podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@katkaveseleniova mala si už IUI?lebo dovera to vraj neakceptuje ale vraj od nového roka ty vyžadujú všetky poistovne vieš niekde musia ušetriť juj ja tak nato zúrim 😠
@cmelica Tak ja sa tu zastavím znova zajtra, snáď sa u gyn. dozviem iba pozitívne správy. Ešte raz ďakujem za dobré rady a povzbudivé slová 🙂 papa
@katkaveseleniova nieje za co 🙂 odtoho sme tu,aby sme si pomahali a podporovali sa 🙂 budem sa tesit a dalsie spravicky a tfuj tfuj tfuj az su pozitivne 🙂
@majca55 len ja som vôbec netušiala, že niečo také ako IUI existuje, lebo hneď po vyšetreniach v centre a na endokrinológií a u andrológa nám vypísal žiadosť do poisťovne na IVF. Myslíte, že to urobil preto, že si myslí, že v našom prípade IUI nebude úspešné?
no ale skúsime a možno sekera vystrelí 🙂
záleží na tom, čo mi povie zajtra, keď mu oznámim, že by sme chceli IUI?
@katkaveseleniova no ale aspon raz sa mal pokúsiť a spermiogram je aký?
a na to vyšetrenie priechodnosti sa objednam u svojej dr a dám vám vedieť. Zatiaľ sa majte pekne a taktiež vám prajem krásny zvyšok večera 🙂
@katkaveseleniova aj tebe pekny vecer 🙂
@majca55 spg u manžela bol v centre 30% živých ale z toho len 9% kvalitných, ale hovoril, že s tým materiálom sa dá ešte pracovať, že to je ešte v pohode, no a mne zistili asynchrónnu ovuláciu a nepriechodný hlien v krčku. Bola som aj na endokrinológii a manžel u uroandrológa, ale obe výsledky vyšli iba pozitívne. Ešte sme rozmýšľali, že skúsime hematológia a genetiku, ale to neskôr keby niečo nevyšlo, lebo teraz sme dosť pracovne vyťažení
som taká rada, že som sa dozvedela o IUI, možno mi to zajtra moj gyn navrhne, lebo ma objednal a nechápala som načo, keď IVF nám poisťovna zamietla.......no nič, ozvem sa zajtra, papa 🙂
@katkaveseleniova tak ak ti toto všetko napísali do žiadosti tak potom nechápem že to neodsuhlasili išla by som sa osobne šťažovať do poistovne!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mirka2010 tak oddychuj ak sa bude dať 🙂