som musela mat plny mechur a skoro som sa pocikala, ale vazne. Pred vkladom musis mat plny mechur... sestricke hovorim, ze uz to nevydrzim a ona ze, chodte si odciknut...aj som isla, ale ako som pustila, neslo mi to zastavit... vies, co som prezivala- strasne nieco... inak to nic nieje, a vklad vobec neboli
dievcata, priznam sa, nevydrzala som to a ocikala som test... neverim vlastnym ociam- su tam //, len ta druha je slabsia, som to aj fotila, zle to je vidiet, nazivo je to pekne vidiet, ze tam je.... skusim sem vlozit tu fotku, ok?

@apolenka6 ahojky, aj tebe dobre raaanko... ano poznam TO